What are you looking for?
neděle 31. března 2019

4 OUTFITY Z FASHION WEEKU



Já a fashion weeky. Máme vztah jak na horský dráze, jednou bych nejraději vymetala každou přehlídku a na každou měla jinej outfit a někdy bych zas nejradši na celej tenhle týden módy opustila Prahu a odinstalovala Instagram. Ale jak stárnu (haha, smutnej fakt), náš vztah se zlepšuje, tudíž k tomu přistupuju normálně a rozumně. Už nemám potřebu mít za každou cenu hrozně promyšlenej outfit, neřeším to týdny dopředu, neplánuju si k tomu jednotlivý focení a spolupráce a hlavně - nedělám si hlavu z toho, jestli jsem dostatečně "fashion" na to, abych na takovou akci šla. Letos jsem dokonce zapomněla, že nějakej fashion week je a když mi týden předtím samotným začátkem přišla od Mummu nabídka na vstup na pár přehlídek, musela jsem si nejdřív zjistit kdy to je, kde to je a co by mě tam zajímalo. Nakonec to celý vyšlo uplně skvěle, dostala jsem se na většinu přehlídek, co jsem chtěla, vystřídala různorodější outfity než kdy jindy a užila si každou chvíli, co jsem tam byla. A abych vám ty outfity neházela jen do březnovýho shrnutí, pojďte se teď rovnou mrknout na několik variant jedný Domči, která by si ještě před rokem některý tyhle oufity asi neoblíkla. Dole mi pak určitě dejte vědět, co vás zaujalo - co jsem nejvíc já a co naopak nejmíň. 



1.

Prvním outfitem bylo tohle pyžámko z Lindexu. Původně jsem si chtěla vzít jen ty kalhoty a místo vršku černý sako, ale usoudila jsem, že nikdy jindy než právě na fashion week, bych si to takhle společně asi nevzala, takže to byla jedinečná příležitost. A řeknu vám teda, jet v tom jednu cestu metrem, to byl zážitek - hlavně pro mý spolucestující. A to by si člověk myslel, že v Praze už budou lidi zvyklí na mnohem výraznější věci. 











2.

Druhej outfit jsem pojala sportovnějc. Černej košilovej základ jsem doplnila trojičkou od Karla Lagerfelda - oversized džískou, rukavičkama a výraznou kabelkou. Účes jsem tomu taky přizpůsobila, aby to celý působilo hravěji a taky proto, že jsem věděla, že večer to dostatečně vyvážím a budu zas za dámu.









3.

Večer jsem totiž zvolila černej volnější oblek s prodlouženou košilí, krajkovou podprsenkou, podpatkama a ulíznutým culíkem s obříma průhlednejma brýlema. Pro mě (i pro všechny okolo) totální nezvyk, ale ve finále mě to hrozně bavilo a dostala jsem spoustu pochval online i offline.









4.

Poslední outfit byl nositelnej i kamkoliv jinam, než jen na fashion week. Měla jsem totiž během dne ještě nějaký zařizování a práci, takže jsem chtěla něco, co bude pohodlný a zároveň stylový a něčím zajímavý. Volný kalhoty s vysokým pasem, crop top, prodloužený sako a moje nejoblíbenější Guess tenisky. Přes to ještě šedej kabát, šálu a kabelku v podobnejch tónech a zafungovalo to výborně, protože jsem se cejtila svá jak ve městě, tak na přehlídce.











Fakt jsem zvědavá, jak se to pozdává vám, protože každý je opravdu uplně něco jinýho a já se díky tomu moc těším na vaši zpětnou vazbu. :))


Add your comment

  1. Prvně jsem chtěla napsat, že se mi nelíbí ten "pyžamový", ale na další podívání jsem konstatovala, že to vlastně není špatný. Kombinace šatů a džísky je určitě fajn, mně se tedy extra moc nelíbí ta kabelka, ale nedá se říci,že by se k tomu nehodila. Trojka je taková klasika (a s těmi brýlemi v kombinaci s ulíznutým culíkem vypadáš zajímavě). U čtyřky bych já asi nedala dohromady sako a kalhoty kvůli barvě, ale špatné to taky není. A jak většinou nesouzním s tvou volbou bot, tak tentokrát mi to přišlo dobrý.
    Hezký zbytek neděle

    OdpovědětVymazat
  2. Za mě vede určitě outfit č. 3, je jednoduchý, není nijak extravagantní, ale ty brýle mu dodávají šmrnc! :) Pak se mi líbí i outfit č. 2. Mám ráda kombinaci sportovního, které zárověň působí i elegantně. Naopak to pyžamko z Lindexu není můj šálek kávy. Ale myslím, že na takový Fashion Week si můžeš vzít cokoliv. Nemyslím to nijak špatně. Naopak mám pocit, že ať si na sebe vezmeš cokoli, tak to umíš tak zkombinovat, že ti sluší všechno. ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tyjo, když si vzpomenu na outfity a celkově všechno, když jsi blog začínala, tak musím říct WOW, to je neskutečnej progres :) ♥
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherný outfity, nejvíce mě zaujal ten černo-bílý. Jelikož to jsou přesně moje barvičky :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  5. Moje topka je outfit číslo 1 a outfit číslo 4 si nejvíc ty a líbí se mi ta kombinace zelené a šedivé.:D

    2.outfit není špatný, ale odvařená z něho nejsem a 3.outfit je taková klasika s tím, že si to rozbila brýlemi a účesem na který nejsme u tebe zvyklí.

    OdpovědětVymazat
  6. Typická Domča je pro mě outfit č.4, to ti podle mě moc sedne. Ale 3 je taky parádní a moc elegantní!!! :)

    OdpovědětVymazat
  7. To pyžamu i outfit s brýlema super! fakt asi nejvíc nejlepší pyžamo, pak brejle-outfit, pak ten sportovní a ten normální bych dala až na poslední místo, je to trochu nudný - ty barvy takhle dohromady, něčím bych to příště rozbila.

    OdpovědětVymazat
  8. Typicky stylová Domča je rozhodně outfit č. 2, ten se mi líbí nejvíc :)
    A taky je dost cool 3! :)
    Ten poslední mi přijde na FW docela nuda

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤