What are you looking for?
čtvrtek 16. prosince 2021

VÁNOČNÍ LOOK & INSPO


Na rtěnky a výraznej make-up jsme si přes dlouhý měsíce s rouškama všechny odvykly, protože by většinu produktů posbírala právě rouška a to je přece škoda. Na Vánoce se ale sluší a patří si s tím opravdu vyhrát. 

Já si kvůli tomu, jak moc se na letošní vánoce doma těším - loni jsem kvůli covidu neviděla rodiče - objednala dvoje hodně třpytivý stíny a ještě samotný třpytky na obličej, abych byla vybavená i na případný silvestrovský oslavy s holkama nebo domácí vánoční večírky. A samozřejmě jsem to chtěla dopředu vyzkoušet, abych věděla, jakej look kdy zvolit.

 

Tužky na oči od NYXu jsou moje nejoblíbenější a Notino má vždy obrovskej výběr za dobrý ceny. Navíc se potom skvěle kombinujou a na tmavou jde navrstvit světlá a oko je tak výrazně orámovaný a zároveň prozářený.  
Já jsem nakonec zvolila bronzový stíny NYX s tmavší linkou a červenou rtěnku od YSL, která je moje nejoblíbenější z celýho šuplíku rtěnek, kterej jsem za poslední dva roky nastřádala. 
No a u vánočních nehtů - tam jsem málem skončila se sobem, protože jsem byla rozhodnutá pro nějakej vánoční kýč. Nakonec jsem si ale na poslední chvíli uvědomila, že by mě to asi rychle začalo štvát a že nechci hned po vánocích řešit nový nehty a tak jsem šla do svých oblíbených fólií stříbrný a zlatý a přidala k tomu červený tečky, aby to teda aspoň něco vánočního mělo. Jsem z nich nakonec fakt nadšená, vypadaj jako namrzlý mrazem a až budou odrůstat, nebude to extra moc vidět.

Na závěr přidávám ještě inspo, co jsem měla poukládaný už předtím. Kdybych s těma líčícíma štětcema uměla líp zacházet, vykouzlila bych na sobě něco takovýho. Tak třeba jednou. Nebo to třeba inspiruje vás.

Add your comment

  1. Ta manikúra ♥ krásný! Já letos vsadila na červenou klasiku se stříbrnými třpytkami. :) Paletka vypadá taky božsky, já jsem klasická straka .. třpytek není nikdy dost a to obzvlášť na obličeji. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤