What are you looking for?
pátek 25. ledna 2019

POMŮŽETE MI?



Tak jo, nastal čas poprosit vás o radu. O pomoc. Nebo prostě jen o váš názor, protože tenhle blog nepíšu jen tak sama pro sebe, ale hlavně pro vás. Pro vás, co se sem pravidelně vracíte a čtete každej článek (klidně už několik let), i pro vás, co sem zavítáte jednou za čas a jen tak prolítnete, co je novýho a jestli vás třeba něco nezaujme. Pro vás, co sem chodíte hledat inspiraci i pro vás, co si sem chodíte odfouknout od svých starostí a soustředit se aspoň chvíli na život někoho jinýho. 

Posledních pár měsíců jsem na blog kvůli neustálýmu řešení bytu a dalších starostí neměla skoro vůbec čas a hrozně mě to mrzelo. Strašně těžce se mi pak vracelo k psaní článků, protože jsem měla pocit, že už jsem se vám určitě odcizila a nevěděla jsem, jak na to navázat. A jak vám v pár větách říct, co všechno se u mě změnilo a jak se vlastně mám. Tak jsem občas jen něco nakousla, nedopsala a občas jste z toho byli naštvaní vy  a občas já. Teď se můj život konečně trochu ukotvil, zpomalil a já mám tak zase sílu se vrhnout do všeho, co mě bavilo a co jsem zanedbávala. A chtěla bych chci zase pravidelně psát. Pro sebe i pro vás, protože i já se ke spoustě článků ráda vracím a vzpomínám, v jaký rozpoložení jsem ho psala a co jsem zrovna prožívala. 

Určitě vám neuniklo, že na Instagramu se to teď hemží dotazama na to, co vás jako sledující baví. Ať už jde o Instagram, blog nebo třeba youtube kanál. I já se plánuju na podobný věci na svým Instagramu zeptat, ale nejdřív se chci zeptat vás -vás, kteří na blog opravdu chodíte a máte to tady rádi. Chci vědět, co vás baví, čeho byste tady chtěli víc a čeho naopak míň. 

Pokud máte chvilku času, budu strašně moc vděčná, když mi do komentáře napíšete odpovědi alespoň na nějaký z následujících otázek:

1) Vyhovuje vám design blogu nebo bych se měla radši vrátit k nějakýmu klasičtějšímu a přehlednějšímu?
2) Jaký typ článků vás baví nejvíc? 
3) Věnujete pozornost hlavně textu nebo fotkám?
4) Máte radši dlouhé články třeba jednou za týden nebo byste raději pár řádků obden?
5) Baví vás moje outfity, i když nenosím nic, co by nějak extra vyčnívalo z běžnýho davu?
6) Je něco, co vás na blogu vyloženě rozčiluje?
7) Je něco, co vám tady chybí, o čem byste si rádi přečetli nebo co by vás zajímalo?

Nebo vlastně cokoliv jinýho, co byste mi chtěli říct v rámci zpětný vazby. 

Já předem děkuju za každou odpověď. 🖤

Add your comment

  1. Ta jdeme na to! :)
    1) Mně se nynější design blogu líbí. Vůbec s ním nemám problém. Pro mě je nejdůležitější, abych se v něm orientovala a byl přehledný, a to je. Takže za mě super!
    2) Tak samozřejmě ty z každodenního života, plné fotek z pěkných míst (ať už jde o přírodu, nebo food spoty :D). Ale taky si někdy ráda přečtu článek, kde nám třeba doporučíš nějaký tvůj oblíbený výrobek.
    3) Já osobně věnuju pozornost jak fotkám, tak obsahu. Miluju články plné fotek a k tomu odpovídající popisující obsah.
    4) Já si od tebe přečtu ráda každý článek, ale možná bych byla pro ty o něco delší, kvalitnější. Než abys třeba psala obden něco, jen abys něco napsala. :)
    5) Mě se tvůj styl prostě líbí, takže outfitové články taky uvítám. A já osobně nesleduju blogerky, protože nosí extra fancy značkové oblečení. Naopak jsem radši, když nosí "normální" oblečení, které nestojí desítky tisíc, ale občas vidíš nějaký kvalitnější designerský prvek! :)
    6) Ať hledám jak chci, tak jsem nenašla nic, co by mě tu vyloženě štvalo.
    7) Já jsem s tvým různorodým obsahem spokojená. Ale pokud se teď budeš třeba víc věnovat nějakému tomu sportu nebo tanci, tak bych uvítala i nějaké fitness články, nebo prostě sportovní a tak.

    Tak se těším na další články! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Strašně moc děkuju za suprovou zpětnou vazbu. Jsem ráda, že takhle, jak jsem si to nastavila, to baví i vás. Tipy na moje oblíbený místa - ať už jídelní, výletní nebo sportovní - i výrobky a produkty obecně bych chtěla začít psát, takže paráda.

      Vymazat
  2. Ahoj Domi, tak poprve tedy neco okomentuju, jinak jsem jen tichy prihlizejici :)
    1) vetsinou ctu clanky na ipadu, takze asi nevidim, jak by mel design blogu spravne vypadat, za me ale parada
    2) Nemuzu rict, co me bavi nejvic, vsechny maji neco do sebe. Bavi me delsi clanky, ale kde je i hodne fotek a verim, ze to tim padem da spoustu prace.
    3) to taky nemuzu rict uplne jednoznacne, bavi me tvoje fotky, ale moc rada ctu i tve clanky. Je ale pravda, ze hlavne ty osobnejsi. Jedine, co mi na tvych textech obcas vadi jsou gramaticke chyby.
    4) urcite dlouhe clanky, ale i ty kratke jsou fajn, hlavne proto, ze prispivas casteji.
    5) vetsinou ano, i kdyz treba to, co mas na fotce ted, se mi nelibi, ale nemuzu rict, ze bys me nebavila.
    6) vylozene ne, obcas ty gramaticke chyby a kdyz dlouho neprispivas :D a co mi vadilo, jak uz jsi sama zminila, byly ty polovicate informac v nekterych clancich.
    7) chybi mi cist o tvem osobnim zivote, ale chapu, ze uz treba nechces sve vztahy prezentovat tak jako driv. Take me zajima cely proces stehovani, koupe bytu. Tva prace, jak vypada tvuj bezny den...

    Hodne stesti :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Edit: sleduju te uplne od zacatku, takze za me super :))

      Vymazat
    2. Ahoj, to si moc vážím, žes tentokrát napsala! O gramatických chybách vím a štve mě, že si na to nedávám větší pozor, mamka mi pak vždycky volá, abych to hned opravila. :D Polepšim se, slibuju, je to jen o pozornosti a pořádný kontrole. U tý prezentace vztahů jsem se v minulosti dost poučila právě, tak jsem teď opatrnější, jsem ráda, že to chápete. O stěhování a bytu plánuju hned několik článků, takže prima a o práci vlastně taky. Ještě jednou děkuji za zprávu.

      Vymazat
  3. Design blogu se mi libi, jen se tak divne scroluje, jestli vis co myslim... Jinak me nejvic bavi tvoje photo diaries a food clanky! Mozna by si nekdy mohla zapojit vic receptu. :)
    Ja se vetsinou hodne divam spis na fotky, ale tvoje clanky, ve kterych vic pises i strihy me taky moc bavi!
    Sandra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sandři, to nevím co myslíš, jak se divně scrolluje? :( A děkuju, děkuju, recepty bych taky mohla zapojit, to je pravda!

      Vymazat
  4. 1) Vyhovuje vám design blogu nebo bych se měla radši vrátit k nějakýmu klasičtějšímu a přehlednějšímu? Tenhle design je super, moc se mi líbí.
    2) Jaký typ článků vás baví nejvíc? Vše, co sem dáváš, ale ráda bych abys občas sdílela svoje oblíbence a nebo tipy, triky... Filmy, knihy, blogy, písničky. A nebo třeba tvoje tipy, jak někomu vést sociální sítě. Prostě víc "informativních" článků:).
    3) Věnujete pozornost hlavně textu nebo fotkám? U tebe obojímu.
    4) Máte radši dlouhé články třeba jednou za týden nebo byste raději pár řádků obden? Delší jednou za týden. A nebo dva týdně - jeden o tvém životě a jeden "informativní". Ale možná by tě to nebavilo. Jak chceš:D.
    5) Baví vás moje outfity, i když nenosím nic, co by nějak extra vyčnívalo z běžnýho davu? Ale docela jo hele:). Umíš věci pěkně kombinovat.
    6) Je něco, co vás na blogu vyloženě rozčiluje? Nene:).
    7) Je něco, co vám tady chybí, o čem byste si rádi přečetli nebo co by vás zajímalo? Jak jsem psala. Ráda bych si přečetla o něčem zajímavém pro mě. O tvém životě si také ráda čtu, ale občas bych si chtěla nechat poradit:D.

    Snad ti to pomůže:).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pomůže, mega, děkuju! Informativní určitě zavedu, protože taky nemám pořád co psát o svým životě, žejo, zas tak netradičně a akčně nežiju. :D

      Vymazat
  5. Tvůj blog navštěvuju už nějaký ten pátek a jelikž mám spoustu učení, ráda si zaprokrastinuju a odpovím na všechno :D
    1) design mi vyhovuje, ale já toto moc neřeším - stačí mi, když stránky fungujou na mobilu :)
    2) Měsíce v obrázcích
    3) spíš fotkám
    4) Dlouhé články jednou za týden, ty krátké mě tolik neba
    5) Baví
    6) Mě to dost splývá s instagramem, ale nemám ráda, když hodně vídám spolupráce. Sponzorované články mě taky tolik nebaví, ty často nečtu a rovnou zavřu. Byť to může být upřímná a neovlivněná recenze nebo tak, tak mě to prostě nebaví číst, pardon
    7) Více zdravýho životního stylu!:) baví mě články “co jsem dnes jedla” nebo by mě zajímalo, kam a jak často chodíš cvičit, co ten box nebo tancování.. třeba recenze na nějaký studio s boxem - docela by mě to lákalo, ale nevím, co si vybrat:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, děkuju moc! O tancování i boxu se určitě chci zmínit, speciálně ten box je hodně specifickej na správnej výběr místa. :)

      Vymazat
  6. Ahoj,mě se blog- styl líbí, ráda mám dlouhé články o tvém životě ( co jíš,jak cvicis,jak se máš a co kluci) mám tě jako kamarádku a tohle mi ukazuje že jsem normální,že mít problémy je normalni

    OdpovědětVymazat
  7. Pridavam se - taky sjizdim většinou na mobilu, takže design webu vůbec neřeším. Určitě lepší delší článek který má co rict jednou za tyden, nez pár řádků každý den, to už trochu zavání twitrem. Určitě raději psané slovo, ke kterému samozřejmě nějaký fotky jsou nutnost, ale přiměřeně, jinak už to trochu zavání instagramem. Sleduju spoustu super twitrovych a instagramovych profilu, ale blog uz temer jen tvůj, v tom jsi dobrá a jedinecna. Úplně nejraději mám outfitovy clanky, hlavně proto, že se skladaj v drtive většině z naprosto nositelnejch kousku, takže se můžu inspirovat. Nic mě tu nestve, kdybych na tobe mohla neco zmenit, tak bych te chtela zase videt blond a bez umelych praminku, nemůžu si pomoct, ale jakobys to teď nebyla ty, skoro to až vypadá, jako bys to nechtela byt ty, ale to je tvoje věc, důležité je jak se v tom cítíš. Nic mi tu nechybí, ale jestli by ještě teda mohly časem přibýt ty bydlící clanky, bude to bozi. Díky a ať se daří. LUCA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, strašně moc děkuju, vážím si toho, že tu stále jsi. K blond se určitě vracet nebudu, strašně mi to zničilo vlasy, dávám je teď zpátky dohromady a až mi dorostou, sundám i umělý pramínky. No a bydlící články začnou co nevidět. .)

      Vymazat
  8. Já jsem tvůj největší fanoušek, takže ode mě moc (ani konstruktivní) kritiky nedostaneš 😁❤️
    - Design peknej, vkusnej, plní účel
    - Baví mě fakt všechno, ze života, Střihy, a ani jednou za čas spolupráce neškodí. Tam se mi libi sledovat, jak hezky ses s tím zase poprala, dozvím se o novým produktu, a navíc ti přeju aby sis tím mohla přivydělat :)
    - Text text text. Ale na tvoje fotky je taky radost koukat.
    - Radši jeden hooodne dlouhej nebo dva tak akorát, než až moc kratky. To bych se těšila, uvarila si čaj...a on by byl hned konec 😁
    - Jelikož jsem zvědavá jak opice, tak cokoliv ze života 😁

    Jo a jestli mě u každýho článku něco štve? TO TEDA JO. Ze jsem ho nenapsala já :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markét, ty seš fakt největší zlato. Tu poslední větu vlastně ani nechápu - to si totiž říkám JÁ U KAŽDÝHO TVÝHO ČLÁNKU a to myslím naprosto vážně. Takže o to víc si toho vážím a děkuju ti.

      Vymazat
  9. Design vubec neresim, koukam na to tady vetsinou na telefonu a je to prijemny. Takze tak :)
    A mam rada spise delsi clanky, nez ty kratsi. Zajima me vice text, nez fotky, ale prokladani outfitama me taky bavi, me se libi moc tvuj styl .
    Jinak fandim tomu, ze chces byt stale na blogu. Je hrozna skoda, jak se vse presouva na instagram a zanedbava se psany text.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za tenhle point. Já psaní a blog miluju, takže si ho chci právě hezky piplat a pravidelně psát. Je to tady celý moje a to se nikdy o žádný sociální síti nebude říct dát.

      Vymazat
  10. Tak pár odpovědí ode mne
    1) Design blogu mi přijde v pohodě, rozhodně mi nevadí, jen bych možná po straně uvítala obsah, resp. historii článků.
    2) Výlety, měsíc v obrázcích a vůbec články ze života
    3) Obojímu - mělo by to být v rovnováze
    4) Já hdoně dlouhé články moc v oblibě nemám, takže bych dala přednost spíš kratším (nebo středně dlouhým) třeba dvakrát týdně. Ale zas nemá cenu to lámat přes koleno a psát jen proto, aby byl článek pravidelně.
    5) na outfity se ráda kouknu, jen mi přijde,že tam někdy dáváš zbytečně moc fotek, které jsou skoro stejné
    6) Výýrazně mne nerozčiluje nic, snad jen u těch outfitových článků - viz bod 5.
    7) Nějaké recepty, ráda se v tomhle inspiruji (i když mám pocit, že ty v poslední době, a tím nemyslím jen tu, kdy jsi se stěhovala, jíš hlavně po bistrech a restauracích) a brala bych i nějaké články o zařizování a vůbec o bytě

    Jinak tě čtu už docela dlouho a ráda - tvůj blog je pro mne takové okénko do jiného světa, do světa mého syna... ;-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáňo, mockrát díky za dlouhodobou podporu i zpětnou vazbu. S těmi recepty je to fakt no, posledních pár měsíců (nebo možná rok :D) jsem toho moc nenavařila. V postatě jsem toho víc uvařila za poslední dva týdny než za poslední půlrok. Tak doufám, že mi to vydrží a že přibydou i nějaký zdravý a jednoduchý recepty.

      Vymazat
  11. Dobrý den Dominiko. Stejne jako u komentáře predemnou. Váš blog je pro mě takovou malou sondou do světa mych dcer. Světa kterému se snažím porozumět :)
    Mám asi nejradši střihy. Nelíbí se mi když je stejná fotka desetkrát za sebou.
    Tak ať se vám daří.
    Ps S tím Kubou jste doufám pořád kamarádi. Jeho fotka bez trika mi vicekrat za sebou tak moc zase nevadí 😁

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, mockrát děkuju i Vám. Ohledně Kuby, tam doporučuju sledovat jeho Instagram, tam se fotky bez trika objevují pravidelněji než u mě na blogu. :D https://www.instagram.com/jakubkallmunzer/

      Vymazat
  12. 1) Na designu podle me zas tolik nezalezi, tenhle je hezky minimalisticky, za me fajn
    2) nejvic me bavi clanky, kde shrnujes treba co se u tebe za nejaky cas udalo, vypichnes dulezity okamziky, pridas hezky fotky. Proste tyhle temata “ze zivota” 😊
    3) obojimu, myslim, ze jedno nemuze byt bez druhyho
    4) radeji delsi propracovany clanek, nez par radku o nicem
    5) Libi se mi, ze nosis styl, ktery muze nosit kazdy a tedy i ja - a muzu se tim primo inspirovat. Pruhledny kabelky, boty na jehlach nebo retro bundy jsou sice cool, ale neni to neco, co bych si na sebe jen tak vzala
    6) Obcas je otravny, kdyz ve clanku natuknes nejakou osobni informaci, ale nedotahnes tu myslenku do konce a clovek ja pak zvedavej :D
    7) tvuj blog se mi libi tak jak je, navic jsi jedna z mala blogerek, ktere dodnes sleduju hlavne proto, jak pusobis pohodove a lidsky, proste jako nekdo, koho bych brala za kamaradku, takze tohohle stylu bych se drzela!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, děkuju, děkuju. Víc snad ani nemám co říct. Jsme ráda, že jsme stejně naladěný. :)

      Vymazat
  13. Ahoj Domi,
    Sleduju te už strašně dlouho, ale nikdy nekomentuju, až teď 😇
    1) Vzhledem k tomu, ze vždy Prohlizim přes telefon tak mi na designu ani tolik nesejde, tenhle mi přijde Ok
    2) Nejvíc me baví články ze života, ale mám třeba ulozenej jeden tvůj článek z dřívějška s tipy kam na dobré jídlo v Praze, takže klidně i něco takového - tvá doporučení a tipy třeba i na výlety apod.
    3) Věnuju pozornost především textu, ale i na fotky se podívám.
    4) Mám radši delší články, protože si tvé články čtu vždy když mám takovou relax chvilku pro sebe, ze si k tomu dam i něco dobryho O:-)
    5) Outfity me taky baví ;-)
    6) No upřímně.. trochu me štve, když v článku něco naťukneš, ale nedokončiš.
    7) Rada bych si přečetla víc z tveho života, ale chápu, ze je pouze na tobě co ze svého soukromí chceš ukázat a co ne. A určitě by me zajímalo víc ohledně tveho nového bydlení.

    Fandím ti Domi, ze všech blogerek už sleduju jen tebe a terezuinoslo, ostatní Me přestaly bavit. At se ti daří 🍀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Strašně moc děkuju, že si tentokrát napsala, moc si toho vážím. I tý poslední věty. A vlastně celkově celý tý zpětný vazby, ze který mám radost. Tipy určitě zapojím častějc, je po tom "poptávka". :D A bydlení taky plánuju.

      Vymazat
  14. Ahoooj Domi!
    Tak po vzoru ostatnich zkusim taky odpovedet na vse :)
    1) Clanky vetsinou rozkliknu rovnou ze SWIPE UP na insta, takze mam radsi souvisly texty, ktery se dobre ctou na mobilu :)) naopak doma na pocitaci venuji vic pozornosti i fotkam, takze za me zlata stredni cesta :)
    2) Bavi me vse :D nenarocny follower :D
    3) Viz vyse, ale kdybych si mela vybrat, tak clanky = text a instagram = fotky :)
    4) Na dobry delsi clanek si rada pockam :)
    5) Prave ty bezny a sportovni outfity me bavi nejvic, protoze to je inspirace i pro nas, bezny smrtelniky :D
    6) Aktualne asi ne :) Obcas nektere spoluprace od Elitek, kdyz je maji vsechny z vas, ale rozumim, ze to neni primarne vase chyba..
    7) Budes nekdy psat o svem profesnim zivote mimo blog? Kde jsi pracovala, jestli si klades nejake karierni cile krome blogu?

    Diky :))
    K

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aaaa, děkuju děkuju! Jsem ráda, že zmiňuješ swipe, nevěděla jsem totiž, jestli to zbytečně lidi neotravuje. :) A za hodnocení taky moc děkuju. O práci a kariéře celkově článek taky plánuju, děkuju za popostrčení. :)

      Vymazat
  15. Ahoj Domi,

    odpovim teda mene strukturovane. Design blogu se mi libi. Verim, ze to da hodne prace. Outfity zrovna me uprimne moc nebavi, protoze se mi libi vetsinou uplne jiny styl nez Tobe. A treba Tve stridani vzhledu a barvy vlasu mi je protivny.. Take jsem rozladena, kdyz nekdy neco jen nakousnes - ale chapu, ze najit nejakou harmonii v psani o svem soukromi je tezke. Rada bych si precetla vice o vyletech, cestovani a videla fotky z prirody, nejenom z kavarny a obchodu. :-) Joo a nej jsou stredne dlouhe clanky s hodne fotkama.

    Preji Ti hodne uspechu! Tyna

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Domi, to je poprvé, co tu něco komentuji :-) Jsem tvá pravidelná nenápadná návštěvnice.
    Tvůj vzhled blogu se mi moc líbí, vůbec bych na něm nic neměnila!
    Co mě strašně baví a vždy se na to těším, jsou měsíce v obrázcích - ty jsou prostě báječný. Mám taky moc ráda, když píšeš víc "osobnější" články a něco o tvé práci. Ráda si přečtu, že i někdo jiný (než já) nestíhá, nevěří si, bojí se něčeho nebo prožívá podobné situace... Zároveň si ráda přečtu, co všechno si zvládla, změnila, do čeho ses "dokopala" a pak nás tu všechny motivovala.
    Mám moc ráda tvůj styl oblékání! Takže přirozeně sleduji i outfitové články. Fotky se mi vždy líbí. Trošku mě mrzí, že už se moc nedáváš zrcadlovky z práce, vždy jsem se ráda inspirovala.

    Budu moc ráda, když sem budeš psát víc o svém životě - není to jen o tom, že odhalíš svoje soukromí. Jde spíš o nějakou inspirací, sdílení starostí i radostí, rad do života. Ubrala bych na sponzorovaných článcích (i když chápu, že je to něco, co tě "živí"), ale tak nějak prosím s mírou :-)

    Hlavně jsem ale chtěla napsat, že jsi KRÁSNÁ BABA, která toho na svůj věk už moc dokázala a i když je to někdy těžký (jak v normálním životě, tak i tady v tom online životě), tak nikdy nic nevzdávej a buď furt tak fajn, jako jsi.

    Měj se hezky a přeju co nejvíc zdraví a lásky :-)

    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lenko, tak to moc děkuju, že ti to tentokrát stálo za vyjádření. A to dokonce takový, že kterýho jsem uplně naměkko.

      Máš pravdu, že psát o životě se dá i jinak, než odhalovat svoje vztahy. Spolupráce si na blog pouštím celkem minimálně, články píšu jen pro značky, se kterýma spolupracuju dlouhodobě a naprosto pevně na nimi stojím. Zrcadlovky z práce nejsou proto, že už pracuju jinde. Ale jakmile si dodělám šatní kout doma, budu přidávat zrcadlovku z domu, na to se moc těším.

      Ještě jednou moc děkuju. Moc, moc, moc.

      Vymazat
  17. Milá Domi, ač jsi měla mnoho starostí, i tak jsi se snažila psát a toho já si cením nejvíc. Bohužel většina mých oblíbených blogerek to začala flákat, post přidá 1x za měsíc a většinou jde jen o spolupráci (takže už se tam ani nevracím, řadu z nich už nesleduju). Ano, jsou aktivní na IG, ale já se pořád raději vracím k blogu. Takže za toto velký palec hore :-) a držím palce do dalších životních etap. Bára

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Domi, tady jsou odpovědi na tvé otázky:
    1) Design blogu se mi líbí moc, ten měnit nemusíš.
    2) Nejvíce mě baví články z cest nebo i běžných dnů.
    3) Já si vždycky prvně přečtu celý text článku a potom si ho projdu znovu a koukám na fotky :D
    4) Nejraději dlouhé články ob den :D néé, teď vážně. Z výletů by to mohli být dlouhé články a z běžných random dní jenom pár řádků a více fotek.
    5) S tvými outfity nemám problém :) líbí se mi, že jsou většinou jednoduché a pohodlné.
    6) Nerozčiluje mě nic :)
    7) ... zrovna mě nic nenapadá. Piš si o tom, co baví tebe. Ať už jsou to radostné články či smutné, takový je život a máme to tak všichni. A mnoho lidí si rádo přečte, že u někoho to taky není pořád jenom zalité sluncem. Buď hlavně svá a nepřetvařuj se pro ostatní.

    Tvoje dlouholetá čtenářka Míša


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, moc děkuju, tohle se hrozně hezky čte, protože z toho mám pocit, že tak, jak jsem si to nastavila já, to vyhovuje i vám a to je uplně boží. :)

      Vymazat
  19. Ahoj Domčo,

    moc články nekomentuju, ale tohle je výzva :) Nejsem zrovna pravidelná čtenářka, ale ráda si články přečtu, pokochám se tvým životem.
    1) Určitě vyhovuje, moc se mi líbí tento moderní styl.

    2) Nejvíce mě baví takový ty random fotky z celého dne. Prostě co jsi dělala.

    3) Ráda čtu text, ale fotky mě zaujmou více :)

    4) Ráda si počkám na kvalitnější článek :)

    5) Mně se tvůj styl líbí moc moc.

    6) Spíš ne, někdy mi vadí přehnané reklamy, ale u tebe je to v pohodě :-)

    7) Možná, že by mne zajímalo víc z tvého soukromí. Chápu, že je to citlivé téma, ale nikde jsme třeba nenašla vyjádření, jak t bylo s tvým přítelem, kterýho jsi tu dost zmiňovala, jak na fotkách tak v textu :)

    Měj se pěkně, Lucka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, moc děkuju za komentář. :) Co se týká toho soukromí, já uplně chápu, že vás to zajímá, já jsem taky zvědavá jak opice a zajímá mě, co se stalo ze vztahama, co dřív byli online a teď už nejsou. Na druhou stranu si ale uvědomuju, že nikdo nemá povinnost podávat žadný vyjádření, natož o věcech, co jsou tak citlivý jako rozpadlý vztahy. Lidi do života přicházej a zase odcházej, někdy se vracej a někdy zůstavaj pryč napořád, takovej je život. A vysvětlovat, proč vztah nevyšel, kdo komu ublížil a jak, je prostě daleko za nějakou zdravou mírou sdílení vlastního soukromí. Doufám, že to chápeš ty i ostatní, které to zajímá a já slibuju, že zas přijde čas, kdy s váma svý vztahový věci sdílet budu. :)

      Vymazat
    2. Domčo, to víš, že to chápu :-) Jsme prostě od přírody holky zvědavý :-) Hlavní je, že to zvládáš a cítíš se skvěle. Je vidět, že i to Thajsko ti pomohlo :)

      Vymazat
  20. Ahoj Domi, (teda jestli ti tak muzu říkat?)
    Sleduju Tě a čtu Tvůj blog už od dob, co jsi studovala v Olomouci, což už je pěkně dlouhá doba! Tenkrát jsi mě zaujala tím, že studuješ právě v Olomouci, protože já na HanH žiju a tys pro mě byla svěží změnou oproti blogerkám z Prahy atd.
    Pamatuju si Tvé drdlůkové období, to, jak jsi změnila výšku a odešla jsi do Prahy, jak jsi začala makat na postavě... No, je toho spousta a musím říct, že i po tech letech a změnách ve Tvém i mém životě Tě stále čtu a jak ráda!
    Jsi pro mě taková "opravdová", miluju Tvoje Střihy, ve kterých jsem se už několikrát našla. Máš chyby, špatný dny, jako ostatně každý/každá z nás a mně se hrozně líbí, že nám ukazuješ všechny sve stránky 🤗
    Nevím,jestli jsem Ti nějak pomohla, ale Ty mi vlastně pomáháš každý den! Tvými články ve mne vždy vyvoláš nějakou emoci a jsi (pro mě) jediná blogerka, ke které se fakt rada vracím ❤️

    OdpovědětVymazat
  21. Mě se design blogu líbí a nepříjde mi nějak složitý nebo nepřehledný. Čtu především články s nějakou hloubkou, nějaké zamyšlení nebo třeba zážitky z nějakých zajímavých výletů/akcí. Co nesleduju vůbec jsou recenze na kosmetiku, články o módě, outfity atd. Vzhledem k tomu, že nemám moc času jsem ráda za nějaký delší a kvalitní článek jen občas, než každých pár dnů jeden. Nejsem nějaká pravidelná návštěvnice tvého blogu, ale odebírám tě a často se mi stane, že otevřu článek jen díky tomu, jak poutavě umíš psát a prostě ho otevřu, i když bych ho normálně ani neotevřela. Takže dávám větší pozornost textu, ale pěkné fotky pochopitelně také ráda sleduju.
    K otázkám zda mě něco rozčiluje nebo bych něčeho chtěla víc - jednoduše to co mě nezajímá nečtu a témata, co mě zajímají a chci si o nich číst čtu prostě jinde. Myslím, že kdyby jsme my blogeři měli psát o tom, co chcou ostatní číst, byla by to cesta do pekla, protože se člověk nikdy nemůže zavděčit všem.

    OdpovědětVymazat
  22. Mám ráda spojení textu s fotkami a rozhodně se vždy dívam na oba dva aspekty - nemám například ráda blogy, kde je plno fotek a k tomu tři řádky, přijde mi to tak nějak zbytečné a nezáživné - když chci vidět jen fotky, můžu se podívat na instagram. Když už jdu na blog, ráda si i něco přečtu.
    A tvoje outfity mě moc baví :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤