What are you looking for?
středa 9. října 2019

PŘÍMOŘSKEJ RESTART



Můj tureckej týden s mamkou vám asi nemohl uniknout, pokud mě máte na Instagramu. Navzdory mým obavám, že si z toho nuceně udělám i instagramovej detox, se nám povedla strašná spousta fotek a já tímto mamce ještě takhle veřejně moc děkuju, že ji neobtěžovalo mi každej den něco cvaknout a že se do toho nakonec opřela tolik, že sama vymejšlela nejen kompozice, ale i moje pózy. Plán odjet na nějakej last minute jsme měly už v létě, ale pořád jsme to odsouvaly a odsouvaly, až najednou začal podzim a já měla tolik práce, že jsem řekla, že nikam odjet nemůžu. 

Jenže pak jsem se najednou přistihla, že jsem ze všeho uplně vysátá, že se nemůžu dokopat k ničemu ze svých povinností a že se ze mě uplně vytratil můj obvyklej drive, se kterým jdu do všech výzev a pracovních aktivit. Srpen a září pro mě byly navíc nejvíc emocionálně vypjatý měsíce uplynulýho roku a i ke kafíčkům s holkama jsem se ve finále musela hodně dlouho přemlouvat. Rozhodla jsem se teda nechat všechno týden (dva :D) ležet a odjet si užít teplo, moře a hlavně klid. Celý dny poslouchat písničky, podcasty a číst jednu knížku za druhou. Chodit plavat a cvičit, brzo spát a pěkně se celá restartovat. Povedlo se to na jedničku, i když právě teď jsou 4 hodiny ráno (ve dvě jsme přiletěly zpátky do Prahy) a já za pár minut zase vyrážím na letiště, protože mě teď čeká ještě jeden blogerskej presstrip. Když zpátky do centra dění, tak se vší parádou, naspáno mám snad do zásoby. 

Ale zpátky k Turecku, přišlo mi dost dotazů na hotel, což se nedivím, protože byl naprosto nádhernej, vevnitř i venku. TADY máte link na booking.com, jinak ho samozřejmě najdete i u většiny cestovek, my jsme byly s Exim Tours a vše naprosto bez problémů. 

Tak si užijte si fotky a nasajte ještě trošku ty letní atmosféry i v poctivým podzimu, co už v Čechách zavládl a já už se příště hlásím taky z tohohle podnebí. Možná! Možnáááá! :)))


































































Add your comment

  1. je to tam krásne :) a mamke sa fotky naozaj podarili !

    WHEN PIGS FLY

    OdpovědětVymazat
  2. To musi bejt super si takhle vyrazit s mamkou! Moc se mi líbí outfit s "mašlovym" topem a červenou kabelkou. A ty černý šaty jsou tak krásný, že by si zasloužily víc, než jednu fotku. Budu si přát aby se pro ně našlo místo i v měsíci v obrázcíc. LUCA

    OdpovědětVymazat
  3. Ty si tak strašně krásná ženská, Domi! Taková ... ženská! :D
    Měj se fajn,
    Nikča

    OdpovědětVymazat
  4. To musí být paráda. Tiše závidím. Já si celé léto schovávala dovolenou na podzim, že poletíme do Řecka, či Egypta a teď z toho nebude nic... škoda, že má mamka má jiné starosti a nemohla by, udělala bych si dovču klidně takhle ve dvou.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Mám letos nevyšlo vůbec léto (střídali jsme se s mužem na nemocenské) a v září jsme trocu předělávali obývák, takže dovolená se nekonala. Snad sladíme týden za začátku listopadu, ale asi dáme přednost tuzemsku - u moře by se nám stýskalo po pohorách a chození v přírodě ;-). Ale stejně jako ty úplně cítím, jak potřebuju dobýt energii...

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤