What are you looking for?
středa 30. prosince 2020

2020 OVER AND OUT

Posledních 5 let jsem pokaždý psala dlouhý shrnutí toho, co mi danej rok dal, co jsem zažila, jak jsem se poučila a na co se těším do roku dalšího. 

Tenhle rok to bude krátký. Tenhle rok mi přinesl pár skvělých přátel, bez kterých bych všechno to další dění nepřežila. Přinesl mi totiž taky na několikrát zlomený srdce a ukázku toho, co znamenaj úzkostný stavy a jak náročný je si s nima poradit, když je na to člověk sám. Jsem ten typ, co špatný radši zapomíná a pamatuje si do budoucna jen to dobrý, ale letos těch pádů na pusu bylo tolik, že na to dobrý zvládnu použít jen fotky a ne slova, protože by to akorát bolelo. A z celýho srdce doufám, že až budu za rok psát tenhle článek znova, že se budu cejtit uplně opačně, než se cejtim právě teď. O Vánocích se má říkat pravda, i když je někdy riskantní a může bolet. Takže si letos nebudu na nic hrát ani se nebudu snažit tomu dát nějaký pozitivní zakončení nebo ponaučení. Prostě jen doufám, že se máte líp a do novýho roku vám přeju jen to hezký. 

🖤

Add your comment

  1. Myslím, že skoro všichni doufáme, že ten příští nám přinese nějaké lepší překvapení než ten letošní:). A tobě přeju, ať je bez pádů na pusu a ať ti vydrží ti dobří přátelé a kamarádi. Hodně štěstí a ať se ti splní, co si přeješ

    OdpovědětVymazat
  2. Sleduji Tě už pár let. A to o něčem svědčí :) Ač chceš sebevíc, to trápení co si v sobě neseme, nezakryje i ten největší úsměv. To víme všichni. A víme i to, že to nebude trvat navždy, ikdyž se nám to v ten moment/období tak zdá. Šťastnej novej rok, věřím, že s tím největším klišé na mysli - přijde to, když to nejmíň čekáš, se začnou dít zázraky a vzejde z toho něco nádhernýho, že na tenhle podělanej rok zapomeneš. <3 :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤