What are you looking for?
pondělí 16. prosince 2019

TIPY NA TAK TROCHU JINÉ DÁRKY



Žijeme v ohromně materiálním světě, díky čemuž získavají dárky, které jsou víc zážitek než nějaká věc, opravdový kouzlo. Připravila jsem si pro vás dnes tři tipy na tak trochu jiný dárky, kterýma darujeme něco jinýho než hmotnou věc, která člověku zůstane. Darujeme jima pocit.  Vybrala jsem věci, který sama znám a vím, jak skvělý jsou, tak pojďme na to.

Článek vznikl ve spolupráci s Runczech.



SPA & MASÁŽ

Není moc lidí, co by si sami pro sebe kupovali wellness balíčky. Ale taky není moc lidí, co by si takovej dvouhodinovej relax v privární sauně a vířivce neužili. Na výběr máte - nejen po Praze - spoustu míst. Nebo se nedržte při zemi a vezměte rovnou víkendovej pobyt. Pro rodiče ideál, oceněj to. Tím, že dělám sociální sítě pro Samui SPA, můžu vám v Praze doporučit právě to. Chodím tam skoro každej měsíc kvůli focení a i po něm odcházím uplně vyzenovaná. Vlastně se uklidním už ve chvíli, kdy vlezu do prvních dveří, protože ta vůně je magická. Můžete si tam pronajmout jednu z místností - podle toho, kolik vás je, tak vám doporučí větší nebo menší a odpočinek ve spa můžete zkombinovat i s masážema. Ty hodinový thajský jsou epický, stejně jako olejové aromamasáže. Před vánoce navíc platí akce na nákup voucherů na masáže na 2+1. 











STARTOVNÉ 

Takhle, pokud se rozhodnete koupit voucher na půlmaraton někomu, kdo běhá pár minut na páse po tréninku ve fitku, nebude při rozbalování úplně naměkko. Vyzkoušeno na vlastní kůži. :D Jestli mě sledujete dlouho, tak víte, že jsem přesně tohle dostala od táty předloni. Hodila jsem to po něm  hned po vybalení. :D Ale! Podívejte, jak se to nakonec vyvinulo. Nejen, že jsem se hecla a zvládla to, z čehož mám zážitek na celej život, ale taky jsem si to běhání dost oblíbila, začalo mě bavit se překonávat, zlepšovat časy a od tý doby jsem absolvovala několik závodů, protože ta jejich atmosféra je nakažlivá. Takže pokud máte v rodině nějakýho sportovce, kterýmu byste rádi rozšířili zážitkový obzory, sáhněte právě po startovným. Nemusíte ho hned vylekat půlmaratonem, jako to udělal táta mně, Runczech má vouchery i na ty kratší závody - třeba moji oblíbenou večerní pětku nebo štafetu, kterou jsme si v létě taky hrozně užili. Na seznam všech variant voucherů mrkněte přímo na webu Runczech.











DOGSIE 

Posledním tipem je mnou stále dokola omílaný Dogsie, protože tenhle projekt je moje láska. Balíčkem plným kvalitních dobrot a vždycky i super hračky, uděláte totiž nejen radost svýmu chlupáčovi, ale pomůžete tím i pejskům, co neměli štěstí na majitele. 20% ze zisku z každého balíčku jde k ověřeným neziskovým partnerům (Pes Nejvěrnější Přítel a Dočasky), kde se využívají převážně na pokrytí nákladu na veterinární péči. Podle mě je to krásnej dárek buď pro vašeho chlupáče nebo právě pro někoho, kdo chlupáče má, jsem si jistá, že to ocení. A pokud ani nikoho takovýho v okolí nemáte, ale projekt se vám líbí, můžete Dogsie poslat i do útulku - více info tu. Poslední variantou pomoci je pak alespoň kliknutí na misku na webu https://www.clickandfeed.cz kde jedním kliknutím naplníte jednu misku v útulku (sponzorem je Brit). Já se o tom dozvěděla právě v dopise, který přišel v prosincovém Dogsie a od tý doby mám tenhle web na záložce v notebooku i telefonu a každej den kliknu a misku naplním. A každej den se přitom usměju. 









Doufám, že za vás alespoň jeden z tipů zaujal nebo donutil popřemýšlet, co zážitkovýho/pocitovýho byste mohli darovat vy. A pokud nějakej tip máte, určitě mi ho hoďte do komentářů, budu ráda, když se inspirujeme vzájemně. 

Add your comment

Děkuju moc za všechny komentáře ❤