What are you looking for?
čtvrtek 23. března 2017

DAYS IN PICTURES: DROBNÉ RADOSTI VŠEDNÍCH DNŮ



Deníčkových článků není nikdy dost, proto vás dnes vítám u x-tého v řadě. Raději jsem to přestala počítat! Nejen z dotazníků z diplomky jasně vyplynulo, že patří k těm nejoblíbenějším a že rádi tímto způsobem nahlížíte do života blogerek, který jsou vlastně jen obyčejný holky, co toho někdy až moc sdílej online. Suverénně nejoblíbenější témata jsou ale ta názorová a osobnějšího rázu, takže vám můžu slíbit, že se tu brzo objeví třeba článek právě na téma blogerských spoluprácí, o kterém je bude celá moje diplomka a díky čemuž mám teď strašnýho materiálu na články a různý úvahy. Dnes ale ještě do hloubky zabředávat nebudem. Dnes je tu smršť fotek a ukázka toho, co mi v posledních mnoha hektických dnech dělalo radost.



Na Mezinárodní den žen jsme v práci dostaly všechny naprosto nádherný kytice růžových tulipánů, což bylo parádní gesto od pánský části firmy. S Kubou jsme si pak došli ještě pro Donuters a užili si společně odpoledne, což se teď taky stává poměrně výjimečně - buď jsem v práci, ve škole, ve fitku nebo píšu diplomku. Náročný časy, co vám budu povídat. Ale ono to zas uteče a bude klidnějc, jen si fakt neumím představit, že už nikdy žádná škola, haha.



Fitko má i v narvaným rozvrhu svý pevný místo! Hlavně z psychickýho hlediska, bez pohybu a pravidelnýho zničení se, by mi asi hráblo.



Poslední vzpomínka na extra nevydařenou cestu domů, tu tabuli si fotil snad každej :D.



A tady zas jedna extra příjemná vzpomínka na jeden můj večerní experiment, kdy jsem nám udělala ovesno-parmezánovo-tvarohový vafle a doplnila je dalšíma dobrotama. Jó, někdy se zadaří



Oblíbený boťáky.



Moje obědy v pracovní dny jsou tří druhů. Jeden druh je polední menu v Cacau, druhý je rozvoz Sushi Time (udon nudle s hovězím, omg omg!) a třetí, bohužel nejméně častá, jsou vlastní krabičky. Ne že bych byla lenoch a nechtělo se mi vařit, ale mně to prostě z krabiček tak nechutná (a to to z nich ani nejím, žejo, dám si to na talíř jako člověk :D).



To je pořád z tý jedný krabice donutů, abyste si nemysleli, že je jíme furt :D



No a někdy přijdu na polední menu pozdě a tohle pak bývá varianta B.



Další úleťácká kolekce z Tezenisu, která mě fakt baví a podle toho, jak často vítám lidi s těmahle taštičkama po Praze, tak nejsem zdaleka jediná!





Coffee hour v Hubu. Zákusky ležely netknutý asi hodinu a půl, co se nám nezastavily pusy. Pak se jeden nakrojil a do deseti minut byly všechny pryč :D. Klasika. Byly myslím z IF Café a teda na to, že já na tenhle typ sladkýho zas tak nejsem, tak na ten citronovej košíček si tam dokonce i zajdu!



"Potřebuju selfíčko na instagram k žádosti o vyplnění diplomky" fotka.



Už poněkolikátý jsem si vyfotila tuhle snídani v Home Kitchen a vždycky jsem zapomněla nakrojit vajíčko, který by udělalo naprosto nejvíc fotogenickej efekt - achjo - blogerský trable level milion.



Každej tejden jakoby no. Nenaděláš nic. Hádejte, kde jsem zrovna teď? :D



Asi tak třetí společná snídaně za ty tři týdny, co bydlíme. To je jedna z věcí, co mi na tom volným nepracovním režimu chybí, společný dlouhý rána a klidný snídaně doma.



"Lásko, fakt mi není vidět ten sportovní vak?" "Né, neboj!" Hmmmmmm :D 



Jedna taková holčičí večeře v My Raw Café.



A úterní příjemná akce - znovuotevření butiku Lacoste, kde je to uplně obří a fakt krásný. Dýchá z toho příjemná atmosféra a já jsem si uplně zavzpomínala na svý golfový časy. A taky jsem se nemohla vynadívat na catering - člověk by řekl, že už na to budu z akcí zvyklá, ale mě to prostě vždycky dostane.







A já už se jdu fakt věnovat tý diplomce, jo?!


Add your comment

  1. Super post! Ty fotky (TO jídlo) ♥︎♥︎ panebože...
    Jinak to slefíčko je krásný a ono to uteče a budete zase trávit co nejvíc času spolu:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Supr fotky :) Ja to mam s krabickama stejne, zvlast jeste pokud si to jidlo nemuzu ohrat, to mi taky buhviproc totálně vadí :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jojo, máš pravdu, tyhle články jsou vážně strašně oblíbené, hrozně mě baví! :D Zvlášť kvůli tomu úžasnému jídlu, co bych dala za to, aby u nás v Brně taky byl nějaký takový obchod s donuty! Ňam a to nezmiňuji všechno to ostatní jídlo! :D Super článek. :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý článek Domčo! Deníčkové, ty já mám moc ráda:) Jinak je vidět, že si to s holkama v Hubu vážně umíte užívat :D
    Měj se krásně!
    Tina
    http://tinasmerdova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle články miluju, stejně tak jako tvé fotky. Jinak mě to z krabiček taky nikdy nechutnalo, ale už jsem si zvykla. Nejen, že je to levnější, ale většinou i mnohem zdravější :).

    OdpovědětVymazat
  6. Tieto tvoje fotky s jedlom! tečie mi slinaaaa <3 xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  7. Super fotky, zase jsem se tesila na random! Hlavne toho jidla, mmmmhhh, mam hlad a to jsem zrovna dojedla! Hlavne na ty palacinky v myrawcafe jsem dostala strasnou chut! <3
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  8. Na střípky dnů se vždycky kouknu ráda. Tulipány jsou krásné, fotky jídel taky (souhlas se Sandrou, že raw palačinyk vypadají úžasně)

    OdpovědětVymazat
  9. Tohle mě baví! Hlavně to JÍDLO!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤