What are you looking for?
neděle 15. září 2019

SAME OLD DOM



Když jsem tyhle fotky nahrála do článku a přemýšlela, jakým textem je doplním, napadla mě taková ta nabízející-se-fráze, že tohle jsem přesně já. Napůl dámička, napůl totální uvolněnost a pohodlí. Pravda je, že to maximálně odpovídá. A to dokonce už několik let. Vybavila jsem si totiž hodně podobnej outfit, kterej jsem dohledala právě i tady v historii blogu a klikněte si SEM, pokud chcete vidět dva roky starou verzi tohohle outfitu s blonďatou Domčou s takovým odrostem, jakej jste snad nikdy na nikom neviděli. Ehm. :D

Teď teda o dva roky starší, hnědovlasá, s trošku pochroumanejma ideálama a přesto věřící v ten stejnej happyend. S cílema maličko jinejma než o dva roky zpátky a prioritama uplně někde jinde. Jen doufám, že až podobnej outfti nafotím za další dva roky, pousměju se nad tím, v jakým psychickým rozpoložení jsem byla v týhle době, poplácám se pomyslně po rameni a řeknu si, že to všechno k něčemu bylo.

Well, we will see about that. A protože samostatnej outfit post tady nebyl už pěkně dlouho, můžem se věnovat i tomu, co jsem vám to vlastně fotila a proč. Zahájila jsem dlouhodobou spolupráci se značkou s'Oliver a tohle je první outfit, kterej jsem si u nich poskládala - respektive je od nich košile, kalhoty, boty a kabelka. Ta kabelka je mimochodem můj aktuálně nejoblíbenější kousek v šatníku, protože žádnej takovejhle bucket bag jsem doteď neměla a netušila jsem, jak praktický a zároveň stylový to je. A aspoň s sebou výjimečně netahám notebook.

Dejte mi vědět, jak se vám můj výběr líbí a pokud jste rozklikávali ten dva roky starej článek, schválně mi napište, jakej outfit byste si na sebe spíš vzali vy. 



















Košile, kalhoty, boty, kabelka - S'OLIVER / sako - VERO MODA / pásek - STRADIVARIUS 

Add your comment

  1. Oufit se mi líbí - já se ostatně v džínách cítím nejlíp (jen boty bych si vzala jiný) a kombinací černého saka a bílé košile se nic nezkazí, to je takové nadčasové. Jen kabelka mne neoslovila - nemám tyhle vaky ráda. Potřebuju mít v kabelce (tedy teď aktuálně v batůžku) spoustu kapsiček, ve kterých mají pravidelně nošené věci své místo a já nebloudím - karta do práce je v té úplně přední, brýle v té další, mobil ve vnitřní kapsičce....

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi oba outfity, ale tento nový mě oslovil trochu víc díky kabelce (krásně to doplnila svojí barvou) a botům. Tak jsem zvědavá za 2 roky kam se to u tebe posune. :D Tyhle outfity mám moc ráda a sama podobné nosím, protože se v tom cítím dobře a pohodlně. Jonak momentálně víc nosím batohy nebo mini crossbody kabelky místo větších nebo středních kabelek, protože jsem nějak zpohodlněla a nebaví mě nosit kabelku na rameni, když sebou vláčím arzenál věcí nebo naopak právě nechci tahat moc věcí jen to nejnutnější a volím jen mini crossbody.

    OdpovědětVymazat
  3. tak přesně to samé jako tebe mě napadlo taky a to jsem viděla jen tu úvodní fotku :-) miluju tyhle uni outfity se základních kousků a tobě mnohem víc sluší, než nějaká šílená divočina :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Všetky tvoje outfity sú maximálne úchvatné <3

    OdpovědětVymazat
  5. Já tenhle styl zbožňuju. Ležérní, zároveň trochu chick, přesně to pravé pro mě. :) máš podle mého hrozně skvělej styl oblékání, když na sebe nakombinuješ několik vrstev, vždycky si to sedne:)
    THE WORLD BY MARIA

    OdpovědětVymazat
  6. Teď se mi líbí ten outfit víc. Asi protože to máš zastrčený do kalhot, moc se mi nelíbí, když to jen tak visí😔.

    A hnědý vlasy ti prostě sednou nejvíce, jsi v nich taková živá❤.

    Verča ze Ztracena v Praze I Zajímavosti za léto 2019 I OBLÍBENCI

    OdpovědětVymazat
  7. uplne jsem zapomnela na to, ze jsi nekdy byla az tak blondata :D tobe slusi snad vsechny typy ucesu, ale je fakt, ze mne k tobe sedi ty, co jsou nejvic messy - rozcuchany, odrosty, freestyle (tj. uplne random) pesinka a tak :) pusobis na me celkem bohemsky, tak asi proto :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já bych si vybrala tvůj nový otufit, ale s jinou kabelkou :-D u toho starého bych změnila rifle.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤