What are you looking for?
čtvrtek 23. září 2021

SRPEN V OBRÁZCÍCH

Srpen byl u mě ve znamení většího klidu než obvykle. Spousta práce vyvrcholila Social Datem, odjela jsem si odpočinout na wellness víkend a rozhoupala se k vyřešení věcí, který jsem měla v hlavě už dlouho. Díky tomu jsem se pak držela víc doma, soustředila se na svoje věci a i proto se k tomuhle shrnutí dostávám až teď. Nakonec to byl ale moc příjemnej měsíc, tak se se mnou pojďte podívat, co všechno obsahoval.

Nejmilejší návštěva si tentokrát zabrala houpací křeslo a potom celej balkon. Pejsci z toho byli značně překvapeni, ale nakonec se všichni skamarádili. 
Snad teda. :D
Zavedly jsme si jednu popracovní tradici - večeře ve Vapianu. Bruschettu (stále to neumim správně vyslovit) a všechny italský předkrmy a tapas bych totiž mohla jíst každej den!
Tohle je tak roztomilá fotka, že ji tady potřebuju mít i bez kontextu. ❤
Měla jsem svátek a bylo zase skvělý překvapení. Během poklidného posezení v našem oblíbeném baru přede mnou najednou přistála brambora s prskavkou a udělala pořádnej rozruch, haha. Miluju tyhle nápady, překvápka a oslavy.
Taky jsem byla za našima, kde je v plným proudu rekonstrukce a vypadá to skvěle!
Polní procházky i v dešti, to my rádi.
A mimóza k obědu - to zas rády my s mamkou.
Jedna vyladěná snídaně a několik následujících jídel, kde jsem si úspěšně hrála na šéfkuchaře.
Kuřecí s arašídovou omáčkou.
Topinky na másle a rajčata zapečený s fetou.
Lišky - moje aktuální obsese.

Jeden asociální balkonovej víkend - tapas, moscow mule a knížka.
A někdy prostě jenom čokoláda a playstation.
Ne vždy to ale bylo asociální, pár akcí přece jen proběhlo. Třeba na střeše Máje, kde je to děsně super.
Fermé, Adélka a jeden z těch důležitejch večerů.
Nálada byla je dobrá. A určitě zas bude.
Když se ve Fermé ocitnete, dejte si Rosa Shaker Party, je to jeden z nejlepších drinků everrrr.
A v Bruxxu si dejte grepovej sour. 
My ho tam s Klárou objevily, když jsme slavily její svátek a teď z něj máme takovej slavnostní drink

Sia randíčko by nemělo chybět žádnej měsíc.
S mamkou jsme si vystály frontu na If Café, protože to je mamky srdcovka a výlet do Prahy bez toho není kompletní.
Můj život zas není kompletní bez carpaccia z Kantýny.
Kebab jsem měla podruhý v životě a žádnej jinej než tenhle by podle mě existovat neměl. O Gemüse Corneru už se psalo snad všude a oprávněně. Je to geniální a pokud chodíte plavat do Podolí, doporučuju se tam pak stavit jako odměnu.
Ani Yalta nechyběla.
Krásnej zážitek byl taky dlouhej nedělní brunch v Artisanu. ❤
A když už se přesouváme k zážitkům... wellness víkend v Brně byl taky báječnej a hlavně fakt potřebnej. Vypadnout na chvíli z Prahy, dát si od všeho odstup, odpočinout si a prochodit jiný město je děsně fajn. Snědla jsem několik langošů, zahrála si na průvodce brněnskejma barama, konečně se pořádně vyspala a po dlouhý době byla v sauně. 10/10 a už bych někam jela zas.
Mimochodem - v Praze se otevřelo nový Manifesto na Smíchově. My se tam byly podívat už během dostavby a nemůžu se dočkat, až tam konečně zavítám i v rámci funkčního provozu. Vypadá to totiž skvěle a je tam jedna lepší restaurace než druhá.
A co se hlavně konalo - SOCIAL DATE. Akce, na jejímž pořádání se v Tastu podílím už několikátej rok a zbožňuju to. Jde o večerní marketingovej event, kterej obsahuje 3 přednášky na aktuální témata (teď jsme měli Likehouse, podpůrné skupinky fake influencerů na Instagramu a paywall obsah) a spoustu prostoru pro networking včetně seznamovací hry, aby akce dostála svému "date" pojmenování. Já jsem si opět užila spolumoderaci, byla jsem moc vděčná za podporu lidí, co mi přišli držet palce a za zpětnou vazbu všech hostů. Dost výmluvný bylo i to, že jsme zůstali dlouho po skončení programu a s kolegama jsme pak ještě protancovali boty v Deanovi, kam jsem teda nezavítala snad několik let.

Já se ani nedivím, že mi lidi říkaj, že tahle malá cácorka vypadá jak kdyby byla moje. My jsme totiž s její mamkou dost sladěný. 
Zaběhli jsme si taky týmově závod pro dobrou věc a za týden běžíme další. Takhle se mi to líbí.
A na závěr už tradičně outfitové okénko.

Add your comment

  1. Ty volný zvonový džíny ti fakt padnou jak prdel na hrnec <3 :) top

    OdpovědětVymazat
  2. Beruška v houpacím křesle je sladká.
    A nad řadou fotek jídla jsem jen zaslintala :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já tyhle články od tebe prostě miluji. Opět nádherné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Trošku divný neustale postovat cizi dite, byt tve kamaradky a vystavovat ho tisicum anonymu. Chapu, ze na deti se dobre sbiraj bodiky, ale mozna by nejaka soudnost neuskodila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezveřejňuju jméno malý a kamarádka má soukromej profil. Kdyby to někomu ze zúčasněných vadilo, tak to nedělám, nevím, potřebu to hodnotit máš jenom ty. :)

      Vymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤