What are you looking for?
čtvrtek 3. října 2019

BAREVNĚ PODZIMNĚ



Přestože jsem momentálně v teplých krajinách a českýmu podzimu jsem tak ještě na pár dní utekla, musím uznat, že na podzimní módu se těším. Miluju vrstvení a taky typicky podzimní barvy - horčicovou, khaki a burgundy (Má to českej ekvivalent?! Třeba barva červenýho vína? :D). Až se vrátím, spojím vybalování kufrů s reorganizací celý skříně, kterou přehodím do zimního režimu, proberu všechny svý svetry a najdu kabáty, který jsem zapomněla, že mám. Je to každej rok stejný, tak už vím, co mě čeká. O podzimní módě a barvách je ale dnes řeč hlavně proto, že vám chci ukázat všechny fotky, co jsme s Alex nafotily v rámci kampaně pro s.Oliver a jejich výroční kolekci. Před 50ti lety se začala díky károvaným košilím psát historie týhle značky a proto teď přišla s touhla hravou barevnou kolekcí. My z ní byly s Alex nadšený už v showroomu a teď je konečně dostupná na prodejnách i online. Tak na to mrkněte, pokud by vás zajímalo, jaký další kousky v rámci výročí vznikly a dejte mi vědět, jak se vám líběj fotky. Já jsem z nich totiž fakt nadšená, krásně nás s Alexitou vystihujou, jsou vysmátý, trošku šílený a navíc focený v jednom z nejhezčích pražských parků - v Grébovce.

No a co mě zajímá nejvíc - vzaly byste si tyhle moje kalhoty někam? Kam by to bylo? 





































*Outfity: Vše kromě bot s.Oliver.
Fotil Vojta Roušar.

Add your comment

  1. Tvůj model je teda jeden z nejhorších co jsem u tebe viděla. Kalhoty ti vůbec nelichotí a vedle Alex kabátu se navíc strašně bijete, takže vlastně moc nevynikne ani jeden kousek (u tebe ale teda je to spíš dobře). Navíc kalhoty vypadají, jak kdyby sis zapomněla sundat kalhoty od pyžama, což dělá možná i to, že zbytek outfitu k němu vůbec neladí. Dokážu si s takovým stylem, střihem a barvami představit možná boty na podpatku a basic bílou košili, ale takhle za mně určitě ne.
    - Klára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kláro, chápu tvůj point, každá jsme si z kolekce vybrala svůj oblíbenej produkt - Alex svetr, já kalhoty a sladily jsme je s dalšími věcmi z s'Oliveru tak, abychom stylově ladily. Souhlasím, že košile a podpatky by byly lichotivější, ale to bychom pak celý vypadalo úplně jinak. Já jsem ok s klučičím stylem outfitu i tím, že se takovej tip kalhot jen tak někomu líbit nebude, takže si to neberu osobně a třeba se ti bude líbit můj příští výběr. :)

      Vymazat
    2. Já zrovna dvakrát módní blogerka nejsem a kombinace se mi taky občas vymknou z ruky, ale bohužel v tomhle musím souhlasit s Klárou. Kalhoty od pyžama to mírně připomíná, ale nejsou to, každopádně tím jak je to zkombinované to budí větší dojem jako něco, co si člověk vezme spíš na spaní. :)

      Vymazat
  2. Domi, ta barva se jmenuje vínová :D Ale tvoje nadšení pro podzimní barvy a outfity naprosto chápu, taky to miluju <3 Měj se krásně, Nikča

    OdpovědětVymazat
  3. Super fotky❤. A ačkoliv se sama hodně divím, tak se mi více líbí oblečení Alex. Ten kabát je totiž fakt krásnej. A ta ledvinka taky. Ty jsem si teď zamilovala, nechápu😅.

    Jinak ty kalhoty... Já na ně koukala už na tvém Insta, a bohužel musím říct, že mi připomínají pyžamo. Jak kdybys vyběhla a zapomněla, že jsi se neoblékla do kalhot. A to se mi většinou tvoje oblečení líbí. Ale tyhle kalhoty jsou pro mě big no-no. Kdyby byly užší, tak by byly super, takhle široký🤷‍♀️. Ale hlavně, jeslti se líbí tobě🙂.

    Verča ze Ztracena v Praze I Čas utíká rychleji, když pracuješ... I MŮJ ŽIVOT

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, na první pohled to může být takový pyžamo na chalupu třeba. :D Původně jsme řešily i variantu, že by Alex měla kalhoty a já ten svetr, tak by mě zajímalo, jaký by ty reakce byly obráceně. Nicméně já jsem s tím spoko a líbí se mi to moc, je to správnej úlet.

      Vymazat
    2. Jasně, je to prostě nezvyklý😁. Jak říkám, hlavně, když jsi spokojená ty. Jinak mě se právě ty vaše barvy netlučou a vypadáte parádně podzimně😁. Btw on je to svetr? Tak to jsem kráva, jsem myslela, že je to kabát😂. Vůbec mi to nedošlo. No nevadí😅.

      Vymazat
    3. Tak u Alex ten cit je úplně někde jinde, takže reakce by určitě byly jiné. Alex má hlavně taky úplně jinou postavu, takže by celkový výsledek díky tomu taky vypadal jinak.

      Doporučuji obecně se držet pravidla pokud volnější kalhoty, tak vršek na tělo a jemné boty a naopak s volnějším vrškem spíš skinny a klidně boty co máš tady.

      A můžeš vysvětlit s čím přesně jsi "spoko"? Co tě na tom baví a proč si zkombinovala outfit zrovna takhle? Nebo si neměla nic jiného na výběr? Měla jsi prostě svoje věci a k tomu jste si vybraly jen jednotlivé kousky?
      - Klára

      Vymazat
    4. Kláro, promiň, ale nějak nemám potřebu ti taky cokoliv podrobnějc vysvětlovat. Uzavřeme to prostě tím, že mně se to líbí, tobě se to nelíbí a tak to je naprosto v pořádku. Můžeme mít každá jinej názor a já ti nemusím obhajovat ten svůj. :)

      Vymazat
  4. Myslim ze burgundy je proste vinova

    OdpovědětVymazat
  5. Kalhoty v kombinaci s těma těžkýma botama na mě působí trochu klaunsky, kabát mi připadá taky hodně "těžký" v téhle kombinaci. Upřímně říkám, že ty kalhoty nejsou můj šálek kávy (vzor, ne střih), ale zkouším si představit, co by s nimi šlo vymyslet, možná lodičky, které by minimálně vykukovaly z nohavic a hezky vypasovaný zkrácený trenchcoat. Nebo možná i ty tvoje boží polokozačky s průstřihy a k tomu basic bílé tričko s 3/4 rukávem, kdyby počasí dovolilo, a pásek s pěknou elegantní sponou. Svetr se mi líbí moc, ale řekla bych, že je to jeden z těch kousků, co hezky vypadá na instagramu, ale jak bych se v něm cítila na ulici mezi lidmi si nejsem jistá. LUCA

    OdpovědětVymazat
  6. A mne se ty kalhoty prekvapive libej, i pres ten jejich zvetsujici efekt :) jen prosim, 50ti se proste nepise, doporucuju UJC nebo cervenapropiska na ig :)))

    OdpovědětVymazat
  7. Sami o sobě jsou ty kalhoty pěkný, ale do ulic bych si je asi nebral, taky mi spíš evokují pyžamo, možná kdyby nebyly tak široký, tak by byly navenek snesitelnější. Alexin kabát je ale supr.

    OdpovědětVymazat
  8. Vínová, ale skoro jsi to trefila :)

    Kalhoty bohužel opravdu přešlap. Vůbec ti nesedí a tou dýlkou mi kromě pyžama asociují taky Jokera. Což bohužel není pozitivum. Jinak jsou fotky hezky a Vám spolu to sluší moc, jen ti podle mě víc sluší jiný střihy kalhot. Ale o tom móda je, zkoušet a hledat :)

    Alena

    OdpovědětVymazat
  9. Za mě tvuj outfit super ! Kalhoty jsou bozi 😀

    Katka

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤