What are you looking for?
pondělí 10. února 2020

LEDEN V OBRÁZCÍCH



Když tak koukám na tyhle fotky, mám pocit, že jsem v životě nezažila delší (a ve spoustě aspektech možná ani skvělejší!) měsíc. Nacpala jsem tam toho tolik, že nechápu, jak bylo vůbec možný to všechno stihnout. Bylo to bohatý, vyčerpávající a naprosto, ale naprosto skvělý. Žádnej trial period, jak teď občas lítá po Instagramu. Pro mě to byl top začátek roku, kterej má potenciál bejt fakt boží po všech stránkách.



Leden začal tak, jako se už nějakou dobu snažím zahájit každej novej rok. Tak nějak totiž pořád věřím, že "jak na Novej, tak po celej". Ne doslova, samozřejmě, ale snad víte, jak to myslím. Proto se snažím mít 1.1. fakt hezkej den plnej fajn aktivit a lidí, co jsou mýmu srdci blízký. Takže procházka po Praze, pár fotek, kafe, spousta pusinek, nádhernej západ slunce a tak. :))



Ráda bych taky řekla, že jsem si konečně splnila to, že se zas vrátím do fitka. No, nalijme si čistého vína, v lednu jsem tam byla jednou a členství podepsala až na začátku února. A od tý doby jsem tam byla....ehm...jednou. Ale to půjde, už mě to zas začíná bavit, jen si musím najet na nějakej režim a dát tomu trošku větší prioritu než poslední půlrok. Už jen proto, že se panebože-ať-už-to-je pomalu blíží wakeboardová sezóna (jakoby neblíží, žejo, ještě několik měsíců mám smůlu, ale motivovat se tím můžu) a já si letos chci dávat větší triky a vydržet viset na vleku mnohem, mnohem dýl než loni. TAK. 





Během prvních pár lednových dní, kdy jsem ještě Kubu měla doma, jsme vyrazili na Ještěd, kterej je moje srdcovka. Miluju ten výhled a v zimě je rozhodně nejmagičtější.



A pak už začal kolotoč blogerskejch a pracovních aktivit. Objevování kaváren považuju za součást blogerství, musíme vám přece přinášet nový tipy a pravdivý recenze! :D 





Zpátky v kanclu. Namotivovaná jak nikdy a s obrovskou touhou se letos posunout na uplně jinej level. A víte co? So-far-so-good. Sice mě o víkendech občas strašej to-do listy a moje oblíbený shrnující články píšu o (kéž by jen) tejden pozdějc, než bych měla, ale líbí se mi, že dávám prioritu svýmu pracovně-osobnímu rozvoji a jsem součástí tolika věcí, že mi z toho jde hlava kolem a jsem strašně vděčná za všechny ty příležitosti, co mi přicházej do cesty.



Většinu svýho času (a nervů :D) jsem věnovala Social Datu. O tom jsem vám už taky psala celej článek a přestože jsem z komentářů pod ním vyšla jako retard, co si neumí napočítat množství jídla, ve finále se tím chlubí a ještě se neumí oblíknout tak, aby zakryl tlustý nohy (:DD), byl to pro mě highlight celýho měsíce a jsem strašně ráda za to, jak to vyšlo. A už se strašně těšim na ten dubnovej!



Totálně jsem propadla projektu Drawplanet. Tak kreativní místo, kde by se setkávalo tolik různorodejch lidí, co se chtěj naučit stejnou věc, jsem snad nikdy neviděla. Chodím na kurz počítačový grafiky a zamilovala jsem si to natolik, že jsem se teď přihlásila i na skicování a těším se, jak se tam každej tejden na 3 hodiny zavřu, počítač nechám v kabelce a budu si prostě jen čmárat na papír. 



Velmi důležitým momentem byla i moje koučovací / motivační session s Petrem Ludwigem. Připravil pro mě stejnej set-up, jakej má, když natáčí Deep Talks, akorát bez kamer a my si tak dali několikahodinovej deep talk mimo záznam.



S japonským zeleným čajem Gyokuro, kterej má specifickou chuť a hodně nakopávací (intelektuálně!) účinky. Teď ho pijeme i při naších psacích seancích v čajovně a já už se na něj tento týden zas moc těšim - na čaj i na Petra. :D 



Tenhle graf byl jedno z našich hlavních témat, protože jsem bojovala s tím, že jak mám hodně pracovních aktivit a projektů, nezvládám to moc ukočírovat a pak nevím, čemu se věnovat dřív. A těžce nesu, když se musím věnovat něčemu, co mi nepřijde tak smysluplný na úkor něčeho, co podle mě smysl má a ještě mě to baví. 



Alex mě vzala na hot jógu... abych zjistila, že to nebude to pravý pro mě. :D



...oproti tomu šněčci v La Gare, to něco pro mě je! Vždycky!



V lednu se taky otevřela Etapa, která už dnes platí za zajetý karlínský místo, kam se hrnou lidi z každýho konce Prahy. A ještě aby ne! Maj to tam nejen krásný a příjemný, ale taky extrémně dobrý! To je tak, když si foodblogeři otevřou bistro.





Taky jsem se začala trošku víc pohybovat v kuchyni. Třeba jsem upekla banánový muffiny a dost se mi povedly!





Šnečků bylo dokonce víc než obvykle!



A spousta, spousta meetingů. Ohledně Social Datu, s klientama, kolegama i kvůli blogerskejm kampaním.



Z blogerskejch byl ten nejoblíbenější ve šperkařství KLENOTA, kde je to překrásná oáza klidu a kvality. 





Ovšem nejlepší pracovní meetingy jsou ty, kde je hodně jídla. Tohle byl třeba report velký vánoční kampaně, u kterýho jsme vyzkoušeli tříchodový asijský menu. 







A taky jsme měli teambulding. Každej rok si říkám, že lepší už to být nemůže a pokaždý mě tahle firma překvapí a já se vracím domů uplně nadšená (a vyčerpaná - ale to mě nepřekvapí nikdy :D).



Tentokrát jsme byli v zasněženým Harrachově, zvládli jsme ježdění, který sice za moc nestálo, ale i tak se počítalo, procházku na mumlavský vodopády, spoustu dobrýho jídla, pití, her a všeho, co k pořádnýmu teambuildingu patří. 



Eskymáčci. ❤







Zpátky v Praze a poslední šance, kterou jsem SmetanaQu dala. Mně to tam prostě nechutná. :(



Teamountin je ale uplně jinej příběh. Ochutnávku čajů jsem si užila tak moc, že jsem se rozhodla se, že tohle místo bude moje pravidelný útočiště. Já věděla, proč jsem dřív tvrdila, že bych jednou v Karlíně chtěla bydlet. Je tam toho teď tolik, že bych tam fakt mohla bejt pořád. 









Našla jsem si chvilku i na dohánění kamarádských restů, aby mi nakonec nezůstala jen práce. To by bylo blbý, žejo. :)) Musí se to nějak balancovat. 



Mohlo by se zdát, že jsem pořád někde jedla. JENŽE! Většina těch jídel byla spojená s řešením něčeho pracovního, takže v pohodě. Tohle zrovna ne, to bylo prostě "jdem na pivo". 



Na Digichef jsem taky natočila první rozhovor. Venku ještě není, ale jakmile bude, dám vám vědět, snad se na to bude dát koukat. Nebo poslouchat, měly by z toho být i podcasty. 



Můžu vám k tomu říct jen to, že se fakt těším, až se naučím být před kamerou normální a ne nervózní jak dítě na první besídce. Když navíc o nic nejde. Když to není naživo. Uaaaaaaa.



Fav jídlo do třetice. :D To byl zjevně fakt dobrej měsíc!



Zúčastnila jsem se taky konference Osobní Růst a tak nějak to vypadá, že budu chodit na všechno do GROWJOB pořádá, protože takovou dávku motivace nikde jinde nesesbírám a u každýho tématu se zamyslim a něco si z něj odnesu. Doufám teda. Dnes večer se těším na Deep Talk Live na téma partnerských vztahů. 



S holkama jsme taky byly fotit ve SPA, protože jsem potřebovala materiály na obsah na Valentýn. Vyrazit tam totiž můžete místo s chlapem třeba s kámoškou a užít si tenhle svátek podle svýho. Nejen v pátek, ale celej tejden. Tak klidně mrkněte, já dávám 10/10, ale to je vám asi jasný, když jsem tam každej měsíc. 



Tejden jsem taky měla na starosti svý dvě chlupatý lásky. ❤ Už aby bylo jaro a my se společně váleli na balkoně, kterej bude mým letošním jarně-letním projektem. Už mám doma dřevěnou podlahu, která čeká na položení a těším se, co dalšího tam vymyslím.



A přesně takhle vypadá moje ideální příprava... na cokoliv. :D Tady zrovna na zahájení Social Datu.



❤ Bez tohohle parťáka by se podle mě nedělo skoro nic, co se teď v mým pracovním životě děje. A i když to tady celkem jistě nečte, chci mu jedno poděkování nechat i tady. 





Beauty den po nějakým fakt náročným období je nutnost, že jo.  Nehty, obočí, diagnostika pleti... Teď ještě nový vlasy aaaaa tak.



Většinou si do práce objednávám něco přes Wolt, abych neztrácela víc času, než je nutný, ale jsou dny, kdy ráda vypadnu na čerstvej vzduch a na jídlo si někam dojdu. Lednovej objev je pro mě Café Elektrik, kde maj uplně top menu.





A když už jsme u těch objevů, otevřelo se taky karlínský YOLO - už jsem říkala, že je Karlín čím dál víc boží? Vaří tam Oliver z Masterchefa, takže asi chápete, že jsem na re-openingu nemohla chybět a od tý doby jsem si tenhle steak objednala dvakrát i do práce. Mňam!



A na závěr jeden spokojenej rozcuchanec po lekci grafickýho designu. Teď už se mi ten leden zdá děsně dávno, ale myslím, že byl opravdu hlavně o práci, o výzvách a o dobrým jídle. Doufám, že i váš start nový dekády byl úspěšnej a že únor na to plynule navázal. U mě jo, přidaly se ještě novinky ohledně bytu, protože už mě přestalo bavit, jak to stagnuje a tak mám pár novinek, o který se s váma podělím v dalším článku během tohoto týdne. 

Tak se tady zase stavte a do tý doby se mějte moc hezky! xxx

Add your comment

  1. Myslím, že mě nikdy nebude žádnej blog bavit víc, než ten tvůj!❤
    No a doufám, že brzo bude Deep Talk s tebou i veřejně na Youtube a Spotify a ne jen takhle na tajňačku!! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Uff, to byl měsíc. Já jsem byla furt ve fázi trial, hlavně z důvodu zkouškového, které z ledna dělá ne zrovna příjemný měsíc. Na podcast se těším, gratuluju ke všem zvládnutým akcím a teda nemůžu se dočkat, až uvidím další bytový novinky. A příště víc chlupatých bobků, jsou hrozně fotogeničtí! ❤
    THE WORLD BY MARIA

    OdpovědětVymazat
  3. Hezkej článek. Hodně osobních plánů a cílů do budoucna. Jak to všechno skloubíš se vztahem nebo plánujete taky něco společně?

    OdpovědětVymazat
  4. Byl to dlouhej měsíc a užila sis ho. Tak ať ti stejně vyjde i leden

    OdpovědětVymazat
  5. Měsíc v obrázcích mám nejraději :)) recept na ty banánový muffiny by byl nebo kde ses nechala inspirovat? Děkuju za odpověď :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤