What are you looking for?
středa 25. prosince 2019

4 DÁRKY, CO JSEM NADĚLILA SAMA SOBĚ



Letošní Vánoce jsem pojala tak, že jsem offline. Respektive tím stylem, že vůbec neřeším focení a tyhle blogerský věci okolo. Jsem ráda, že jsem s rodinou, těšila jsem se na jejich radost z dárků a byla jsem z toho všeho vlastně úplně naměkko. Rodinný foto tak máme jen rozmazaný selfie, který nás ve finále všechny rozbrečelo. Ale vystihuje nás, takže v pořádku. Můj poslední článek na vánoční téma je právě ten dnešní. Už nějakou dobu mám totiž nafocený věci, který jsem si k Vánocům koupila sama. Dárky ode mě pro mě, kterýma jsem se rozhodla odměnit za to všechno, co jsem během uplynulýho roku zvládla.

CHYLAK BAG

Chylak je přesně ta značka, kterou jsem objevila díky svým stylovým kamarádkám. Přesněji díky Míše a týhle její kabelce. Jakmile jsem si prohlédla nabídku, zamilovala jsem se do ledvinky, která byla vyprodaná. Zapsala jsem se a waitlist a čekala. Pak mi přišel mail, že se naskladnila, já se zaradovala a když jsem ji večer chtěla objednat, už zas byla vyprodaná. :D Tak jsem poučila a když mi začátkem prosince přišel ten samej mail, rovnou jsem ji koupila. A od tý doby, co ji mám doma, tak nenosím nic jinýho - jak jste si asi všimli na fotkách. Pod stromeček jsem si ji odmítla šetřit, ale jako vánoční dárek ji rozhodně beru. 



ANTIPEARLE RINGS

Druhou mojí materiální radostí je Antipearle prsten. Tuhle značku jsem měla na wishlistu dlouho a po náročným pracovním listopadu a prosinci jsem si řekla, že si ho zasloužím. Tenhle byl rovnou k dispozici, tak jsem ho vzala a druhej je právě ve výrobě a těším se na něj v lednu. 



TOO FACED EYE SHADOWS PALETTE

Ukázkou toho, jak krásně na mě funguje influencer marketing, je i tahle paletka. Viděla jsem ji u Val a byla jsem z těch barev tak nadšená, že jsem pro ni hned běžela do Sephory. Byla vyprodaná, klasika. Tak jsem oběhala pár dalších poboček, než se mi poštěstilo a koupila jsem si snad svojí první paletku - všechny ostatní, co doma mám, se ke mě dostaly v rámci spoluprácí. No a dávám jí 10/10, protože ty barvy jsou ultra krásný a pigmentovaný, skvěle držej a ještě je celá uplně nádherná i vizuálně. A to se taky počítá!







LANCÔME & BIOLOGIQUE RESERCHE

Poslední věcí, do který jsem se rozhodla investovat vyšší částku je péče o pleť. Poslední dva měsíce jsem ji měla v naprosto tragickým stavu. Respektive po tom, co jsem byla na kosmetice, se mi pleť úplně zbláznila a měla jsem pupínky po celým obličeji, přestože jsem na to nijak extra netrpěla. Asi vám nemusím vyprávět, jak nešťastná jsem z toho bylo a jakou paseku do nadělá na holčičím sebevědomí. Každej den jsem trávila před zrcadlem mnohem víc času, přes den jsem se pořád kontrolovala a nechtěla jsem být bez make-upu ani doma před svým klukem. Ve srovnání s tím, že v létě na waku mi to nedělalo problém, protože jsem měla pleť v normálním stavu, to pro mě byl hroznej šok. Zkoušet nějakou další kosmetiku jsem se logicky bála a tak jsem se poptala kamarádek a vyšlo mi z toho jasný doporučení - Biologique Reserche a jejich světoznámá P50. První dny jsem po ní měla obličej jak v ohni - ale věděla jsem, že je to normální a že to časem pomine. Změnu vidím už po 14 dnech používání a jsem z toho naprosto nadšená. Na konci ledna jdu na diagnostiku pleti a moc ráda si koupím i další produkty, který mi budou doporučený. Do tý doby jsem dala na tip od Báry Sedlákový (zase ten influencer marketing, jojo) a pořídila jsem si ve vánoční akci sadu od Lancôme, která mi podle mě taky suprově sedí. I když mi mamka nadává, že takhle vyplácám všechny trumfy už jako mladá a když pak budu opravdu potřebovat pleť omladit, už nebudu mít jak. :D





+ FENDI SUNGLASSES

Poslední věc, která je spíš takovej bonus, protože jsem si ji nekoupila sama, ale vybrala jsem si ji jako odměnu za focení #fashionfriday příspěvků pro optiku Vaše Čočky. Fendi brýle, který jsem tam obdivovala při každý svý návštěvě. Nejsem ten typ, co by měl doma dvacatero brýlí a každej den nosil jiný. Dva roky zpátky jsem si koupila v Oslu na letišti Gucci a od tý doby je nosím nonstop. Takže změnu jsem potřebovala a do těhlech jsem uplně zamilovaná. Ještě aby ne, že jo. 



To teda byly radosti, kterýma jsem se odměnila za celoroční práci já. A zajímalo by mě, jestli to máte podobně a jestli si přes Vánoce taky děláte materiální radost. Já si totiž nerada říkám svým blízkým o víc dražších věcí a taky hrozně nerada čekám na něco, co už fakt moc chci. Takže si to radši pořídím sama a užiju si to hned. A přesně to byl případ těhlech dárečků. 

Určitě mi dejte do komentářů vědět, čím jste si udělali radost vy nebo co vám třeba udělalo největší radost pod stromečkem. Budu se těšit a přeju krásný prožití konce roku!

Add your comment

  1. Paletka od Too FAced mě také velice zaujala a sérum s krémy od Lancome mám a jsou parádní. ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  2. Já už jsem dávno velká holka, takže si občas udělám radost tím, že si koupím něco, co se mi hodně líbí nebo něco jen tak pro radost. Jen to nějak nebývá před Vánoci, protože to už pár let obvykle padám v práci na ústa a snažím se do toho ještě nacpat dovolenou, kterou je třeba dočerpat..
    Ty brýle vypadají dobře.
    Hezké dny

    OdpovědětVymazat
  3. Tyjo, ta kabelka je krasna! <3
    Sandra / https://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  4. Heh ta Perníčková paletka je dokonalým symbolem Vánoc, mě se tak hrozně moc líbí!


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤