What are you looking for?
pondělí 6. května 2019

DUBEN V OBRÁZCÍCH



Duben byl pěkně rozlítanej - vlastně doslova. Ale uplně totálně boží. První polovinu jsem trávila na Floridě, o který už jsem psala samostatnej rozsáhlej článek, takže to pro tentokrát celý přeskočíme a podíváme se na to, co se dělo druhou polovinu měsíce, bylo toho totiž i tak víc než dost.





Na letišti jsem po cestě domů koupila svoje nejoblíbenější almond crunchy Toblerone a místo abych ho po příletu rozdala rodině, postupně ho likviduju sama. :D Achjo. 



I zpáteční let nám vyšel tak, že se nám smazal čas na spaní. Prostě ubyla noc, takže jsme byli všichni totálně zničení a přetažení. Mně to ale nezabránilo v tom, abych si první den v Praze užila a jen co jsem se doma dala dohromady, vyrazila jsem na nehty, ať se aspoň část mě cítí fresh. :D.



Další den mě pak čekala snídaně s holkama a tenhle outfit pasuju na maximálně jetlag friendly.



S Kubou jsme taky byli pozvaní na Baťa Fashion Weekend, kterej se konal na Žofíně a byl neuvěřitelně působivej. Fakt smekám před celým týmem, co to dal dohromady, mělo to top úroveň a mrzelo mě, že to vlastně trvalo jen takovou chvíli.







Jít do SPA a nazývat to prací, to je docela lifegoal si myslim, ne? :D 



Ne všechny blogerský akce se povedou. Nutno říct, že naše blogerská scéna je už dost zmlsaná tím, co pro nás značky chystaj a s čím přicházej, ale zas mi nepřijde moc profesionální pozvat spoustu lidí na otevíračku nedodělaný kavárny a neříct ani ň na uvítanou, nemít žádnej program a nechat všechny jen sedět a koukat. Škoda, bowls byly totiž moc dobrý, tak to zbytečně působilo divně.





Jarní outfity. Ať už je hezky pořád, prosím. 🙏





Moje rána dostaly novou úroveň. Konečně mám vlastní kávovar a tím pádem zas o důvod míň k opouštění mýho bytečku. :)))



Na mých stories jste si taky mohli všimnout, že zkouším paleo krabičky. Domluvila jsem se s klukama z Paleo Perlo, že mi v rámci spolupráce poskytnou několik dní zdarma. Vybrala jsem si redukční program - hlavně proto, že jsem věděla, že to nebudu dodržovat uplně 100%, ale že si občas (ehm, denně) dám kafe nebo třeba víno, tak abych tam měla dostatečněj kalorickej deficit, aby to stejně mělo potenciál mít nějaký výsledky. Každopádně jsem teda zvyklá jíst mnohem víc a mám pořád hlad. :D Jídla jsou ale fakt skvělý, objevila jsem díky tomu několik uplně nových chuťových kombinací a u spousty krabiček mě mrzelo, že je nejde mít znova a znova a znova. Třeba sladká quinoová kaše s ovocem a teplým mandlovým mlíkem, co jsem si do toho našlehala. MŇAM! Na následujících několika fotkách najdete ukázky dalších dobrot.













S kolegama jsme vychytali jeden z těch hezkých večerů a zašli na fotbalgolf, což je strašně super teambuildingová aktivita, protože to je ohromná sranda. Určitě doporučuju vyzkoušet! 



Já to měla zároveň jako takovou zpožděnou oslavu narozenin a dostala jsem tuhle krásnou kytku. Bohužel jsem si jí během fotbalgolfu nechala v restauraci, která stihla zavřít dřív, než jsme my dohráli. :DD



S Aničkou jsme měly v plánu fotit při západu slunce, ale počasí to za nás vyřešilo jinak. Byla zima, šedivo a pršelo, takže plán B dopadl takhle.



Zamilovala jsem se do Bakeshopu. Dlouho jsem nechápala, co na něm všichni viděj a teď bych tam na těch lavičkách nejradši seděla každej den. Klasická Dominika.



Vrchol mého kuchařského umění. :D 



A vrchol mého dospěláckého snažení - být první na pojišťovně a nedřepět tam tím pádem dvě hodiny.



Když Hradec, tak To je bistro. ❤







No ahoj ❤



A odteď taky když Hradec, tak novej Extrifit. Tak krásný fitko jsem v životě neviděla a i já umím posoudit, že ty stroje jsou fakt top.







Protože půlmaraton už skoro klepe na dveře, jdu konečně do sebe a najela jsem zas na pravidelný tréninky. Nevím, kdy se stalo, že jsem si uplně odvykla na režim, ale jsem ráda, že už ho mám zpátky a že se pravidelně budím s totálně bolavým celým tělem. Tak snad to summerbody ještě stihnu a snad se mi ten půlmaraton poběží lehčejc než loni.







S tím souvisí i návrat k boxování. Čas od času s trenérem a ještě radši teď jen tak sama. Vybít se a zároveň dát sakra efektivní HIIT trénink, ze kterýho odcházím vždycky psychicky vyrovnaná a fyzicky zničená, což je dokonalá kombinace.



A taky tohle, haha. Usoudila jsem, že je čas si zase trošku pochroumat ego a vyzkoušet novej taneční styl. Zašla jsem teda na začátečnickej heels dance s Filipem Jankovičem a V ŽIVOTĚ jsem neodcházela z tancování tak nadšená.





A tady, tady bude jeden láskyplnej výlev. :)))

Na Vánoce jsem byla pryč, na svý (i taťky) narozeniny jsem byla pryč a domů obecně jezdím fakt málo. Stejská se mi, hrozně moc. A ty dny, kdy tam jsem, si strašně moc užívám. A když jsem byla doma posledně, byla jsem uplně naměkko z toho, co všechno pro mě mamka nachystala. Slavili jsme totiž opožděně moje narozeniny a protože mamka drží svůj zdravej režim a ví, že já se teď snažím taky, nachystala mi rovnou dva super-zdravý a super-chutný dorty. O tom, že mám s mamkou milionovej vztah jsem psala už několikrát a skoro mi přijde, že čím jsem starší, tím je to lepší. Když teď jsem s Kubou někde, kde se mi líbí, hned si v hlavě zapisuju, že sem musím vzít mamku, až ji budu mít příště v Praze. ❤ Navíc je za chvíli Den Matek, tak na tu vaši mamku nezapomeňte a naplánujte si s ní třeba nějakej hezkej den. To je totiž podle mě to nejhezčí, co pro kohokoliv můžete udělat - věnovat mu svůj čas. Další věc je pak samozřejmě kytka a kdybyste chtěli přidat i něco materiálního, mrkněte na moje oblíbený Notino, kde mají spoustu tipů na to, co mamkám k jejich Dni pořídit. Pokud znáte její oblíbenou voňavku, tak je to jasný, pokud ne, dobře poslouží nějakej produkt na vlasovou péči nebo třeba mnou tolik opěvovanej Vichy Minéral 89.







Tak jak zbožňuju ulítanej městskej život, zbožňuju i vypadnutí na vesnici. Třeba na naši chalupu, kde jsem celej víkend v teplákách neučesaná, nenamalovaná a nejlíp mi je s pejskama v lese. ❤





Kdykoliv se otevírá šampaňský... :D



Na chalupě jsem se taky ponořila do svý nový zahradnický kariéry. :D Ve svý domácnosti mám totiž teď nakombinovaný živý a umělý kytky a ráda bych zvýšila počet (a hlavně délku života) těch živých. Zatím totiž moc úspěšná nejsem. 



S Aničkou jsme nafotily tuhle mojí personalizovanou Karl kabelku, která je jedním z mých největších blogerských úspěchů a těším se na všechny ty další jarní (!!!) outfity, co s ní mám vymyšlený.











Tyhle fotky taky stojej za to teda. :D







Jedno pracovní odpoledne v Mocup Spacu. U mě na Instagramu najdete ve výběrech ukázky hotovejch fotek a až se jednou konečně dostanu k tomu článku o mý práci, naházím to do něj.



Díky spolupráci s L'Oréalem se teď mnohem víc věnuju vlasovýmu stylingu a dostávám od vás i spoustu dotazů na tohle téma, takže i to v blízký době najdete v samostatným článku. Posledně jsem vám totiž psala o tom, že mám nový prodlužko a tak by se hodila napsat i o tom, jak se mi s ní funguje v rámci účesů a podobně.









Oáza klidu na Malý Straně, kam jsme jednou zapadly po holčičím focení a kde je to uplně kouzelný. Jestli znáte Cocovan, co v létě funguje na Střeleckým ostrově, tak víte, odkud vítr vane. :))









Nutná dávka zvířecí lásky. ❤



A nejvýstižnější výraz začínajících zahradníků. Na výběr tisíc různejch hlín a všechny se stejným popisem. :D



Bavěj mě ty módní porady, který si s váma občas v rámci ankety na stories dám. S tímhle topem jsem si třeba byl dost nejistá, jestli už to není moc a díky vašim ohlasům jsem si ho nakonec vzala. Teď jsem ale sama zvědavá, kam si ho oblíknu. :D



Další výhoda krásnýho počasí. ❤



A zároveň pěknej průser, když se to počasí z hodiny na hodinu totálně promění. :D



A na závěr ještě jeden jídelní tip. Pokud jste stejně často jako já v centru Prahy a řešíte, kam na něco dobrýho, mrkněte na Cafiocu. Ke Cacau tam konečně přibylo něco, kde se dá moc příjemně sedět a člověk tam neutratí milion.



To by bylo k mýmu dubnu. 

Pac a pusu a dejte mi klidně vědět, jakej článek byste tady chtěli brzo najít. 


Add your comment

  1. Jako vzdy uzasny fotky! <3
    Sandra / https://shineoffashion.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Já z těch tvých fotek nemůžu, pecka!! A moc se mi líběj taky kabelky! ♥
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  3. To mi nedělej :-). Chtěla jsem jít spát, ale neodolala jsem omrknout fotky. Máš to všechno krásně nafocený, z jídla jsem samozřejmě dostala hlad ;-) (i když mi při prohlížení těch fotek naskakuje v hlavě malé ALE). Na krabičky moc nevěřím, i když jako inspirace můžou být fajn. A s kytkama jsem na tom podobně. Teď se pokouším udržet na okně na živu dvě sazenice rajčátek a bazalku. Uvidíme jak dopadnu. A zkusím si tě vzít jako inspiraci na to, že přišel čas se zase trochu víc hýbat, i když na půl maraton to teda nebude ;-)
    Tak pěkný květen

    OdpovědětVymazat
  4. Já Ti nevím, Domčo... Teď vůbec nechci, aby to vyznělo špatně, nebo že Ti, nedejbože, přeju něco zlého, ale baví mě Tvoje články daleko víc, když zřejmě nejsi úplně happy, viz střihy, hlubší články s nějakým přesahem, kdy se zamýšlíš nad určitým tématem do hloubky. Tyhle články na mě působí dost povrchně a v podstatě nemají žádnou (pro mě) hodnotu, ikdyž vím, jak skvěle umíš psát a vystihnout podstatu tak, aby se v tom našla většina holek. Takže já osobně bych prosila víc takových článků :) Ať se Ti daří, Jarmila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, uplně v pohodě, naprosto to chápu a je mi jasný, že to nebude jen pohled jednoho jedinýho čtenáře. :) Tyhle pravidelní měsíční shrnutí ale píšu hrozně ráda a vím, že i spousta lidí je má fakt moc rádo. A i já sama se k nim zpětně ráda vracím, takže to píšu trošku i sama pro sebe, to uznávám. Ale samotnou mě štve, že ty deep články mi jdou mnohem líp v těch horších obdobích, musím na tom nějak zapracovat, aby se můj psací um vyvíjel i jindy, než když mám život v troskách. :DD

      Vymazat
  5. Jak tak koukám, tak jsi duben měla docela dost vytížený, ale u tebe to snad ani jinak není, co jsem postřehla. Jako obvykle moc pěkný článek shrnutí. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤