What are you looking for?
pátek 10. ledna 2020

VZOROVANÝ DUO



Dvě věci. Taky jste se vždycky bály (kluci se takovejch věcí asi nebojej :D), že když si pořídíte vzorovanej kabát, nebude se vám skoro k ničemu hodit, neunosíte ho nebo se vám hned okouká? Já se toho totiž bojim a tak si tyhle "neuniverzální" kabáty pořizuju ve slevách a za plný ceny beru jen ty jednobarevný, kde o využití nepochybuju. No a když jsme tento týden byly s Alex v s.Oliveru vybírat nový kousky, obě jsme zamířily právě ke slevovým stojanům plných vzorovaných kabátů. S.Oliver má (nejen!) kabáty opravdu kvalitní a ve slevách se daj pořídit za skvělý ceny. Já jsem tenhle svůj novej měla vyhlídnutej už od doby, kdy byl v nový kolekci a Alex ho měla v tomhle článku, takže jsem po něm sáhla okamžitě a rovnou si k němu vzala i lehkej pohodlnej svetřík v mojí oblíbený horčicový. Alex zvolila oversized model s kohoutí stopou, kterej přepásala páskem. A k mýmu překvapení jsme se vedle sebe vůbec netloukly, ale nějakým záhadným způsobem se doplnily a ty fotky mě hrozně bavěj. Vznikly během asi dvouminutovýho focení před Emou, kde pořád někdo chodil. Myslim si, že fotit s náma je pro každýho fotografa nebo boyfrienda blaho, protože jsme hned hotový, nevymýšlíme dvacet různejch póz a nefotíme od všeho deset stejnejch fotek, abychom si pak vybraly tu s nejlepším výrazem.

No a ta druhá věc... Nakupování kalhot. Jo, já vim. Peklo všech pekel. Největší deprese. Pot stékající po zádech. Vzteklý obouvání bot dokola a dokola. A nakonec odchod s náladou na bodu mrazu a žádnejma novejma kalhotama. Věřím, že každá z nás oddaluje nákup kalhot jak jen to jde. Natož těch skinny střihů. Mně se ale před Vánocema rozbil zip u mých jediných upnutých černých kalhot, který jsou nositelný (pak mám asi troje high waisted z Topshopu, ale NECHÁPU, v jakým období jsem se do nich mohla vejít, ehm :D) a tak jsem věděla, že mě ten hrozivej zážitek nákupu nových brzo čeká. Úspěšně jsem to ale oddalovala a pak mě překvapila Alex, když v s.Oliveru vytáhla jedny kalhoty a říkala, že tenhle novej model (Izabell Skinny) jsou první kalhoty, co jí tam sedly napoprvé a ať si je zkusím taky. Měla jsem dobrou náladu a tak jsem to odkejvala a do kabinky si je s kupou dalších věcí vzala. Sice jsem pak zvažovala, že si je nakonec radši zkoušet nebudu a vezmu si místo nich něco jinýho, ale nakonec jsem se odhodlala a začala se do nich soukat. A víte co? Nemusela jsem u toho ani dělat všelijaký poskoky a protahovací cvičení. Byly mi. Na první pokus.  Poprvé v životě. Vítězoslavně jsem je nesla na pokladnu a plánovala akorát to, že musím poprosit babičku, ať mi je trošku zkrátí. Kratší velikost neměli a já nehodlala riskovat, že je vyprodaj uplně. Ve chvíli, kdy vám kalhoty seděj přes zadek, maj vyšší pas, jsou strečový a pohodlný, odpustíte jim, že jsou o kousek delší, to je přece jasný. Takže tak. Mám nový kalhoty bez deprese. 
























Kabát, svetr, kalhoty, boty - S.OLIVER / kabelka - LV / čepice - H&M

Add your comment

  1. Samozřejmě jdu hned na ty kalhoty kouknout :D Zrovna minulý víkend jsem kalhoty řešila, protože kombinace jsou mi + jsou pohodlný + vypadají dobře (a v mém případě ještě hraje roli udržitelnost a kvalitní materiál) je snad z pohádky :D Tak děkuju za kalhotový tip i "přiznání", že i ty s nima zažíváš stejný peklo :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jeee, vom to neskutecne slusi. <3

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Dom, musím říct, že tenhle styl se mi teda vůbec nelíbí, ten Alex kabát je šílenej a celkově v tom vypadá jako v pytli, no a u tebe bych zvolila zřejmě jinou kabelku.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak mně se dohromady ty kabáty nelíběj, ale každý zvlášť docela jo. K tomu tvému jsou dobře doplňky - svetřík a čepice (i když tenhle typ zrovna v oblibě nemám), na kabátu Alex se mi líbí hlavně vzor.

    OdpovědětVymazat
  5. krásně jste to obě dvě sladili. A ten žlutý svetřík je parádní. Kabáty vypadají taky moc pěkně a pohodlně, jen na mě jsou teď studený ale na jaře perfektní :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤