What are you looking for?
úterý 16. června 2020

SURPRISE B-DAY PARTY



Vidět úsměv na tváři lidí, který mám ráda - cíl všeho, co v poslední době dělám. Ať maj dobrej den nebo špatnej. Ať maj narozeniny nebo se jim zrovna hroutí celej svět. Ať jsou zamilovaný nebo maj zlomený srdce a marně se snažej dát dohromady. 

Vždycky jsem si přála tajnou narozeninovou oslavu a o to víc mě baví ji pro někoho chystat, pro ten pocit, když ten člověk přijde a je uplně v šoku. Když vidí všechny svý oblíbený lidi pohromadě. Lidi, co mu řekli, že ten den nemaj čas a že to oslavíme někdy pozdějc. A najednou jsou všichni na jednom místě a smějou se od ucha k uchu. Smějou se na tebe. A má to všechno! Balónky, jídlo, oblíbený koktejly i dort s prskavkou. Miluju plánovat věci, vymejšlet, dotahovat do tý nedokonalý dokonalosti a vlastně i ty nervy, když na poslední chvíli něco nevychází. 

No a ve čtvrtek měla narozeniny Kája. Oslavu jsme plánovali s celou naší partičkou snad 14 dní a v den konání jsme to museli celý překopat. Naštěstí se opět ukázalo, že všechno zlý je k něčemu dobrý a užili jsme si naprosto skvělej večer v našem oblíbeným Pointu, kam jsem přes celý centrum přitáhla spoustu balónků - vtipnej walk of shame po Staromáku included. Nachystali jsme stůl, přemlouvali vítr, ať nefouká, protože se u toho stolu nedalo s balonkama za zády sedět (:D), stihli si připít a já jsem pak šla vyzvednout oslavenkyni, abych ji vzala "na večeři na nějakou hezkou zahrádku" a po cestě jsme se "stavily něco předat kámošovi v Pointu, protože stejně jdeme okolo"

Klepaly se mi nohy i ruce, doufala jsem, že zbytek týmu poctivě sleduje naši polohu na telefonu a jsou připraveni zakřičet překvapení. Byli. A já jsem podle mě brečela dřív než Kája. Ňuňu. Tohle se povedlo. 

















Ano, o tomhle mluvim. ❤













Ani nevim, jak se to stalo, ale tahle parta (kde ještě pár lidí chybí) je důvod většiny mých úsměvů. 

A tohle jídlo a pití taky. Vlastně je pochopitelný, že to byla velmi povedená akce. Jak by mohla nebejt. S nima a tady!












Add your comment

  1. Tohle je tak krásné a dojemné! 🤍 Máte štěstí, že máte takovou skvělou partu. Snad se mi taky jednou poštěstí, zatím při cestování skvělé lidi poznávám, ale zase ‘ztrácím’. Snad jediná nevýhoda cestování. No stále na svoji partu čekám. Možná se dočkám až se přestěhuju do Prahy. Snad bude v tomto lepší jak Londýn. Anyway. Krásně píšeš. Měj se nejlíp ✨

    OdpovědětVymazat
  2. Dort vypadá naprosto báječně! Řekneš nám o něm víc?? LUCA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dort je z Cacaa, náš oblíbenej, chutná jak Raffaelo (i proto se tak jmenuje, haha). :)

      Vymazat
  3. 🖤🖤🖤🖤🖤🖤 - Kája

    OdpovědětVymazat
  4. Proč tam nebyla Alex?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože se s oslavenkyní nezná? :) Není to všechno až tak propojený.

      Vymazat
  5. Je skvělé mít svoji partu se kterou je svět hned lepší a důvod k úsměvu :) Moc pěkné fotky a dort.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá to na fajn oslavu, hezky jste to zorganizovali

    OdpovědětVymazat
  7. a znas to prislovi *kamarady si za penize nekoupis*?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D a chápeš ho určitě správně, když se takhle ptáš zrovna u tohohle článku a zrovna mě?

      Vymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤