What are you looking for?
pátek 20. září 2019

#FASHIONFRIDAY



Taky se občas kolem vás sejde takovej sled událostí, co dá dohromady něco, co byste sami nikdy nevymysleli? Určitě jo, sama jsem si to zažila několikrát a stejně tak vznikla i kampaň s optikou Vaše Čočky, což je česká verze mezinárodně známýho a fungujícího Lentiama. Začalo to tím, že mě Zuzka mě v lednu oslovila s tím, že se učí fotit a že by šla hrozně ráda někdy fotit mě, protože pravidelně čte můj blog a fandí mi. Naše první fotka byla tato a od tý doby jsme spolu nafotily spoustu outfitů, srandiček a kampaní. Na mým Instagramu tak na ní narazil Peter, kterej vede marketing pro Vaše Čočky a kterej se párkrát účastnil konferencí nebo eventů, kde jsem přednášela nebo moderovala. A tak cesty nás tří propojily - Zuzka začala pracovat pro optiku a já jsem s nimi začala spolupracovat hned na několika frontách. Nejdřív jsem jim moderovala (po flašce prosecca :D) přehlídků těch nejšílenějších brýlí, co si dokážete představit a teď jsme spojily naše pravidelný fotosession se Zuzkou s focením obsahu pro optiku. Vznikl nápad na série #fashionfriday, kdy si vždycky v optice vyberu brýle, ty sladím s outfitem a nafotíme to. Jenže abyste věděli, já jsem jedna z mála holek, co brýle fakt nestřídá, protože jsem si vždycky říkala, že mi sluší jen jeden typ a tak mám svý jedny Gucci, který si hýčkám a vyměním je tak maximálně na festival, kam se je bojím brát - nerada abych je ztratila nebo rozsedla, žejo. Vybrat si teda každej tejden jiný - ideálně výrazný, aby to bylo cool na fotkách, pro mě byla dost slušná výzva. Pojďme se teda mrknout, jak jsem si s tím poradila a doufám, že mi dáte vědět, co je podle vás nej.



První outfit byl ještě vyladěnej do krásnýho letního počasí. Poměrně zajímavě střižená sukně značky Edited, kterou teda nedoporučuju nosit, pokud fouká, protože vám bude vidět VŠECHNO, jsem doplnila zavázanou oversized košilí a nechala vykukovat bralettku. Pantofle jsem včera zazimovala s velkým smutkem, protože jsem v nich prochodila půl léta, jak jsou pohodlný, ale Karl kabelku snad sladím i k zimním outfitům. Brýle k tomuhle outfitu jsem si vybrala taky pěkně výrazný, jedná se o značku Salvatore Ferragamo a myslím, že větší brýle jsem na sobě nikdy neměla. Ale když už, tak už, žejo. 

Košile - ZARA / sukně - EDITED / boty - BIRKENSTOCK / kabelka - KARL











Pro druhej outfit jsem si vzala brýle dioptrický - akorát bez dioptrií. Elegantní černý obroučky Marc Jacobs se zlatými detaily jsem si okamžitě uměla představit s polovinou svýho šatníku a nosím je skoro obden, jak jsem si je oblíbila. Zejména když nemám řasy, tak ty nenamalovaný oči ráda doplňuju výraznýma brýlema. Nafotila jsem je v outfitu, ve kterým jsem vyrazila na blogerskou akci, která měla dresscode coctail chic, kterej je na akcích můj nejoblíbenější. Sice ho spousta lidí přepískne a dorazí v dlouhých robách, ale dá se na tom právě hezky vyblbnout a vynést svoje oblíbený kousky, co jsou nositelný i jinam než jen na takový akce. Já jsem místo šatů zvolila "oblek". Delší volný kraťasy, prodloužený sako a opět můj oblíbenej detail - vykukující krajkovou podprsenku. Myslím si, že s mojí velikostí prsou na tom není nic vulgárního, naopak, pořádně není nic vidět, jen kousek krajky, která outfit ozvláštňuje. K brýlím jsem sladila zlatý šperky, kabelku a sandálky, který maj ideální délku podpatku a jsou tak pohodlný i přes to, že jsou páskový.

Sako - VERO MODA / kraťasy - LINDEX / kabelka - GUCCI / boty - ANSWEAR













Třetí outfit - s výraznými Michael Kors brýlemi - je v podstatě celobílej a k tomu se vážou hned dva tipy. Nenoste bílý věci, pokud si nepřipadáte uplně ve formě. A nedávejte si v něm kafe. Asi je vám jasný, kam tím mířím. Když jsem se v tom outfitu viděla na fotkách, zděsila jsem se, jestli opravdu vypadám, že mám stopadesát kilo. No nic, aspoň o důvod víc pořádně máknout a rozjet #projectcomeback - o tom bude řeč hned  dalším článku! No a to kafe... To jsem si samozřejmě dala. A když už jsem ho měla skoro vypitý, zavadila jsem jím o poutko kabelky a celej ten nedopitej zbytek jsem na sebe vylila. Na tričko, na kalhoty i na kabát. Z toho kabátu se to nepovedlo vyprat. MĚLA JSEM HO NA SOBĚ POPRVÉ! 

Kabát - MANGO (FAPO) / triko, kalhoty - ZARA / boty - GUESS / kabelka - LV











No a pak tu máme ten dnešní. Naprosto jednoduchá kombinace volnějších kalhot s vysokým pasem s bodýčkem a pevným trenchcoatem. A otevřený boty na podpatku, protože ještě nejsem ready uklidit všechny svoje letní boty! Přestože jsem si k celý týhle kombinaci původně vybrala uplně jiný brýle, když jsem v optice narazila na Diory, který jsou jak vypůjčený od Harryho Pottera, musela jsem si je aspoň vyzkoušet a k mýmu velkýmu překvapení jsem z nich byla nadšená. A nejen já, ale i všichni ostatní v optice a vzhledem k tomu, že skvěle šly i k outfitu, bylo jasno s jakýma odejdu tentokrát. 

Kabát - VERO MODA / kalhoty - LINDEX / body - ZARA / pásek - GUCCI / kabelka - LV / boty - KAZAR









Tak. 4 pátky, 4 outfity, 4 různorodý modely brýlí. Jsem zvědavá na vaši zpětnou vazbu, tipuju, že vést bude druhej outfit a prohrávat ten třetí. Ale třeba mě vyvedete z omylu a bude to uuuuplně jinak. 

Add your comment

  1. Za mě je nejúžasnější jako celek celý černý outfit. Ten je fakt pecka. Ale pokud bych brala jen brýle, tak ty na prvním outfitu (nepočítám úvodní fotku) jsou nejkrásnější.

    OdpovědětVymazat
  2. Za mě je nejlepší ten poslední, pak dvojka❤

    P.S. A i když většinou články nekomentuju, protože je čtu na mobilu cestou do práce, poctivě čtu všechny a všechny miluju!

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se na tobě nelíbí akorát ty třetí a ty první mají na mě moc světlá skla, ale jinak kromě těch třetích ti sedí moc pěkně.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Pokud jde o outfity, tak se mi v podstatě líbí všechny (nejmíň asi ten druhý), pokud jde o samotné brýle, tak ty první.

    OdpovědětVymazat
  5. Ty prvni bryle jsou nadherne a moc ti sluší!!
    A třetí outfit je náhodou skvěly a rozhodne v něm nevypadáš, že bys měla 150kg, hezké to je :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤