What are you looking for?
středa 5. srpna 2020

KURZY V DRAW PLANET



Chybí vám někdy chodit do školy? Mně jo. Ty zajímavý předměty. To, že pravidelně přijdu mezi skupinu lidí a něco se učím. Něco, co mě zajímá. Že se soustředím jen na tu jednu věc a neřeším nic jinýho, nejsem na telefonu... no dobře, teď už si ty svoje studijní léta asi idealizuju, takhle to pravděpodobně neprobíhalo. Ale mohlo by! Mělo by! 

A právě proto jsem byla v Draw Planet už na dvou kurzech a teď můžu sepsat recenzi. Moje první volba byl kurz počítačové grafiky pro začátečníky, protože jsem se chtěla ponořit hlouběji do tajů práce grafiků, abych si třeba v práci zvládala udělat nějaký základy sama nebo trošku oživila svoje blogerský výstupy. Po zkušenosti s kurzem jsem pochopila, jak strašně moc komplikovaný to všechno je a před grafikama smekám ještě víc než předtím. Ale ty lekce byly extrémně zábavný a kreativní, vyzkoušeli jsme si plno věcí a když se kurz blížil ke konci, začala jsem rovnou hledat další.

Vzhledem k tomu, že jsem jich po chvíli měla vypsanejch asi 8, bylo celkem těžký vybrat, do čeho se vlastně pustím. Nakonec jsem usoudila, že ocením něco, kde nebudu mít počítač a kde budu opravdu 3 hodiny offline. Kurz skicování byl díky tomu nakonec jasná volba a to i proto, že jsem na něj četla recenzi už u holek z A cup od style a byla jsem nadšená už tenkrát. A hlavně jsem se fakt chtěla naučit kreslit. Na papír. Fixama a pastelkama. Zjistit, jak vlastně funguje kresba akvarelem a prostě si užít uplně nový zkušenosti. Ty lekce jsou hodně různorodý, na těch proklicích na kurzy se můžete podívat právě i na program jednotlivých lekcí. Naučíte se toho teda v rámci jednoho kurzu fakt hodně a zjistíte, co vás baví nejvíc a jakej směr pak třeba chcete rozvíjet. Já jsem teď uplně namotivovaná si pořídit vlastní fixy - protože ta část mě bavila nejvíc - a doma si pro odreagování skicovat nějaký základní motivy. 

Už od tý první lekce grafickýho designu mi na stories chodily dotazy, jestli to stojí za to a jestli o tom pak napíšu víc. Dělalo mi to radost, protože tahle spolupráce byla opravdu win win pro všechny strany. Draw Planet vám můžu doporučit všema deseti. Těch kurzů mají spoustu, přístup lektorů je skvělej, všichni jsou příjemní a když náhodou nějakou lekci nestíháte, není problém si ji nahradit v jiném termínu. Doufám, že vás teda tahle moje recenze pošťouchne k tomu se na nějakej kurz zapsat taky a že z toho budete mít stejnou radost jako já. 


























Add your comment

  1. Já kdysi chodila na kurs drhání (hm - dneska už asi moc lidí netuší, co to je, ale kdysi to byla taková docela trendy záležitost) a pak jsem kdysi byla na kratičkém kursu teabags foldingu (skládání z čajových sáčků, což hezky koresponduje s tím, že sbírám čajové přebaly). A až budu někdy líp stíhat, tak bych chtěla zkusit drátkování. Pokud jde o kreslení, tak by mi myslím nepomohl ani kurs, jsem na to kopyto. Ale ty máš obrázky pěkné...

    OdpovědětVymazat
  2. Jeee, to zni skvěle, moc díky za tip! Vypada to, ze ti to moc jde!!!
    Sandra / http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  3. Koukám na nabídku a taky bych měla problém si vybrat :D. Hádám, že zrovna na tohle slevový kód v rámci spolupráce není? :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤