What are you looking for?
pátek 18. prosince 2020

LISTOPAD V OBRÁZCÍCH

Protože tenhle rok je všechno jiný a je potřeba si dělat radost maličkostma, najela jsem na vánoční náladu už v listopadu a na fotkách, který jsem za ten uplynulej měsíc dala dohromady, je to dost vidět. Listopad a první polovina prosince jsou v marketingu ty nejhektičtější týdny v roce a já dobrovolně přiznávám, že jsem kolikrát fňukala u počítače ještě v noci, kdy už jsem dávno chtěla spát, protože jsem prostě nestíhala všechny svoje úkoly a povinnosti. 

Ani nevíte, jak moc si teď užívám, že už je to klidnější a že je konečně ten čas vypnout a bez výčitek se válet u několika vánočních filmů za sebou. Už se nemůžu dočkat Lásky Nebeský a Grinche. Než se ale zahrabu do deky s horkým čajem a cukrovím, ukážu vám, jak můj listopad vypadal. 


Dokud bylo ještě venku příjemně, byly aspoň krátký procházky na denním pořádku. S aperolem, kafem nebo sladkostma z kavárenskejch okýnek.

Nejhezčí. ♥
Zvládla jsem už všechny série Vražednýho práva a teda - klasicky nevím, co se životem, jako vždycky, když dokoukám nějakej seriál, kterým jsem určitou dobu uplně pohlcená. Tohle je ale opravdu geniální a doporučuju všem. 
Přes celou Prahu za oblíbenou zahrádkou a kafem.
A jindy na horkejch zázvorovejch drincích s rumem. 
Začali mě všude možně pronásledovat dinousaři

A taky jsem začala přicházet na chuť deskovkám.
A objevila nejlepší pizzu v Praze. Copak v Praze, v životě! Frankieho musíte vyzkoušet. 
Tyhle dárky od sebe pro sebe sice z tou pizzou moc dohromady nejdou, ale co už. 


Zvládli jsme jedno skvělý homeoffice focení pro Skippy a užili si to se vším všudy, to byl reálně můj nejoblíbenější pracovní den z celýho měsíce.
Tohle je třeba moje nejoblíbenější fotka za celej rok. Dokonale nás vystihuje. 
Klasický útěky na chalupu. S pejskama, po lese na houbách a hlavně - offline
Oblíbenej outfit.
A balíček od Pumy, kterej jsem rozdejchávala pěkně dlouho. Spolupráce snů!


Samozřejmě mě to nabudilo jak na domácí cvičení, tak i na běhání a teda - venku mě rozhodně nepřehlídnete.


Zvládli jsme taky jednu narozeninovou oslavu - jak se sluší a patří s balónkama a dortama z Bakeshopu.
No a když bylo ještě to hřejivý sluníčko, oblíbila jsem si práci na balkoně. V čepici a zabalená v dece, ale byla to skvělá změna "prostředí".
A na rozmrznutí pak skvěle fungujou dlouhý vany a bomby z Lushe. Zbožňuju.
Ještě když bylo všechno zavřený, fotil se merch pro náš milovanej Point a to mi věřte, že jsme si po několika týdnech to prostředí baru moc užili. I když se netopilo a večeřeli jsme pak oblečený v bundách. 
Taky se mi osvědčilo, že když se člověk cejtí na nic (protože se jen válí doma v teplákách a nemůže nikam chodit), vyplatí se si zkusit pohrát s make-upem a outfitem a vzpomenout si, jak fajn to může bejt pocit. 
A pak teda ideálně někam vyrazit, že jo.
Třeba na parapet Fermé na goudu na ghí.


No a postupně jsme začaly s holkama pořádat vánoční večírky, protože na pečení perníčku není nikdy brzo.
Někoho to bavilo víc a někoho míň no. :D
Taky jsme po dlouhý době natáčeli Digichef podcasty, který už by měly bejt každým dnem venku a já z nich mám fakt radost. Měla jsem skvělý hosty a moc mě to bavilo, tak doufám, že vás to bude bavit taky.
Jedno kocovinkový car-date s mým bff. ♥
A poctivá příprava na další perníčkovej večírek.
A jedna skvělá nedělní snídaně ve 3 odpoledne.  
S Alex se pravidelně setkáváme v teplákovkách. Bez domluvy. Prostě už v nich obě žijeme. 
Ale občas (!!) si vzpomenu i na jiný kousky ve svým šatníku, natočím si vlasy a tvářím se, že si svůj život vědomě řídím a že jdu správným směrem. O tom, jak to reálně je, by se dalo hodně polemizovat, ale... už jsem se rozhodně měla i dost hůř. Takže listopad byl i přes hektičnost a pracovní vypětí poměrně fajn měsíc, naučil mě dost věcí (o sobě i o ostatních) a prosinec si užívám v opravdu plně vánočním moodu od samotnýho začátku. 

Tak už ten rok nějak doklepem a budem doufat, že 2021 nebude jen další verze toho letošního koronavirovýho pekla.

Add your comment

  1. Já se obávám, že minimálně v první půlce toho příštího roku si dáme repete letošního. Ale co už - musíme žít s tím co je. I když tedy mně už pomalu z Ho začíná hrabat. Navíc jsem měla hektický nejen listopad, ale i prosinec a do konce roku jsem všechny pracovní dny "v práci" , takže se bojím, že velké válení to ještě nebude. Neměla jsem být hodná a podepsat všem podřízeným dovolenou ...
    Hezké předvánoční dny

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásné fotky. :) Jde vidět, že sis snažila užít listopad i přesto vše, co se dělo a děje... :) Člověk potřebuje nějak fungovat a nějak se odreagovat, jinak by se z toho všeho zešílelo.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤