What are you looking for?
středa 29. ledna 2020

TA NEJHEZČÍ ČÁST OUTFITU



Žádnej outfit nikdy nebude dotaženej bez šperku. Za to bych dala ruku do ohně. I za to, že vždycky bude líp vypadat kvalitní šperk než bižuterie. Nebudu zapírat, taky mám doma krabici plnou levnejch doplňků z klasických obchodních řetezců, ale pracuju na tom, abych si ten typ šperků, co nosím nejčastějí, pořídila v opravdový kvalitě a nemusela řešit, že mi z nich po pár nošení sleze barva a že bude nakonec ostuda je nosit.

Pokud mě sledujete delší dobu, tak víte, že jsem pro jedno šperkařství pracovala a dlouhodobě pro ně fotila výrobu i hotový produkty, takže jsem se do tohohle řemesla, kde je znát každičkej detail a všechno je výsledkem titěrný dokonalý práce, naprosto zamilovala. Když jsem teď byla v rámci návrhu na blogerskou spolupráci pozvaná do ateliéru značky KLENOTA, udělalo mi to hroznou radost a těšila jsem se, jak si v tomhle směru zas rozšířím obzory. A rozšířila. Ateliér v srdci Starého Města jsem si prohlédla přesně v tom pořadí, v jakém vzniká šperk. Každý krok má své stanoviště, svého specialistu a pak ještě svého kontrolora, aby bylo všechno perfektní. A níže si to můžete prohlédnout na fotkách.

KLENOTA staví na poctivé ruční práci a nejčastěji vyrábí zásnubní a snubní prsteny. Ve stálé nabídce mají i spoustu náušnic, zlaté šperky s diamanty, perlami nebo jinými drahými kameny. Vyrábí i produkty na míru, takže můžete přijít s jakýmkoliv požadavkem a společně s týmem šikovných šperkařů to zrealizujete. Objednávat můžete online, pokud přesně víte, co chcete, nebo si můžete přijít do ateliéru, prohlédnout si všechno osobně a nechat se přeměřit. 

Je jasný, že zlatý šperky se pohybují v jiný cenový relaci než bižuterie z háemka. Na druhou stranu - já si třeba za poslední půl rok koupila několik takových těch setů miniprstýnků, většina mi zrezla po týdnu nošení a mohla bych je kupovat pořád dokola, takže mi ta cena taky pěkně naskáče. Nehledě na to, že samozřejmě nejsou tak hezký a nesplňujou moji představu na 100 %. Zjistila jsem ale díky nim, že se mi prstýnky na prostřední článek prstu líběj natolik, že chci investovat do zlatýho, kterej mi vydrží. A tak se mi teď v Klenotě právě jeden vyrábí. V rámci spolupráce jsem od nich dostala perličku na zlatém řetízku a jednu mám i pro vás. Bude Valentýn a je hezký si dělat radost. Mně ji udělala Klenota, někomu z vás ji udělám já. Soutěž probíhá na Instagramu u tohoto postu. Schválně se zapojte a napište mi i sem na blog, že soutěžíte, já vám tím připíšu plusovej bod a až budu v pátek vybírat výherce, podívám se nejdřív sem

Teď už mrkněte na fotky z výroby, na moje oblíbený vizuály s modelkama a na to, jakou krásu můžete vyhrát. ❤







































Add your comment

  1. To je neuvěřitelný, kolik za tím stojí titěrné práce. Ale výsledky stojí za to. :) Už před nějakou dobou jsem se zbavila asi 99 % vší bižu, protože jsem ji upřímně ani nenosila. Byly to holt nepromyšlené nákupy z "bouřlivého" mládí. 1 % jsem si nechala ze sentimentu. :D

    Jo, na IG jsem se zapojila. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj! Na instagram moc nechodím, tak jsem se o soutěži dozvěděla až teď a tady na blogu. Vždycky mě víc bavily delší texty a k nim doplňující fotky, možná i proto jsem i přes nástup jinejch sociálních sítí pořád věrná starejm dobrejm blogískům (už snad od roku 2009). Jednou za čas, když si třeba prohlížím nějaký tvoje starší příspěvky, tak si uvědomím, jak tě už sleduju dlouho a jak ten čas hrozně letí - přijde mi, jak kdybych všechno prožívala přes obrazovku s tebou (což je vlastně trochu creepy, když se vůbec neznáme 😂). V paměti z poslední doby mám třeba tvůj článek o o instagramovém pozérství, otevřený popis spoluprací nebo upřímný shrnutí fashion weeků. Taky jsem se několikrát přistihla, že nějakou věc, co mi z tvého outfitu nejdřív přišla trochu mimo (třeba "ošklivý" tenisky), chci za pár měsíců taky. 😂 Komentáře moc nepíšu, snažím se hlídat si mojí digitální stopu 😂, ale když jsem viděla ten nádhernej přívěšek a řetízek (a navíc tvoje malé plus za ty, kdo čtou blog 😊), musím udělat výjimku. Měj se moc hezky a přeju hodně inspirace do další tvorby!
    Eliška (login na IG @liza_holec)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak píšu, že soutěžím a zvyšuji své štěstí na výhru!:D Byla by to pecka, ty perličky jsou fakt nádherný. <3

    OdpovědětVymazat
  4. Tak poprvý zkouším štěstí u někoho z mých oblíbených blogerů (i když blog už čtu jenom tvůj :D), ale zapojila jsem se samozřejmě na instáči :) Konečně taky vyšel článek, chodím sem koukat každej den :D Na tý úvodní fotce ti to navíc strašně sluší! <3 Měj se krásně, Nikča

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Domi, naprostý souhlas. Mnohem lepší investovat do kvalitního šperku než mít desítky levnejch. Navíc u sebe s přibývajícím věkem pozoruji, že stále točím jedny a ty samý šperky dokola, tak proč je nemít kvalitní, že :-).
    Na IG soutěžím jako @Have_a_look_at_book

    OdpovědětVymazat
  7. Šperkařství je titěrná práce, kterou obdivuji - já bych na to neměla (ani trpělivost ani šikovnost).
    Soutěžit nebudu - nám šperků (stříbrných, protože mám raději stříbro než zlato) víc, než nosím. Takže ať vyhraje někdo, kdo perličku fakt užije - je krásná.

    OdpovědětVymazat
  8. To je tedy náročná práce vyrobit krásný šperk. :) Asi bych to skrze moji netrpělivost nebyl schopna nikdy vytvořit. Perličky jsou krásné.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤