What are you looking for?
pondělí 2. prosince 2019

LISTOPAD V OBRÁZCÍCH



Listopad pro mě byl letos absolutně vánoční měsíc a když jsem včera viděla všechny ty stories z rozsvícení vánočních stromečků a prvních adventních svíček, musela jsem se potutelně usmívat tomu, že já si tuhle atmosféru, na kterou většina lidí najela teprve včera, užívám už měsíc. No fakt!  Ale pojďme na klasický shrnutí, tentokrát konečně zas poctivě po měsíci, jak to má bejt. 



Poslední vyloženě podzimní věcí pro mě byla halloweenská párty v Lucerně, která se organizačně nedá srovnat snad s žádnou párty, na jaký jsem kdy byla. Možná má vliv to, že na takovýhle velký párty nechodím, ale i tak. :D I přes to, že tam bylo smutně málo lidí a obě jsme to s Alex zabalily fakt brzo, užily jsme si to na maximum. Převleky, drinky, tanečky, ono je to čas od času potřeba. 









Úspěch měsíce je jednoznačnej. Objevila jsem tvar týhle nádražácký čepice, kterej mi sluší - musí bejt nízká! Tahle je za Zary, kdyby někoho zajímalo a ani nevíte, jakou radost z ní mám. Několik měsíců jsem žila v tom, že mi tenhle trend prostě nesluší a mám smůlu.



Touhle fotkou bych si chtěla připomenout, že jsem vyhlásila něco jako #projectcomeback a zatím to vypadá tak, že pracuju akorát na tom, aby ta cesta zpátky byla delší a náročnější. Protože tohle je fotka ze začátku listopadu a ani omylem takhle teď nevypadám. Uuuuuh. No nic, každej měsíc není posvícení.



Ono to bude částečně i tím, že jsem měla tenhle měsíc tak trochu jiný priority. Mnohem víc jsem se obula do práce na všech svých "kariérních frontách" a v tom málu volnýho času, co jsem měla, jsem radši koukala na vánoční filmy než abych jezdila večer do fitka. Filmy už mi naštěstí skoro došly a tak se snad v prosinci polepším. Ale tý práce chci taky zvládnout maximum, žádný flákání - tohle selfie je právě ze Social Restartu, kterej byl u mě takovou důležitou vykopávací akcí.



Nenechala jsem si ujít ani konferenci KriMyš a další přednášky.



Taky jsem měla spoustu krásných focení a vánočních kampaní, kde jsem fungovala někdy na straně klienta, někdy na straně blogerky a někdy jsem to celý nakombinovala. Třeba pro moje milovaný Skippy dupačky, pro který jsme s holkama fotily.







Z těch dupaček jsem od focení téměr nevylezla. :D Laděj mi do mý vánočně červený domácnosti a je v nich krásně teplo a pohodlno. 



Tejden s hlídáním těhlech miláčků byl nejlepší. A zítra už přijedou zase. Tahle střídává péče se mi moc líbí. ❤





Vánoční Ikea - tu se nám s Alex povedlo vychytat včas, protože jsme si tu vánoční výzdobu chtěly užívat aspoň dva měsíce a ne jen 4 adventní týdny. Vždyť to by byla hrozná škoda!







S mým oblíbeným blogerským parťákem jsme taky měly hned několik společných focení - třeba pro Fashion Arénu a pro Vaše Čočky, protože koncept #fashionfriday pokračuje, akorát už není jen můj, ale budeme se tam různě střídat.








Nebo report mýho testování esenciálních olejíčků od značky Young Living, od který mi přišel i tenhle nádhernej difuzér. ❤



Tady zase další část kampaně pro Ecco...



A krásnej blogerskej event s představením šperků pdpaola, který jsou naprosto dokonalý a já se nemůžu dočkat toho svýho monogramu na krk. ❤





Po dlouhý době mě taky jeden pracovní meeting zavál zpátky na Korunní, do mýho bývalýho hoodu a avotoasty tam maj pořád stejně dobrý.



No a Pumou a Karlem jsem posedlá taky pořád stejně. Spojení těhlech dvou značek je navíc vždycky geniální a kombinace avotoastů a tašky plný kousků z týhle kolaborace, tomu se říká dokonalej blogerskej meeting. 



Pokud ještě nejste naladění na tu pravou vánoční atmosféru, ale chtěli byste, dám vám jednu radu za všechny prachy. MAZEJTE DO MANIFESTA NA SMÍCHOVĚ. Protože jestli vám tady nebude vánočně, tak už nevím, kde jinde. My si tam s Alex užily uplně boží večer a už se tam na ten výbornej svařák a další dobroty těším zas. 







A když vánoce, tak pořádný vánoční nákupy!



A pořádnej doping v podobě dobrot. Horká čokoláda z Mondieu je to-die-for, vyzkoušejte a dáte mi za pravdu po první lžičce.



Tady jedna občanská povinnost aneb naše rodinná Letná.





A konec toho ultra pracovního měsíce byl aspoň trochu dovolenkovej. V první řadě to byl víkend v Benátkách...







...ze kterýho jsem se vrátila s vyvrknutým kontíkem. Ne že bych tam byla přehnaně aktivní, jen jsem se smekla PŘI STÁNÍ na mokrým chodníku a bylo hotovo. Takže pak jsem měla pár dní homeoffice a s nohou nahoře se léčila u dalších vánočních filmů...



Protože na poslední listopadovej víkend jsem měla plán jasnej už několik týdnů a odmítala jsem si ho nechat překazit - rodinný Alpy. Letos jsme vyrazili na Stubai a já to, navzdory mému očekávání, zvládla i s tím kotníkem celkem dobře. Sice jsem si jeho hojení zcela jistě neurychlila, ale podle mě ani neprodloužila a aspoň jsem si díky tomu pořídilo pořádnou ortézu. 



No... první den jsem se takhle usmívala i přes to, že nebylo díky mlze vidět na krok. Měla jsem #whitefriday zatímco všichni nakupovali jak diví v tom černým. Nicméně druhej den, když se konečně udělalo krásně, se mi rozbil telefon a z toho mi moc do smíchu nebylo. No ale po chvilkový panice jsem ho - zeleně blikající - uklidila do bundy a vytáhla ho až dneska v Praze v opravně. Dva dny offline byly ve finále dost příjemný a kdyby mě nestresovalo to, že nemůžu přidávat věci na klientský účty, což je jedna z mých prací, vydržela bych to klidně dýl. 

No nic, jsem zase doma a v plným pracovním nasazení, následující dva týdny budou zas slušnej kolotoč. Ale těšim se na to. Těšim se na to moc.


Add your comment

  1. Na tvé měsíční shrnutí se vždycky ráda kouknu. Většinou je tam nějaké dobré jídlo ;-). MMCh - já většinou každé jídlo nejdřív sním a pak si vzpomenu na focení :( (byť tedy čestné výjimky jsou - třeba na dovolené jsem vyfotila aspoň poslední den snídani :-D)
    Já jsem ráda, že je Advent jen ty 4 týdny - když je něčeho moc, tak tak je toho příliš a už si to tak neužívám. Ale co bych brala, by bylo adventní volno ;-) - aspoň jeden den navíc každý týden. Na postupné pečení cukroví, courání po trzích se svařákem v ruce, chystání dárků. Jenže konec roku je většinou ve znamení termínů :(
    Každopádně hezké adventní dny

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkný článek, opět měsíc nabytý zážitky a fajn záležitostmi. :) Mimochodem, říkala jsem si o sobě, že jsem shopaholic, ale když tě vidím s těmi kabelami, tak si říkám, že je to asi ještě dobrý :D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤