What are you looking for?
čtvrtek 4. dubna 2019

BŘEZEN V OBRÁZCÍCH



Tak to byl měsíc. Přesně, jak jsem psala v únorovým článku, leden byl uplně plnej, únor ospalej a březen zase nabitej k prasknutí. Jen dát všechny tyhle fotky dohromady mi zabralo nesmyslně času. A nechápu, že se to všechno dělo během jednoho jedinýho měsíce. Březen je ale pro mě jeden z nejoblíbenějších měsíců v roce - nejen proto, že mám narozeniny, ale hlavně proto, že se všechno a všichni probouzej ze zimního spánku a zase se začínaj dít věci.



Hezký víkendy jsme s Kubou trávili na výletech a když nás zrovna nenapadl žádnej mimopražskej, procházeli jsme Prahu. Stejně je nejvíc nádherná a to i v tomhle "hnědým" období, kdy ještě nic nerostlo. A zrovna Vyšehrad je sázka na jistotu.





Stihla jsem i spoustu holčičích dýchánků. S Kristý třeba na nejoblíbenějším hummusu v Kofárně.





S Lenkou a jejím Jonáškem jsme zase vyrazili na brunch a procházku. 



Avokádová restaurace je místo, který mi bylo z neznámých důvodů utajeno a teď bych tam mohla bejt pořád. Na snídani, na těch dokonalých avo lívancích s jablečným chutney, slaninou, javorovým sirupem a opečeným banánem, nebo i na obědě, kterej uvidíte dále v článku.










Někdy mi to hlídání šlo líp a někdy hůř no. :DD



Střihla jsem si taky jednu důležitou schůzečku, protože mám potřebu se pracovně posunout trošku jiným směrem a potřebovala jsem se nechat trochu navést a nakopnout. Musím říct, že nejvíc si za psaní blogu děkuju proto, že mám kolem sebe díky tomu spoustu strašně super lidi ze všech možných segmentů a kdykoliv něco potřebuju, vím na koho se obrátit.



A když mám chuť na zdravou zmrzlinu, tak taky vím, na koho se obrátit. :D



Po nemocňákování v únoru i na začátku března se do fitness rutiny vracelo hodně těžko a v podstatě se mi to povedlo až teď v Americe. V únoru i březnu u mě vedlo tancování a všechno ostatní šlo stranou. 





To samý jídlo. Konečně bych se ráda dokopala k pravidelnýmu vaření a pořád nějak nic. Ale když už, tak to stojí za to.





Kavárny ale pořád vedou.



A i když mám před sebou dva talíře, evidentně mě víc zajímá to, co jedí sousedi. :D



No a díky týhle stravě se do nějakýho režimu taky vracelo špatně, žejo.



V březnu jsem taky po dlouhý době byla na marketingový konferenci. Tentokrát Taste pořádal Brand Restart a ty témata byly super zajímavý, takže jsem si to nemohla nechat ujít.



Co se práce týká, objevila jsem taky naprosto skvělej foto-ateliér, do kterýho teď budu chodit pravidelně fotit jak pro svoje klienty, tak na blog. 



Na flatlaye mají spoustu výměnných desek.



A spoustu serepetiček na focení. A určitě se tam bude hrozně příjemně sedět i s notebookem a rovnou fotky zpracovávat. Kvůli tomu se snad i maličko těším z dovolený domů, protože takováhle práce je prostě radost.



A pracovat se musí, aby se mohly kupovat kabelečky, žejo. :D Aktuální první příčku na mým wishlitu zabírá tahle Karl ledvinka.



Díkybohu za skvělý blogerský dary. Před dovolenou mi přišlo tohle nádherný TH prádlo a CK pantoflíčky, se kterejma tady dělám parádu. Za tenhle balíček musím ještě jednou poděkovat And You, protože ten servis je uplná pecka.



Další obrovský blogerský radosti jsou tyhle dvoje botky z nový spolupráce se značkou Ecco. ❤



Konalo se taky několik blogerských eventů. Třeba Zalando party, kam jsme se museli trošku vyfiknout a bylo to super. Míň super bylo, že jsem druhej den měla slušnou kocovinu a to i přes to, že jsem byla v deset v posteli. Asi stárnu.





Taky jsem byla na obočí v Brow Angels a můžu upřímně říct, že poměrově cena-výkon, je to to nejlepší, na čem jsem kdy byla. Obočí mám teď podle mě hezčí, než kdy dřív.



Dalším objevem měsíce - kromě Avocado Gangu - je žižkovská restaurace Chilli and Lime. Objevila jsem ji náhodou s holkama a od tý doby jsem tam byla několikrát a i jsem si několikrát objednávala přes Wolt.



Top volbou je zeleninovej salát s kachníma prsama. Je naprosto dokonale ochucenej a je to snad jedinej salát, kterej sním bez problémů celej a nemám potřeba nic zelenýho nechat.



Druhou top volbou je kari. Kari je prý v týhle restauraci proslulý a já se vůbec nedivím. To žlutý s kachnou bych mohla jíst každej den. 



Z Hradce jsem přidávala na Instagram tenhle outfit a několik z vás si žádalo outfitovej článek - ten sice nemám, ale pár fotek tady máte. Normálně allblack nechodím, takže to je docela nezvyk, nicméně se mi to líbilo stejně jako vám. Ale rozhodně nepopírám, že ráda uklidím roláky a kabátky do skříně a vytáhnu konečně letní šatník.









A když Hradec, tak i To je bistro. Hradecká paráda, která tam teď nejvíc frčí a já se vůbec nedivím. Tady totiž můžete mít chuť na všechno a všechno si i dát - za ty ceny, no ne snad?





Hodně jídla na stole = spoko Domi.



A klasicky - aby to nebylo jen o jídle a hadrech. Moje sportovní výzvy taky pořád pokračujou!



Jeden březnovej tejden jsem měla na hlídání tyhle dva kulíšky. Dojela jsem si pro ně do Hradce a přejela s nima do Prahy, kde jsme si užili fakt parádní tejden. 







Museli jsme samozřejmě na Hvězdu (do Hvězdy?), kterou mám s pejskama uplně nejradši. 







Ňuňuňu.



Polovinu týdne s námi navíc byla i moje mamka, takže jsme prochodily všechny naše oblíbený místa. Do jejího ketorežimu je totiž zrovna Avocado Gang jak dělanej.



Měly jsme navíc uplně nádherný počásko, líp to snad ani nemohlo vyjít.



V Brasileiru jsme tradičně rodinně oslavili moje a tátovy narozeniny.



A aby toho nebylo málo, s mamkou jsme to završily cukrovým komatem v If Cafe. Nutno říct, že nic lepšího než ten jejich citron, snad ani není.





A abychom to vychodily, byl na řadě další výlet. Tentokrát na přehradu v Hostivaři. A my tam s Kubou vyfotili i tuhle update fotku dole. Hrozně ten čas letí.




Výletník.



A somráček.





Jeden z mých oblíbených outfitů. :D Ale fakt, v teplákách jsem snad nejradši a tyhle pohodový dny v lese s pejskama jsou moje oblíbený.



Říkala jsem, že když už vařím, tak to stojí za to, že jo? :))))


Jarní outfitek, olalá! Můj oblíbenej vzor, barva kabelky a nový botky. 





Dny před dovolenou a po dovolený jsou vždycky pracovně nejnáročnější. Tak jsme si s Kubou dali jeden welness večer v Samui Spa a asi nemusím ani komentovat, jak boží to bylo.







My kind of barvení vajíček :D



 Psí kancl je ten nejlepší kancl, vždycky a všude.



NEJLEPŠÍ narozeninová večeře ever. ❤





A taky pár dní na Fashion Weeku.



S holkama...



Kafem...



Mojí all-time-fave značkou...





Stylovejma klukama...



I holkama... ❤



Za hvězdy na svačince v Manifestu. :D



A nejvíc bitch face, jakýho jsem schopná. 



No a na konci března jsem odletěla na Floridu. Den před svýma narozeninama, který jsem pak trávila totálně jetlagnutá a navíc nešťastná z toho, že na mě většina mých nejbližších kamarádek zapomněla a vůbec mi nenapsaly - to je tak pro #keepingitreal - ne že bych chtěla fňukat ještě dneska, haha. Každopádně z Floridy bude určitě samostatnej článek, teď jsem v polovině pobytu a už máme spoustu zážitků. Jak říkám, březen byl extrémně bohatej na všechno možný dění. Doufám, že jste si ho užili minimálně tak, jako já a že duben bude ještě lepší. Protože s hezkým počasím je všechno lepší!

Pusu, pa!

Add your comment

  1. krásne fotky :) a super inšpirácie kam na jídlo !

    WHEN PIGS FLY

    OdpovědětVymazat
  2. Jako vzdy super photo diary, a s Jonaskem ti to neskutecne slusi!!! <3 <3 <3 A ty jidla, mh, vzdycky mi udelas takovy chute!

    OdpovědětVymazat
  3. Dostala jsem z toho hlad :-D. Užij si dovolenou

    OdpovědětVymazat
  4. Pro začátek je to do Hvězdy 😁.

    Jinak se mi zase líbí všechno a jak magor hltám každou fotku. Všechno to jídlo, výlety, tvoje postava,..

    Jinak s těma narozeninama tě chápu a vím jaké to je. Nevím proč, ale na mě každý rok zapomene některý z mých blízkých přátel. A neprožívám to úplně pozitivně, protože to je...takové smutné. Tenhle rok zapomněla máma🙄. Ale pak se moc styděla a protože šla za dva dny do nové práce, tak jsem jí to odpustila😁.

    Každopádně moc děkuju za další "v obrázcích". Vždy mě to baví🔥.

    Verča ze Ztracena v Praze

    OdpovědětVymazat
  5. Nové obočko je super! Jak dlouho ti vlastně vydržel ten microblading, který jsi kdysi podstoupila?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, vydržel něco přes rok, což je taková klasická doba, jak by měl vydržet, pak už se to musí dodělat nebo udělat celý znova. Já si ho nějak dobu dodělávala tužkou a teď jsem chtěla vyzkoušet tuhle metodu. :)

      Vymazat
  6. No páni nemám slov, pořádně napráskanej měsíc pěknými zážitky. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤