What are you looking for?
pátek 2. dubna 2021

BŘEZEN V OBRÁZCÍCH

Jaký si to uděláš, takový to máš. A jak si to srovnáš v hlavě, tak se ti s tím bude fungovat. Další dvě věci, který člověk obecně vnímá jako pravdivý, ale až když se s nima sžije a opravdu podle nich funguje, tak pochopí, jak jsou myšlený a proč nám to rodiče vtloukaj do hlavy. Už teda žádný fňukání nad rokem s covidem, dlouhýma týdnama a měsícema, kdy nemůžem spoustu věcí, co máme rádi. Je to prostě takhle a je na nás jak s tím naložíme a jak moc se tím necháme sejmout. 

Takže já si svůj oblíbenej měsíc užila po svým.  
Homeoffice už je standard, kterej se dá jen vylepšovat a my s holkama stále vylepšujeme. Dobroty k práci, hodně kafe, kvalitní čaje, ovoce na uzobávání, čerstvý kytky a vzájemná motivace a pochvaly. Ono to pak jde všechno mnohem lépe od ruky.
Hodně jsem byla v kuchyni. Rozhodně víc než kdy dřív a rozhodně mě to taky víc než kdy dřív baví. Víc experimentuju a učím se. K čemu lepšímu taky lockdown využít, že jo.
Občas se i připíjelo. Nejen na narozeniny, ale na drobný úspěchy nebo prostě jen... na slehnutí jídla a na hezkej víkend.
❤️
Oblíbenej víkendovej program. Walking Dead na počítači klidně do 3 do rána. A v dubnu už bude i playstation, jupijou.
Ze série domácího rozmazlování. Masážní svíčku z My Candle doporučuju všema deseti, je to moc příjemnej zážitek pro jednotlivce i pro dva. 
Radosti z H&M Home a z Ikey. Prej, že člověk doma ušetří, aha, jasně. :D
No a taky jsem hodně běhala, ale to si chci nechat do samostatnýho článku, protože mi hodně z vás psalo, že se ne a ne zamilovat do běhání, že u toho prostě nevydržíte, tak se tomu budu věnovat zvlášť.
Balkonový rána, kdy bylo na tričko a pantofle.
A o dva dny později toto. I to je březen. :D
MDŽ. 🌷
...ale ne vždy musej mít kytky důvod a o to hezčí to pak je.
Když bylo potřeba řešit něco přítomností v kanclu, bylo to vždy s testováním. Je fajn, že teď už se to dá kontrolovat aspoň takhle a člověk mezi lidi může.
Jedním z nejhezčích pracovních projektů byla kampaň k uvedení aplikace IBD pod kontrolou pro pacienty trpící Crohnovou chorobou nebo ulcerózní kolitidou. Tváří se stala krásná Bára Aglerová, která sama Crohnem trpí a v rámci kampaně bude na svém Instagramu sdílet, jak se jí s nemocí žije a co to všechno obnáší. Aplikace by měla ulehčit fungování s nemocí a ke stažení je pro Apple i Android.
Další super meeting byl s Tonyou Graves, která miluje dupačky a tak společně vymýšlíme její vlastní model.
No a i v kanclu si to děláme hezký. Dovozem brunchů nebo třeba s drinkama z Cobry na večer.
A taky mám moc šikovný kamarádky, co se o mě občas takhle staraj. 
Strávila jsem i pár dní v Hradci a užila si rodiče, pejsky a ten místní klid.
Ale s mamkou jsme procházkovaly i v Praze, protože naši sem občas kvůli práci musej, tak se toho snažim využít a vidět je, když to jde. Všichni jsme covid měli a máme protilátky, takže nic neriskujeme.
Pikniky na Jiřáku jsou nej a to hlavně od doby, co je tam Kro Kitchen.
A takhle vyjarněnej mám teď díky mamce balkon, kde bych taky nejradši seděla pořád. ❤️
Nejmilejší návštěva a naprosto zamilovaná teta Domča. ❤️
Nejoblíbenější drink (passion fruit sour) z Fermé jako odměna za ty naběhaný kilometry.
A celý dva dny letních outfitů. Ano, teď zase čekáme sníh. :D
A když jsem u těch outfitů, jedním z highlightů měsíce pro mě bylo rozhodně oslovení z H&M, kde jsem se stala součástí kampaně na jednu skvělou teniskovou kolaboraci. Najdete ji tady
No a taky mi bylo 28. Druhý narozeniny v lockdownu, ale díky antigenním testům v obklopení mých  nejbližších lidí. Pobrečela jsem si, radostí i ne-tak-uplně-radostí, ale celej narozeninovej tejden jsem si užila na maximum a moc děkuju všem, co se snažili mi ho udělat co nejhezčí. 

Mít tajnou oslavu byl vždycky můj sen a brečet se mi z toho chce ještě teď. ❤️
Lásky ode mě dostali snídani a pak se u mě půl dne váleli, abych nebyla na svoje narozeniny opuštěná. ❤️
A jako narozeninový mlsání jsem si prosadila mrkvovej dort z Bakeshopu, protože jak znova opakuju - nic lepšího není!
A na závěr dvakrát já. Protože je mi teď samotný se sebou mnohem líp. Běhám, cvičím, soustředím se na práci, jím kvalitně a zdravě, mám okolo sebe fajn lidi a těším se, co všechno přijde. Protože připravená jsem na všechno a cítím se... fakt dobře. 
Doufám, že se taky máte fajn, že jste na ten režim vyzráli a našli si to svoje. A jsem moc ráda, že chodíte číst o tom, jak to mám já. Děkuju moc. 

Add your comment

  1. Domi, je hezké číst, že prožíváš fajn období - zvlášť v téhle covidové době, která nám všem trochu zamíchala životy. Na článek o běhání jsem zvědavá - třeba se nechám na stará kolena nakazit :).
    Jinak mne potěšila spousta hezkých fotek jídla, tolik jsem jich nečekala, když jsou zavřené hospody. Mohla bych občas hodit na blog i nějaký recept, když už ta jídla fotíš :). A neteř je fakt roztomilá.
    A nakonec dodatečně všechno nejlepší k narozeninám

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Domčo, pěkný článek i fotky jako obvykle. Pro mě byl březen zatím nejnáročnější měsíc, co jsem snad kdy měla. Řeším dost finančních problémů, takže furt počítám zda budu mít vůbec na naftu do práce, s přítelem jsme odsunuli předělávání baráku a tak nějak to všechno vůbec není sluníčkový. No pořád si umím večer alespoň udělat svůj malej rituál v koupelně u kterého alespoň na tu půl hodinu denně vypnu. Měj se krásně a všechno nejlepší k narozeninám !

    OdpovědětVymazat
  3. Panečku já nemám slov, tak krásný článek! Takových dobrot a hlavně je to vše i tak moc hezky vyfocené ty fotografie vypadají fakt nádherně! Ty jsi fotografka? A nebo modelka? Jelikož jsi neskutečná kočka! ♥ Já úplně koukám jsem ráda, že sis narozeniny užila a byla s rodinou to je super :) :) moc hezký článek. :)

    OdpovědětVymazat
  4. "Jim kvalitně a zdravě" ... koblihy, dorty, burgery, hranolky, pizza, párky ... AHA! :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤