What are you looking for?
neděle 31. října 2021

ŘÍJEN V OBRÁZCÍCH

No, je to tady, nejhektičtější období roku. Říjen byl ještě relativně klidnej a příjemnej, takže si ho ráda dnešním článkem připomenu. Poslední dny se totiž vracím domů uplně vyřízená a oči mě od počítače pěkně pálej. Ale žádný stěžování, všechno je to vlastně důvod k radosti, protože se všechna ta práce aspoň daří a někam se (práce i já sama) posouvá.

Objevily jsme s holkama pár novejch míst. Třeba Halfprice, kde jsme s Klárkou pokoupily nějaký barevný kousky do šatníku.
Objevila jsem naprosto kouzelnou kavárnu ukrytou v ulici vedoucí z Václaváku, kde skvěle vařej a maj spoustu úžasnejch kytek - Juice me baby.
Konečně jsem měla tu čest a seznámila se s tímhle bobíčkem.
Hlídala jsem pejsky a málem mě z nich tentokrát trefil šlak. Zlobili jak nikdy a já se poprvé v životě fakt těšila, až od nich budu mít klid. Ups. :D
Byla jsem na vlasovým refreshi, posunu prodlužka včetně barvení, sjednocení a lehký úpravy střihu. Nadšení jako vždy obrovský a jsem ráda, že jsem tentokrát nešla na tmavší odstín jak tomu na zimu bývá, ale naopak se zesvětlovalo. 
Volilo se.
A pak se slavilo ve velkým - protože konečně bylo co. Zvládli jsme to!
Nicméně natáčet den po velkejch oslavách od brzkýho rána reklamu nebylo uplně dobrý a tomu odpovídá tahle fotka. Jo, Dominiko, jaký si to uděláš.... :D
Doma jsem se naučila mít nonstop puštěnej krb a je to děsně příjemný. Nejdřív jsem si kvůli tomu připadala trošku jako stará bába, ale potom, co jsem to měla jednou na stories, jsem zjistila, že nejsem ani zdaleka jediná. 
Užívala jsem si balkon a taky svojí spolupráci s Knihy Dobrovský, od kterých mám teď každý měsíác zásobu novinek a jsem z toho tak nadšená, jak dlouho z ničeho ne. Mnohem víc jsem totiž díky tomu doma, v klidu a začtená. A taky se mi pak chce víc psát, na což sice mimo práci nemám příliš času, ale snažím se. 
s.Oliver měl krásnej event na představení zimních novinek. ❤
A já si zas připomněla, jak báječně vařej ve Styl&Interiér. Z noků s kadeřávkem a kozím sýrem jsem byla maximálně nadšená.
Hodně mě teď bavěj tapas bary a tak si v nich plánuju většinu svejch randíček s holkama.
Hezký dny bylo potřeba využít na výlety do hezký podzimní přírody.
No a ty chladnější dny objevujeme radši kavárny, že jo. Třeba Mistrál Café u Staromáku je teď náš oblíbenej coffee office.
A taky maj moc milou akci - když jim přinesete řízek pokojový rostliny, dostanete kafe. A když celou kytku, tak snídani. A ty teda stojej za to - francouzskej toast je nepřekonatelnej.
Press event Tezenisu měl taky boží atmosféru. Namíchaly jsme si tam s holkama vonný bylinkový pytlíčky do šatních skříní a hezky jsme si to užily.
Poprvé jsem se taky byla podívat uvnitř Národního Muzea. Primárně kvůli výstavě Czech Press Photo, která končila, ale byla jsem moc ráda za její lokaci, protože to bylo nádherný. Občas dost smutný, ale nádherný.
Občas jsem sama sobě naordinovala procházku po Praze, občas výběh po okolí nebo třeba do Stromovky.
Užila jsem is taky poslední letošní "chata office". 
A něco menší radost mi dělaly ty vichřice v Praze, kdy mi z balkonu lítalo všechno, co mohlo a já pak po sídlišti týden sbírala polštáře.
Byla jsem se taky podívat v Hradci. ❤
Četla a cvičila. Konečně zas.
Znova jsem se zamilovala do Manifesta. To na Smíchově je dokonale vyladěný a měla jsem tam svoje nejlepší tacos ever. Plus maj skvělý drinky a teď na zimu budou zastřešení a plní vánočních akcí.
A taky byl Halloween a kdy jindy se trošku odvázat než právě v tenhle svátek. Dala jsem si jeden večírek v práci s kolegama a o den pozdějc ještě jeden s přáteli. No - náročný, ale skvělý. 
První look jsem zvládla pouze za použití všeho, co jsem už dávno nastřádala při nákupech na Notino. Nejsvětlejší odstíny make-upu, co jsem našla. Hnědo-červený stíny, což je stejnak moje nejčastější a neoblíbenější paleta. No a pod oči stačila tužka na rty smíchaná s tužkou na oči a bylo. Druhej look byl taky Notino-friendly, s vystínováním pusy jsem si pohrála a mělo to skvělej efekt a na tělo jsem potom použila falešnou krev, protože se mi nechtělo tolik plýtvat rtěnkou. 
No a na závěr už tradičně přidávám outfitové okénko:

Add your comment

  1. Ahoj Domčo, moje měsíční shrnutí najdeš u mě na stránkách, ačkoliv oproti tobě z venkova a ne z velkoměsta. Někdy trochu závidím pražákům ty jejich stylový kavárny, ale na druhou stranu jsem na venkově vyrostla a miluju ten klid a to, jak se tu všichni znaj. Vlasový refresh pokud nám to nezavřou mě čeká v prosinci, tak si držím pěstičky, že to třeba ještě stihnu. I když nejvíc mě asi děsí potecnionální zavírání okresů, protože celou mojí rodinu mám dokonce v jiném kraji, ačkoliv nás dělí jen pár kilometrů. U nás naštěstí již přes rok alespoň přes víkendy funguje retro kavárna, kterou vede sám pan starosta a nejen, že je tam krásně a pohodově, ale dorty si dělají sami a spoustu věcí berou od small business podnikatelů. Mít vlastní chatu je moje až jednou budu bohatá....miluju chaty :-D

    Měj se krásně Domčo :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký fotky a prima měsíc. Stihla si toho fakt hodně.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤