What are you looking for?
pondělí 13. května 2019

DOMINIKY, CO NEMAJ MOC SPOLEČNÝHO



Dlouhý rozevlátý šaty a další den tepláky s ošoupanou koženou bundou. Zapletený natočený vlasy, co zabraly dvě hodiny práce a druhej den hříva, do který po ráno ani nesáhnu a rovnou jdu ven. Jeden večer tanec na podpatcích a druhej radši box. K jídlu paleo krabičky a večer k seriálu kýbl zmrzliny. Dny od rána do večera nabitý schůzkama s lidma a večery sama doma s vypnutým rádiem i televizí. Snaha o vybudování stabilní kariéry a o pár dní pozdějc potřeba dát výpověď všude, kde to jen jde. Touha vytvořit si domov, ze kterýho nebudu nikdy chtít utíkat a přitom googlení míst na druhým konci světa, kam by se dalo na dva měsíce zašít. 

Tohle jsem prostě já. Tyhle kontrasty můj život docela vystihujou a je mi uplně jasný, že pro lidi okolo mě to není zrovna procházka růžovou zahradou plnou voňavejch okvětních lístků a uklidňující hry na harfu. Jsem to ale já a jsem ráda, že jsem to u sebe dokázala přijmout a že jsem se se sebou naučila pracovat. I emocionálně mám občas takovýhle výpadky a jeden den jsem uplně v háji z něčeho, co je mi druhej den už totálně jedno - a ne, není to PMS, i když by mohlo být. :D 

Co se outfitů týká, dá se na tom dobře vyřádit. Akorát můj šatník není uplně ve stylovým souladu, protože mám vlastně od každýho něco. Většinu času si lebedím v košilích nebo šatech (protože kdo se v košili necítí důležitějc, je divnej), ale někdy si prostě potřebuju vyrazit ve sportovním a čím víc jde jedna varianta do extrému, tím víc ji potřebuju druhej den vyvážit. Proto jsem taky na víkend v Hradci vezla tuhle outfitovou dvojici, kterou jsem vám i poctivě nafotila. 



Na Majáles jsem zvolila šaty z Answearu, který se vyprodaly uplně hned a já teď našla tyhle, který jsou jen o kousek tmavší, ale materiál a střih je stejnej. K tomu krokodýlí kabelku z Lindexu, typicky festivalový boty z CCC a koženou bundu z NA-KD, která byla mojí nejlepší koupí minulýho roku. Ráno jsem ještě byla na přelivu u kadeřnice a protože jsme měly obě dost času, udělaly jsme mi navíc festivalovej účes. Celý vlasy se navlnily do neposednejch vln a pak se od čela udělaly 4 copánky, který se nakonec ještě hodně uvolnily, roztahaly a prozářily zlatou barvou.

















Co se tý sportovnější verze týká, točila se hlavně kolem kalhot. Ty jsem si pořídila před několika týdny ve Fashion Aréně (za Kubovýho notnýho kroucení očima) a nějak na ně nepřišel čas - doteď. A teď je zas pravděpodobně budu nosit pořád, protože mě bavily jak dlouho žádnej kousek ne. Ač můžou vypadat jako tepláky, jde vlastně o hodně pevnej materiál, což mi vyhovuje a naživo je to dost znát. Za co jsem dostala hejt od Kuby i mamky, je kombinace Adidas kalhot a Nike bot. Já jsem na tenhle značkovej boj nikdy nebyla a je mi to fakt uplně jedno. Neříkám, kdyby šlo o kombinaci log a velkejch nápisů, ale zrovna tyhle kousky mi k sobě vůbec nevaděj. Schválně mi dejte vědět, jestli vám to rve oči nebo jste s tím taky naprosto v pohodě.













A hlavně mi dejte vědět, jestli jsou vaše životy / touhy / potřeby taky plný kontrastů nebo jsem jen já tak trochu...divná. :D


Add your comment

  1. Ahoj Domco, ja většinou tvoje oblečení miluju,přijde mě že víš kde má tvá postava slabiny a víš kde co zamaskovat. Nikdo není dokonalej,ja taky ne!!! Vůbec!! Co se týče první fotky...přijde mě že jsi tam skrcena a že te to dělá menší a vynikají tvá silnější lýtka,po většinou je oblečes hezky ale tady jak se střetávají do těch bot,to za mě eeee. No a co se týče teplakovych kalhot a mikci, nooo...proužky ti dělají delsi nohy ale to shrnutí zase poukazuje na ta lýtka a silnější nohy. Za mě ne. Jindy top strop a dnes za mě ne. Ale jak říkám,zij a nech žít a pokud se ty cítíš hezky,klidně to nos. Týna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně teda nějaká silnější lýtka vůbec nevadí, ty šaty a outfit celkově jí sluší. Domi se mi hodně líbí, že se často umí obléct opravdu zajímavě a slušivě, aniž by to byla nějaká modelka. Dává (spíš) dávala najevo, že i normální holka může být fakt mega kočka. Pro mě ale velké zklamaní propagování umělých vlasů a transformace jejího obočí. Ztratilo se pro mě to kouzlo, které se mi líbilo. Jak říkám, byla pro mě takový krásný příklad toho, jak obyčejná holka může dobře vypadat.

      Vymazat
    2. Holky, děkuju oběma za reakce, přestože uplně potěšující nejsou. Nicméně jasně, svý postavy jsem si vždycky byla a stále jsem, vědomá a většinou se jí snažím přizpůsobit i outfit. Když se mi ale něco fakt líbí, tak dokážu překousnout i to, že to třeba některejm částem těla nemusí uplně lichotit, což je právě třeba ta kombinace šatů v této délce s vysokýma botama.

      Co se týká vlasů, prodloužený je má v dnešní době kde kdo a já jsem takhle opravdu spokojená a určitě si je ještě nějakou dobu nechám, než mi moje dorostou do délky, kterou si představuju. Obočí mám podle mě stejný jako vždycky, dokresluju si ho pouze tužkou, tak jako většina žen, ale tlusté a tmavé ho mám od přírody a vyhovuje mi to tak. Ale samozřejmě chápu, že se nebudu líbit každýmu. :))

      Vymazat
    3. Domi, díky za odpověď. Mně se tvé vlasy líbí, jsi opravdu hezká žena. Jen jsem tím chtěla říct, že pro mě jsi byla speciální v tom, že obyčejná holka (snad chápeš, jak to myslím) ukazovala i ostatním, jak skvěle může vypadat a zaujmout. Bylo to hodně inspirativní. Teď už jsi pro mě těmi úpravami spíš zapadla mezi ostatní, ale neznamená to, že by ses mi nelíbila vzhledově.

      Vymazat
  2. Kupodivu se mi líbí obě verze oblečení. A ještě větší překvapení je to, že asi preferuju ten víc sportovní outfit. A jestli mi vadí dvě sportovní značky v jednom outfitu? Vůbec, je mi to fakt úplně putna.

    Jinak já jsem spíš stabilné člověk. Nebo spíš si možná svoje kontrasty neuvědomuju? Protože spoustu věcí mam jako ty, ale vlastně to nevidím. Teda dokud nad tím nepřemýšlím. Ale spíš si myslím, že jsem stabilní a kontrasty mam spíš uvnitř svý duše a hlavy. A to vím jen já.

    Verča ze Ztracena v Praze

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se docela líbí oba outfity. Překvapivě o něco víc ten s šaty. A to jsem spíš kalhotová a nemám ráda robustní boty k sukni, ale tady mi to nějak sedí dohromady. Naopak z kalhot úplně unešená nejsem, prostě mi těmi pruhy připomínají tepláky ;-), zbytek je fajn. Dvě značky v jedno outfitu jsou mi šumák (ostatně, kdybys to nenapsala, tak by mne ani nenapadlo o tom přemýšlet)

    OdpovědětVymazat
  4. Myslim, ze kazdej clovek ma tyhle kontrasty. Kazdej celi volbe, kam se vydat, co zvolit, s kym. Tahle rozhodnuti tvori nas zivot, obcas nemuzes vse co chces a musis si zvolit jen jednu cestu.

    OdpovědětVymazat
  5. A právě proto nás tak bavíš :) Za mě jsou supr oboje kombinace!
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat
  6. Tyjoo, ty vlnitý vlasy jsou prima! A ty outfity vlastně taky, jen u toho sportovně laděnýho mě ty značky fakt bijou do očí a připadá mi, jak když to křicí 'hele, koukejte, značky, můžu si to dovolit'. Nejvíc ta taška asi. Ale neber to pls jako útok, jen to první, co mi přišlo na mysl :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :)

      U tý tašky to asi chápu, to je občas problém těch pologovanejch věcí, ale stejně bych neřekla, že zrovna tohle jsou značky, kterejma by člověk nějak dával najevo, že si to může dovolit, zas tak drahý ty věci nejsou. Spíš bych to chápala u těch opravdu luxusních. Ale uplně vim, jak to myslíš a jako útok to rozhodně neberu. :)

      Vymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. oba outfity na jedničku :) a tie vlasy sú skvelé !

    WHEN PIGS FLY

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤