What are you looking for?
pondělí 3. srpna 2020

POLKA DOT ON SET



Znáte Deníček moderního fotra? Já Dominikův blog hlatala ještě předtím, než začal vyhrávat všechny ty blogerský ceny a přešel na knihy, takže mi bylo obrovskou ctí moct se zúčastnit jednoho natáčecího dnu stejnojmenného filmu. Natož když mezi herci figuruje Jiří Mádl a Lukáš Hejlík, což jsou dva mí čeští oblíbenci a nemůžu se dočkat, až budu sedět v kině a smát se na plnou pusu. 

Outfity v tomhle filmu má z velké části na starosti s.Oliver a to je přesně ten důvod, proč jsme tam my s Alex mohly vyrazit a celý to omrknout. Podívaly jsme se do zákulisí, do šaten, do karavanů a motaly jsme se i přímo na place. Pokud by vás zajímalo, jak takový natáčení vypadá, můžete mrknout na instagram filmu, kam se dává suprovej backstage materiál. 

Obě jsme samozřejmě oblékly outfity s.Oliver, já jsem na svoje puntíčkovaný šaty dostala spoustu komplimentů, od jejich pořízení jsem je měla několikrát a obecně jsem díky nim přesedlala na vlnu šatů, který jsem strašně dlouho nenosila a teď je mi v nich velmi příjemně. Mrkněte na fotky a dejte vědět, jak se vám naše outfity, který jsme i uplnou náhodou hezky poladily dohromady, líběj. 





























Šaty, ledvinka - s.Oliver / boty - Steve Madden 

Add your comment

  1. Mám takovou soukromou teorii - všechno, co oblékla Julia Roberts ve filmu Prety Woman, se stalo ikonickým a nikdy to nevyjde z módy - například puntíkaté šaty. U mě doma by puntíky nenašla ani FBI, ale když nad tím tak přemýšlím, budu to muset rychle napravit.
    LUCA

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi oba oufity - mám ráda modrou i puntíky. Jen s bílými kalhotami bych asi trochu bojovala (jsem takové čuňátko, takže se věcem, na kterých je všechno vidět, pokud možno vyhýbám)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Domčo, bohužel dneska osobně musím říct, že mě outfit vůbec nezaujal, je to na mě trochu moc nuda :-(((

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤