What are you looking for?
pátek 7. prosince 2018

LISTOPAD V OBRÁZCÍCH



Vítám vás u dalšího, slušně obsáhlýho, měsíčního shrnutí. Přijde mi, že je každej měsíc narvanější a narvanější a kdybych si neshromažďovala fotky pro účely tohohle článku, určitě bych na polovinu věcí zapomněla. Listopad se mi zdál až nenormálně dlouhej, což bylo dost pravděpodobně tím, že jsem v něm absolvovala rovnou tři boží výlety a několik parádních předvánočních eventů. Tak se na to pojďme na všechno podívat.



S Alex jsme hned první listopadovej víkend vyrazily na blogerskej trip do Bad Schandau a fotkama jsme vás zásobovaly několik dní. Byl ten nádhernej podzim, kdy se chtěl člověk fotit na každým rohu a Instagram byl díky tomu barevnej jak nikdy. Bad Schandau je malý lázeňský město kousek za českýma hranicema, vlakem se tam z Prahy dostanete na necelý dvě hodinky a můžete si užít boží welness víkend v krásný přírodě. 





My jsme prochodily městečko, vylezly na vyhlídku i na střechu hotelu, jeden večer před západem vyrazily na známej Bastei Bridge a večery trávily v bazénu. První večer na Sound Festivalu, kterým je Bad Schandau známý a kde hraje hudba pod vodou, což nás uplně nadchlo a druhej v poklidu na našem hotelu, kde jsme si kromě bazénu užily i sauny. 





















Taky jsme se učily míchat drinky a snídaly prosecco. Víkend přesně podle našeho gusta! :D





















No a hned po tomhle výletě jsem naběhla do salonu na poměrně velkou vlasovou proměnu. Z blondýny po třech letech zase na tmavovlásku. Přiznávám, že první den jsem z toho byla trošku nešťastná, protože s blond se loučí těžko, ale teď jsem uplně nejspokojenější. 





Vánoční kelímky ze Starbucksu jsou prostě začátkem vánočního období a každej, kdo tam chodí, to tak určitě má taky. 



Zúčastnila jsem se taky konference Social Restart, kde jsem loni přednášela a letos si ji užila jen jako divák a bylo to parádní. Potkala jsem se díky tomu s lidma ze Sunu a taky s dalšíma blogerama/markeťákama okolo mě, což bylo hrozně fajn.





Z podzimu jsem vytěžila co to šlo i všemožnejma procházkama. 







A jídelní okénko, který naprosto dokonale shrnuje všechny moje aktuální oblíbený místa.
Grils, Kantýna, Cacao, Cobra, Cafefin. 













Tohle sushi z Yami bylo HODNĚ SLAVNOSTÍ. Oficiálně jsem totiž podepsala byt, po dlouhých protahovačkách a řešení všeho možnýho i nemožnýho, takže si to opravdu žádalo oslavnou rodinnou večeři a kde jinde než na tom nejlepším sushi. 



Jedna slabá snaha o to vám ukázat, že pořád jen nejím, ale i něco dělám. :D



Fotila jsem i několik předvánočních kampaní. Těch je vždycky strašná spousta a vím, že loni jsem toho vzala strašně moc a nakonec byla hrozně ve stresu, nezvládla to time-managovat a slíbila jsem si, že další rok budu víc vybírat. Tak jsem udělala a z každý spolupráce, kterou jsem vám doteď ukázala a ještě ukážu, mám ohromnou radost a všechno to jsou totální srdcovky. 





Třpytivý vánoční nehty a ještě víc třpytivej diamontovej prsten. To je vždycky mých oblíbených 5 minut, kdy si na sobě užiju takhle drahej šperk - když ho fotím pro klienta (Ellissi).



Trošku bojuju s obsahem na Instagramu, protože mám pocit, že fungujou jen polonahý fotky, což uplně není něco, čím bych se chtěla nějak často prezentovat, ale třeba tahle outfitovka měla taky docela úspěch, tak se možná zkusím vrátit víc do toho fashion-směru. Teda ve chvíli, kdy si pořídím skříně a vybalím veškerý svý oblečení z tisíce krabic, co mi teď stojej v pokoji, ve sklepě i v komoře. 



Kdykoliv se v mý blízkosti objeví tohle mimi (Jonášek od Léni), přijdou na mě mateřský pudy! :D Fakt! On je totiž uplná láska. ♥ (Neboj mami, pak mě to zas hned přejde!! :D)



Druhým listopadovým výletem byl last-minute víkend v Drážďanech, o kterým jsem vám psala samostatnej článek s tipama, takže tím nebudu zbytečně natahovat tenhle. Nicméně to byl jeden z nejhezčích víkendů za poslední dobu. ♥



Na vánoční atmosféru mě taky krásně naladil vánoční brunch s Notinem, kde jsme si mohly nazdobit cukroví, nasát atmosféru, skvěle se najíst a odnést si dárečky. Já jsem navíc dostala na vyzkoušení celou pečující sadu Saffee. Jednu z účinných látek je tam kyselina hyaluronová, která dokonale hydratuje a slibuje anti-age efekt. Verča z Notina totiž ví, jaký produkty mi vyhovujou a když mi takovejhle odborník něco doporučí, ráda to vyzkouším, protože "tu svojí" péči jsem stále nenašla a pravidelně používám stále jenom Vichy Booster 89, ve kterém je právě podobná účinná látka jako v Saffee řadě, tak do toho vkládám poměrně velký naděje.















Jedno spokojený selfíčko v novým bytě.



A vzápětí jedno hodně nešťastný, protože se ukázalo, že když jsme s Kubou před dvěma měsícema důležitě měřili rozměry na kuchyň, nějak se to nepovedlo podle pravdy a celej návrh se tak musel na poslední chvíli předělávat. Tak stane se no.



Abych se od toho neustálýho řešení bytu odreagovala, vyrazila jsem si vybrat novej outfit na sjezdovky ve spolupráci s 4F. Se sportovníma věcma do fitka jsem byla hrozně spokojená, takže tahle nabídka mě moc potěšila a z věcí mám hroznou radost.





Tu nejvíc nejlepší (a ano, prohlašuju to na začátku prosince, protože vím, že to nic nemá šanci překonat) vánoční párty pro influencery uspořádal Instax. Když přijde pozvánka na jejich akci, zrušila bych okamžitě všechno, s čím by se mi to mohlo krýt, protože na Instaxích akcích nechci nikdy chybět. Ondra Duffek, kterej to má celý na starosti, je normálně Párty Bůh a to, co dokáže dát dohromady, je naprosto neskutečný. Však se podívejte na tohle video, ze kterýho vám bude uplně jasný, co mám na mysli. A já zas a znova děkuju, že můžu být součástí. ♥ #nejlepsistredavzivote















Byl vánoční dresscode, červená a zelená barva, hodně třpytek... No, to bych nesměla mít všechno sbalený v krabicích. Tak jsem vsadila na jistotu, allblack + podpatky + zlatý detaily. 



Dostali jsme dokonce i dárečky. ♥ Já třeba outfit pro svůj Instax. 



A byli jsme uplně geniální parta. Vojta s náma navíc takhle pěkně oslavil narozeniny, kožich ani kabelka mu ale (bohužel pro něj) nezůstaly. :D



No a taky jsem ještě víc šlápla do bytových záležitostí, protože mi za zadkem hořela koule s nápisem "Za pár dní nebudeš mít kde bydlet!". Převzala jsem si teda novej byt, dořešila rozvod elektřiny pro kuchyň, nechala udělat podlahy a přestěhovala většinu svého majetku do sklepa. 





A taky udělala největší nákup svýho života s nejdelší účtenkou ever. Ale mám kuchyň! Zatím teda rozloženou do 141 krabic, ale všechno bude! :)))



No a abych z toho velkýho dospěláckýho zařizování na chvíli utekla, odjela jsem na víkend do Hradce za pejskama a celej víkend nedělala nic jinýho, než ty moje chlupatý zlata tulila. 



A pak jsem zas po hlavě skočila do pracovního týdne, chodila do kanclu, fotit, řešila spolupráce a eventy, který jsem si nechtěla nechat ujít. 



Třeba otevíračku vánočního Manifesta, kde je to uplně kouzelný a já se těším, až si tam nějakej večer vyrazím ochutnat dobroty a posedět si ve vyhřátým iglú.



Během posledních třech měsíců jsem naučila fotit hned několik svých milovaných kolegů a tak naše společný schůzky nebo obídky znamenaj občas právě i nějaký focení. Tady třeba moje oblíbený džusy a můj oblíbenej Michael. 







No a ještě jednu krásnou akci jsem zvládla. Kurz vaření s Markem Raditschem, ambassadorem Grand Kitchen v OC Chodov, kterej nás zkoušel naučit dvě jídla z vánočního menu, který si teď na Chodově můžete vychutnat. Pulled Pork Burger v Toms Burger rozhodně musíte vyzkoušet, já jsem z něj unešená ještě dnes a rozhodně si tam na něj před vánocema skončím, až tam pojedu pro dárky. Celej večer jsme si s holkama moc užily. Každá jsme odvedla kus práce, společně jsme vypily několik lahví vína, vyměnily si novinky z našich online i offline životů a byl z toho ohromně příjemnej večer. 























Během svýho posledního týdne na Vinohradech jsem ještě zašla na trhy na Mírák. Otevřeno měl sice jen jeden stánek, ale medovinu měl moc dobrou a aspoň tam nebyly davy lidí :D. Těch si užiju hodně o víkendu, kdy jdeme s našima náš tradiční pochod vánoční Prahou. ♥



A protože mi o jednu noc nevyšel management mýho bydlení, musela jsem přespat na hotelu. Starej byt jsem už totiž měla odevzdanej a ten novej ještě nebyl obyvatelnej, protože se v něm pokládaly podlahy. Zachránil mě tak IBIS na Andělu a já jsem poprvé v životě spala v Praze na hotelu. Bylo to fajn, vlastně jakobych byla na dovolený ve svým městě.



No a listopad jsem zakončila víkendem v Alpách. S našima jezdíme na předvánoční hory už dlouhý léta a já jsem hrozně ráda, že mě pořád berou s sebou, protože tyhle aktivní rodinný chvíle jsou moje oblíbený. Krásně jsme si zajezdili, s bráchou jsme se trumfovali v tom, kdo zvládne víc ledových ploten bez držkopádů, protože ty sjezdovky byly všechno, jen ne odpočinkový a celkově jsme si to všichni moc užili. 



Už chápete, proč mi tenhle měsíc přišel tak strašně dlouhej? :D

Add your comment

  1. S tvým obsahem na instagramu jsem taky bojovala, takže jsem ho přestala sledovat. Např. od 23.-28. 11. máš devět fotek, z toho šest spoluprací, to si můžu rovnou zapnout televizi a koukat se na jar umyje víc. I když počkat, televizi nemám. Každopádně mi přijde škoda, že se z dřív docela zajímavejch profilů staly letáky jak z Kauflandu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V pořádku, tvoje volba. V rámci těch zmíněných příspěvků jsem pro svoje sledující měla například slevu na nehty, box od Notina, kterej jsem původně dostala pro sebe a rozhodla se ho poslat dál, informaci o tom, jak o víkendu nakoupit levnějc dárky a další. Pokud jde vyoženě o kampaňový posty, každá fotka byla o uplně jiným produktu a nic s čím bych se neztotožňovala, takže si za tím stojím. Zase můžu akorát zopakovat to, že někdy se to prostě termínově sejde a je víc přípavků za sebou, přičemž pak je zas třeba delší pauza bez. Ale řekla bych, že před Vánocema se dá docela čekat, že těch spoluprací bude víc, ale nikdo nikoho nenutí to sledovat. :)

      Vymazat
  2. Krasny fotky jako vzdy Domi! Ja jedu v nedeli do Prahy a nemuzu se dockat az pujdem na Manifesto Market! Ma to tam byt uzasny. :)
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  3. Na kuchyň jsem zvědavá :-). Máš objednanou montáž nebo budete montovat sami? Když se zařízoval náš mladej, který má taky kuchyň z IKEA, tak jsme ji objednali a velká spokojenost.
    Ať se ti dobře bydlí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Montáž objednaná, v pondělí. Nemůžu se dočkat, až to tady budu stát konečně. :))) Díky moc.

      Vymazat
  4. Hezky hezky, ale nechapu, proc delas jako kdybys v tech Drazdanech byla sama. To je pusobi opravdu divne. T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nic takovýho nedělám. Jen prostě ne každej, s kým trávím čas, je aktivní na sociálních sítích nebo chce bejt vidět na těch mých. Mám i kamarádky (nebo kamarády), co jsou radši offline a já nemám důvod je všude cpát. :)

      Vymazat
    2. A nebo si to spis tou publikaci nechces pokazit u jinejch.

      Vymazat
    3. No přesně. Táhnu to totiž se třema chlapama najednou a další dva mám v záloze, tak přece nemůžu jednoho ukázat a tím to celý propálit. :)))))

      Vymazat
  5. Super článek plný krásných fotek, úplně mě vánočně naladil! :) Všechny ty tvoje podzimní outfity byly moc povedené, všude ti to fakt slušelo. Ten béžový kabátek je boží! To že má Instax super akce slýchám už tak dva roky od více blogerek, tak to bude asi pravda! :) A kurz vaření s Markem Raditschem taky musel být super. A ta poslední fotka? <3 <3

    OdpovědětVymazat
  6. STRAŠNĚ se těšim na posty o zařizováni bytu! Doufám, že jimi nebudeš šetřit. Sama už mám tuhle životní fázi za sebou a hned bych do toho šla znovu (až na to stěhování). Mám jednu zásadní radu - když ti sám prodejce čehokoli řekne: Heleďte slečno, tohle není dobrej materiál, vyberte si něco jinýho...dej na něj a neříkej: ne, mě se líbí tohle :-D LUCA

    OdpovědětVymazat
  7. Tak jsem se během čtení objednala na nehty, protože nutně potřebuju mít teď taky takhle třpytivé, díky za inspo :))

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pěkné fotky, mám moc ráda tyto tvoje články.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  9. No teda Domčo, to táhneš se třema rovnou, jo? A přijde ti na to anonym! To je neuvěřitelné, jak ti anonymové mají vždycky nějaké zajímavé informace, nezdá se ti? Kde to berou a proč ti to nenapíšou rovnou? Vždyť by tě přece mohli roztrhat s těma tunama materiálů, co na tebe mají:D.

    Díky za fotky. Od tebe se mi vždy moc líbí. A ten outfit, co jsi měla na Instax party? Krása. To ti fakt moc seklo. Černá ti sedí:). Jinak blahopřeju k bytu, zavidím:D!

    Verča ze Ztracena v Praze

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤