What are you looking for?
úterý 4. ledna 2022

PROSINEC V OBRÁZCÍCH

Když jsem začala chystat roční shrnutí 2021, došlo mi, že by byla škoda vynechat klasickej měsíční článek a tak se ještě dřív, než si konečně sepíšu, co všechno se povedlo a nepovedlo v minulém roce, pojďme kouknout na ten nejkouzelnější měsíc v roce - na prosinec. 

První polovina byla hektická díky všem marketingovejm akcím na poslední chvíli, ale s polovinou měsíce padl klid. Doručovací služby už doručením pod stromeček neručily a tak bylo od klientů najednou volno. Celejch 14 dní. Bylo to teda zasloužený a naprosto báječný.

V prosinci pravidelně vyrostou všude po Praze kluziště a já jako bejvalá krasobruslařka neumím odolat. O to lepší to je, když je to navíc v rámci práce pro klienta.

Čestr nás okouzlil nejen masem, kterým je známej, ale taky dezertama. Protože francouzskej toast z vánočky s višněma a vaječňákovou zmrzlinou? No asi k tomu není potřeba nic dovysvětlovat. 
Test kluzišť pokračoval. Nejromantičtější je rozhodně Čapadlo s výhledem na řeku, Hrad a s barevnejma světýlkama a ozdobenejma stromama uprostřed lední plochy. 
Úlky. Knížky. Teplej čaj.
Úlky. Knížky. Teplej čaj. Ano, opakovalo se to často.
A aby to nebylo jen o vánočním cukroví. Odebírat Apetit se ukázalo jako moc fajn nápad.
No a cenu za největší a nepraktičtější kluziště získává rozhodně River Rink v Karlíně se svým aprés-skate vyhřívaným barem. 
Těch pár dnů před Vánoci bylo báječnejch. Bylo to jedno předvánoční posezení za druhým, viděla jsem se skoro se všema mýma oblíbenýma lidma, ochutnali jsme spoustu dobrot a spoustu vaječňáků a užili si, že máme klid a že je nádherně. 
Brunch s plyšákama byl nejkouzelnější. ❤
Zjištěním měsíce bylo, že Bistro Dox naprosto skvěle vaří a má moc příjemný ceny. Mít kancl v Holešovicích, tak se nestravuju nikde jinde. 
Týmová večeře s mým oblíbeným Skippy týmem stála taky za to.
A šneci s flaškou vína k obědu teda taky. Nestandartní, ale zasloužený.
Pražský Vánoce pro mě proběhly v Yaltě na jejich řízku z panenky s bramborovým salátem ze smaženejch brambor. S dárkama, s Klárkou a potom taky herním večerem. Dávat společenský hry se vyplatí jen tehdy, pokud je s obdarovaným chcete hrát. Na naše veselí nad Harry Potter kvízem v baru koukalo osazenstvo dost překvapeně, ale co už. 
Radost z dárku na míru. ❤ Letos jsem si se všema dárkama vyhrála snad víc než kdy dřív a dělalo mi to hrozně hezky na duši. Všichni asi budeme souhlasit s tím, že není moc horšího pocitu, než když rozbalíte dárek, ze kterýho je zřejmý, že byl pořízenej jen proto, aby "něco bylo".
A vyhrála jsem si i s balením!
Svátky jsem trávila s rodinou na chalupě, kde trávíme Vánoce dlouhý roky. Loni nám to narušil covid, takže letos jsme byli všichni o to vděčnější, že to vyšlo a že jsme mohli být spolu. Bez signálu, s topením v kamnech, s pohádkama, knížkama a taky se sněhem. Vánoce se vším všudy.
Největší knižní zážitek - recenzi jsem psala tu
Rodinná procházka s pejskama a plánování dalšího společnýho času. ❤
A poslední akce roku - Klárky narozeniny a jeden z mých nejoblíbenějších večírků celýho 2021.
Silvestra jsem se rozhodla strávit v klidu, doma, s knížkou a do novýho roku vstoupit ne unavená z oslav, ale s čistou hlavou, aktivně a s úsměvem, protože přesně takovej chci mít celej rok 2022. A na to "Jak na Nový, tak po celý!" jsem já extrémně pověrčivá. Tak se těším, jak to letos bude po dvou letech konečně v pohodě. 

Doufám, že jste měli prosinec podobně příjemně laděnej, že jste si užili svátky a že teď máte z čeho čerpat potřebné síly na navrát do pracovního procesu / cvičebního režimu a života obecně. 

Add your comment

  1. Krásný článkem s krásnými fotky a zážitky! Moc si to na každé fotce sluší :)

    Měj se hezky!

    OdpovědětVymazat
  2. Když na to tak koukám tak ti trochu závidím spoustu jídla a pití a hlavně vaječňák, ten mě tento rok nějak minul :/

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to, že sis prosinec užila. Já ho měla taky celkem fajn, zato pracovní začátek roku mne nějak semlel... A to je dneska teprve třetí pracovní den... :-o

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤