What are you looking for?
čtvrtek 16. září 2021

BALKONOVEJ UPDATE


Když jsem včera seděla při západu na balkoně, měla puštěnýho novýho Eda Sheerana a místo koukání do notebooku koukala po několika hodinách prostě jen před sebe a upíjela horkej čaj, dolehl na mě uplnej smutek, že balkonová sezóna už brzo skončí. 

Vývoj mýho balkonu vám ukazuju od začátku, z velkýho prázdnýho vykachličkovanýho studenýho prostoru vzniklo místo, který je jedním z nejútulnějším v celým mým bytě. Místem, který zažilo už spoustu milejch i ubrečenejch situací. Napracovala jsem tam spoustu hodin, přečetla několik knížek, vyslechla si spoustu příběhů, naposlouchala alba mých oblíbených umělců, vypila mnoho gin toniců i kafí a celkem se i naučila zahradničit. S holkama jsem tam proseděly několik nocí i dnů po večírcích, protože čerstvej vzduch byl všechno, co jsme potřebovaly. Zažila jsem tam randíčka, který jsem si vysnila ve chvíli, kdy jsem byt kupovala. Dlouhý, upovídaný, utulený. V létě jsem se tam opalovala a cpala se nanukama, v dešti tam seděla u dveří a dejchala ten nejpříjemnější vzduch, po běhu odpočívala a rozdejchávala svoje výkony a rozdejchala jsem tam i pár breakdownů. 

Poslední verzi, kterou jste viděli, jsem vám ukazovala loni v dubnu, když začal první lockdown a já do toho šlápla a doladila to. Nebo aspoň tu hlavní část. Tu zbylou jsem dotáhla během letoška a protože je možný, že třeba někdo taky zařizujete balkon a hledáte inspiraci - teď budou na tyhle venkovní produkty slevy, ne? - ukážu vám ještě ten zbytek a pokusím se vám fotkama předat vibe, kterej by vás mohl přesvědčit, že mít balkon stojí za to a že se dá celkem snadno zútulnit. 

Add your comment

  1. Hezký balkónovky :).
    Já pokud budu chtít zútulnit balkón, tak odtud musím nejdřív najít místo pro tašky na tříděný odpad, turistické boty, dát opravit posunování skel a poslat manžel kouřit před barák :). Takže to na zútulňování moc nevidím :(. Navíc ho máme výrazně užší, takže sedačka se mi tam bohužel nevejde.

    OdpovědětVymazat
  2. A nevadí ti, že je na tebe tolik vidět? Úplně nevím jestli bych si tulení užívala pokud by na mě mohl kdokoliv na sídlišti koukat. A taky jsou balkóny dost u sebe, to sousedům nevadí, že tam v noci mluvíš s kamarádkami? Nebo to vypadá jen z fotek, že jsou ty ostatní byty blízko? :) Ale zútulněné to máš parádně. Určitě i zachumlaná v dekách si tam ještě užiješ nějaký čas, pokud nebude pršet a foukat moc studený vítr. Přeji ti pěkný podzim. 🙋‍♀️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zkreslujou ty fotky. Z ulice na balkon vidět není, z okolních balkonů ano, ale z mě neznámýho důvodu má ty balkony obývaný jen minimum lidí, takže to vůbec problém není.

      Děkuju moc.

      Vymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤