What are you looking for?
neděle 17. července 2022

DUBEN V OBRÁZCÍCH

Duben začal krásně, narozeninovým víkendem na Sicílii, kterej jsem dostala od Klárky jako dárek a z prvnotního zděšení ("Jak se proboha sbalím na 3 dny do malýho batohu?!") se stalo nadšeního nejvyššího stupně ("Takže takhle se dá levně cestovat a poznávat místa!!") a já se nemůžu dočkat, až takhle na víkend někam vyrazím zas. 

Tenhle výlet měl totiž všechno. Poznávání uliček městečka, západ slunce u moře, spoustu aperolů a tapas, místní farmářský trhy, večírek se známými z letadla a taky návštěvu Etny. Jak říkám - všechno, akorát jsme na to všechno neměly tak uplně výbavu oblečení. Večer před odletem jsme tak nastydlý, zničený a unavený koukaly na pokoji na Survivora a večeřely dobroty z trhu. Za mě ale naprosto v pořádku.
Doma na mě čekal narozeninovej dárek od mamky - nově osázený truhlíky na balkon a tak mohl balkonovej život zase vypuknout naplno. 
A ten pracovní taky.
Vrhli jsme se na další sérii Restartů, který jako TASTE pořádáme.
Já dělala rozhovory a nasávala nový vědomosti a inspirace.
Nový vědomosti jsem nasávala i v kuchyni. V rámci jedný kampaně jsem totiž dostala za úkol upéct velikonoční mazance. Povedly se až napodruhé, nebudu lhát.
Z natáčení Reels pro Myslbek jsem si naplnila wishlist mnoha favoritama. Ty dražší z Karla na něm bohužel stále visí, lacláče z h&m jsem si ale na léto pořídila hned.
Za každý celodenní natáčení se pak s Gábi (naší stylistkou) odměňujeme obědama ve skvělém Café Elektric.
S Miškou zas pravidelně ochutnáváme dezerty v Myšákovi. Ty mini jsou totiž nejlepší - dáte si 3, je to jak jeden klasickej, ale chutí uspokojíte mnohem víc.
Focení outfitů s Míšou je uplně odlišný než s kýmkoliv jiným, protože si s sebou pravidelně nese hned několik variant, aby využila čas. A já se bavím. Pokaždý.
Už když jsem si během první karantény udělala z balkonu útulný místo, jsem věděla, že moje obliba v něm bude růst dál a dál. A tak si ho piplám jak to jen jde a jsem na něm tak často, jak to jen jde. 
Dobře, nejen já, hodně mi s tím pomáhá mamka a její péče a rady. A já se pak vždycky bojím jí oznamovat, že mi něco umírá a že jsem asi něco pokazila..
Ani v dubnu nesměl chybět náš tradiční holčičí foodie večer. 
Ani rande s touhle mojí princeznou.
Vyzkoušela jsem lekce tanečního spinningu a zamilovala si to. Díky za multisportku a všechny její možnosti. 
Kromě kol na ni taky chodím plavat a to si vždy s Kájou spojujeme se snídaní nebo obědem, ať se máme hezky. Favoritem je jednoznačně Etapa a Mistrál.
Teplej čaj na zahřátí a čepice na schování mokrejch vlasů, must-have k rannímu plavání.
Vím, že to působí, že žiju z jídla po restauracích, ale jde spíš o to, že hodně mejch domácích vaření není vůbec fotogenickejch, protože mě nebaví se patlat s jídlem, který je jen pro mě a tak si dělám spíš takový nouzovky. Kvalitní, ale ne vizuálně hezký. Ale když dělám i pro někoho jinýho, baví mě to moc a užívám si dělat to hezký. Tak jsem třeba dělala bylinkový pstruhy nebo kuření paličky na medu.

Pražská psí láska.
Hradecká psí láska.
Terapeutickej me time.
A knížka, co mi dala novou oblíbenou autorku, od který jsem od dubna doteď přečetla všechny její díla.
Nejlíp se mi sice pracuje v našich kanclech na Hybernský, ale...
...s dortíčkama po kavárnách to taky není marný. Cokoliv je lepší než pracovat z domu. Jo, to je můj největší následek z covidu, pracovat tam mi je prostě nepříjemný.
S holkama jsem byly na filmu, kterej mnou hnul jako dlouho nic. Nejhorší člověk na světě. Měl by to podle mě vidět úplně každej, ať se nacházíte v jakýkoliv životní etapě!!
Taky se rozjela se sezóna glo eventů a já se tak poprvé podívala do Moon Clubu. 
A poprvé jsem zažila i v Joysticku, což je fantastický místo, kde se rozhodně nedá nudit.
Poprvé (a rozhodně ne naposled) jsem jedla slaninu v čokoládě. PANEBOŽE, nebe v puse.
A zase za to mohlo glo a jejich akce - tentokrát na Manifestu, kam pozvali Chilli na cooking show s ochutnávkama.
A Survivory!
Já jsem zas pozvala na ochutnávku tuhle mojí cácorku. Acai prošlo. Citronovo zázvorovej fresh už tolik ne. 
Taky jsme přestěhovali Káju a uzavřeli tím jednu její životní kapitolu.
Ta nová začala tím, že si zabouchla klíče zhruba 20 minut potom, co byl byt její. 
Snad to přináší štěstí. :D
Na závěr ještě jeden kouzelnej západ slunce.
Jedna holubička na Staromáku.
A pár outfitů jako vždy!
👋

Add your comment

  1. Jsem zvědavá, kdy doženeš skluz :D :D.
    Díky za prima tip na mne neznámou thrillerovou autorku (na oplátku doporučuju Helen Field a Angelu Marsons (mám pár recenzí na blogu). Obdivuju, že pamatuješ na focení jídla dřív, než se do něj pustíš - já pokud si na focení vzpomenu, tak už mám většinou nakrojeno a talíř nevypadá esteticky ani když to původně bylo od kuchaře krásně naaranžováno.
    Hezké léto
    Stáňa - http://veverkoviny.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Je krásný, jak z Tebe Domi září spokojenost :) ... jinak, kde jsi prosím byla na té taneční lekci spinningu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U Valči na AprésFit spinningu ve Vinohradským FormFactory, má tam svoje lekce pravidelně.

      Vymazat
  3. Já bych si nejradši všechno zapisovala, když si čtu tvoje články, abych věděla, co pak komentovat. Krásná malá oranžová kabelka, taneční spinning (Val?), zázvorový fresh, "kuření paličky na medu" 🤭🤭 a tak dále!

    Už jsem tady psala xkrát, ale tvoje fotky mě vždy baví, protože máš na to prostě oko a vždy vše vypadá dobře. Jinak působíš spokojeně a to mám velikou radost.

    MOJE PRVNÍ KOREJSKÁ KOSMETIKA 🎁 (FIRST IMPRESSION&JAK OBJEDNAT&NEPLATIT CLO) | STYLEVANA

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤