What are you looking for?
středa 11. prosince 2019

DÁRKY, CO POTĚŠÍ KAŽDOU ŽENU



Tipy na dárky se na vás valí ze všech stran, že jo? Vlastně je to logický. Je to taková nejžádanější inspirace v tomhle období, já všechny ty články a videa taky s nadšením sleduju a vytahuju si z toho seznam věcí, co bych mohla svým nejmilejším pořídit já. Letos si to vymýšlení a nakupování nesmírně užívám, ale to už jste si asi všimli. I já se teda na téhle tématice ráda svezu, představím vám moje tipy na dárky a taky vám ukážu, co jsem sama sobě nadělila já, ale to zas někdy příště. Dnes - ve spolupráci s Notino.cz - si dáme tipy na dárky pro ženy. Vybrala jsem několik produktů ve všech možných cenových hladinách a úplně jsem se vyhnula kosmetice. Tu totiž zpravidla dáváte s tím, že víte, co má obdarovaný rád - ne všechny produkty totiž pleti sedí a ne všechny odstíny dekorativky se setkají s úspěchem. Já jsem to teda vzala z jiné strany a pojďme se rovnou podívat, co je podle mě trefou do černýho



Začneme od obalu! V těch krásných krabicích to není je tak - Notino totiž nabízí službu zabalení dárků přesně do těhlech krabic v různých barvách a různých velikostech. Stojí 99,- a do krabice se vejdou maximálně tři produkty, aby to vypadalo po otevření reprezentativně. Můžete si nechat zabalit i jen část objednávky nebo tam pak produkty proházet, když si to celý rozmyslíte.



Hádám, že nikoho z vás nepřekvapí, že jsem vybírala hlavně různý vůně do bytu, protože na to jsem tuhle zimu úplně ujetá a přenesla jsem to na všechny v mým okolí. Woodwick už ode mě znáte, teď jsem objevila ještě tyhle vícebarevný varianty, který voněj jinak v každý tý vrstvě, takže na to jsem hodně zvědavá. Když jsem si byla v Notinu vyzvednout svojí minulou objednávku, při čekání na výdej balíčku jsem stihla očuchat celej stojan Bath&Body Works svíček, se kterýma jsem přišla do styku poprvé a měla jsem co dělat, abych se od toho stojanu vůbec odtrhla - třeba vůni Hot Cocoa and Cream bych nejradši snědla. :D Takže to rozhodně považuju za další skvělej dárek.  Já jsem si pro sebe vybrala vůni Spiced Gingerbread, ke který teď chodím doma čuchat a protože nádherně provoní místnost i nezapálená, asi ji v nejbližší době ani pálit nebudu, protože si ji nechci vyplácat. No a tyčinkovej difuzér je taky skvělá varianta dárku, můžete si troufnout na nějakou pořádně vánoční vůni nebo sáhnout po něčem fresh - konkrétně já mám doma hrozně ráda kombinaci citronu a levandule, protože je to uklidňující zároveň vás to díky citronu neuspává.



Protože svíčky nejsou uplně levná záležitost, aspoň teda tyhle kvalitní ne, je fajn je pak doplnit něčím levnějším, takovej Tangle Teezer ocení každá holka, ať má krátký mikádo nebo vlasy po zadek. A gumičku Invisibobble taky, zejména tyhle v látkový obalu, já už nenosím žádný jiný, co jsem vyzkoušela tyhle - perfektně držej a zároveň vypadaj super, ne jak ty "neobalený".  





Pokud vám nevadí se trošku plácnout přes kapsu, doporučuju multifunkční suchý olej od značky NUXE. S mamkou jsme se shodly, že to je přesně ten produkt, co každej miluje, ale nerad si ho kupuje sám kvůli tý ceně. Takže je to vlastně krásnej dárek. Používá se na tělo, na pleť i na vlasy a třeba v kombinaci s oblíbeným parfémem je to taky super dárkový duo. 



Pokud budete objednávat parfém, nezapomeňte se podívat, jestli se na ten konkrétní nedá gravírovat nějaký osobní text. Za dvě stovky tak můžete dárek posunout na úplně jinou úroveň, kdy do toho dáte něco ze sebe, přidáte osobní vzkaz, který obdarovaný bude mít na očích každý den při použití parfému. To mi přijde fakt krásný, dokonce jsem kvůli tomu pro pár členů rodiny i změnila variantu vybranýho parfému, abych jim tam mohla dát ten text. Všechny produkty vhodné ke gravírování najdete na tomto odkaze.



Krásná sestava dárků v dárkový krabici pak může vypadat třeba takto.



Nebo i jen takhle ve dvou.



Případně se dá krabička doplnit ještě několika pleťovými maskami nebo drobnostmi jako je balzám na rty. Jsou klasiky, které nezklamou nikdy, třeba Carmex nebo maska pod oči proti kruhům od Garnier, který vyhovujou snad každýmu. Ty Garnierový mám vždycky v lednici a když vstávám fakt brzo, pravidelně mě zachraňujou. Plus je mám vždycky s sebou do letadla a před přistáním si dopřeju takovou beauty chvilku, abych z letadla vylezla čerstvá.



plátýnkovýma maskama ráda experimentuje snad každá holka, tak můžete k objednávce přihodit všelijaký "podivný příchutě" a pak zkoušet, co vám vyhovuje nejvíc. Všechny jsou za pár korun.



A jak říkám, nakombinovat to můžete všelijak a přizpůsobit to preferencím obdarovaného i vašim finančním možnostem. Každopádně můžu říct, že kombinace několika produktů v takhle krásný krabici působí neuvěřitelně luxusně a promyšleně.



No a tihle dva to všechno schvalujou! ❤ Tak doufám, že jsem vám předala nějaký využitelný tipy a pokud byste potřebovali s čímkoliv ohledně objednávky poradit, ptejte se. Po několikaletý spolupráci s Notinem už jsem skoro odborník! :)))


Add your comment

  1. Super clanek Domi, moc diky za tipy! <3

    OdpovědětVymazat
  2. Popravdě? Mě by nepotěšila ani jedna krabička. Je to dost neosobní a prostě čistě jen reklamní. Jak dárky, jak celý článek :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvůj názor beru, ale nesouhlasím s ním ani maličko.

      Jedna věc je, že je reklamní - ano, je ve spolupráci s Notinem - ale pokud mě opravdu sleduješ, tak na to neuvidíš nic neosobního. Vůně jsou pro mě číslo jedna už od podzimu a mluvím o nich na všech svých platformách a schválně jsem se vyhla čemukoliv vyloženě kosmetickýmu, protože to doporučuje každej. Stejně tak gravírování míi přijde jako nádhernej tip a sama jsem ho využila pro skoro všechny členy rodiny.

      Ale zas chápu, že to prostě není pro každýho a že bys třeba ocenila uplně jiný tipy. Tak snad příště. :)

      Vymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤