What are you looking for?
čtvrtek 30. září 2021

SOUBOJ DVOU PODZIMNÍCH MAKE-UP LOOKŮ

Vyhrát si s líčením v době roušek připadalo většině žen dlouhý měsíce tak nějak zbytečný. Všechno se stejně obtisklo, rtěnky nepřipadaly v úvahu a byla to celkově ztráta času i peněz. Už je to ale tak dlouhý, že jsme se myslím všechny naučily, jak si nasadit respirátor tak, aby to přežila i červená rtěnka. Já ji teď nosím při každý příležitosti, obzvlášť od doby, kdy jsem ve spolupráci s Notinem vytvořila tyhle dva podzimní looky za pomocí mých oblíbených produktů a připomněla si, jak skvěle se člověk může cítit, když si dá záležet víc než obvykle.
Vybrala jsem svoje nejpoužívanější a nejoblíbenější produkty a vytvořila dvě varianty líčení - jednu s výraznýma očima a jednu s výraznými rty. Základ líčení byl pro obě stejný - a je stejný vlastně každej den. Clinique Even Better Glow make-up, Dermacol Cover jako nejlepší korektor (opatrně s ním, je opravdu hodně krycí a ve větším množství vypadá jako maska), YSL kompaktní pudr, který drží fakt dlouho, krémovou tvářenku Orlane (ta hezky funguje i jako rtěnka), gel na obočí se skvělým (a odpovídajícím) názvem NYX Control Freak a podklad pod oční stíny od značky Artdeco.
Variantu s výraznýma očima a nude rty jsem potom doplnila kombinací 3 mono stínů MAC Cosmetics v podzimních odstínech a hnědou + červenou linkou NYX. Vzhledem k mému tvaru víček není moc vidět můj (ne)um rozblendování stínů, ale aspoň linka vynikne. 
Druhou variantou byly výrazné rudé rty - jasnou jedničkou mezi rtěnkami je u mě YSL a jejich ultra matující tekutá rtěnka Tatuage Couture. Já mám odstín 21, který mi podle mě sedne naprosto nejvíc. Výrazné rty nepotřebují moc dalšího make-upu, pouze sladěnou pleť a zvýrazněné řasy. 
Co myslíte, jaká varianta mi sedne víc? 
Anketa na IG bylo hodně vyrovnaná, takže by mě váš názor zajímal i tady. 

 

Add your comment

  1. Ahoj Domčo, za mě rozhodně varianta s rtěnkou. Moc ti to sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Za mne asi taky spíš ta se rtěnkou. A myslím, že by unesla i trošinku víc nalíčené oči.

    OdpovědětVymazat
  3. Sluší ti oboje, ale ta tmavá rtěnka je prostě sexy. Hrozně ti sluší a myslím, že ti strašně sedne k vlasům 😍. Já si musím taky koupit nějaký podzimní odstín, nesmím si to nechat ujít. Vampy odstíny miluju :D!

    Jinak, zkoušela jsi i jiné verze Even Better? Docela by mě zajímal tvůj názor. Já mám klasický Even Better a pak Even Better Refresh.

    A hrozně se mi líbí ten kartáček na obočí, úplně čumím, že ti to takhle vyčesalo. Já mam teď od Nyxu Bush Tamer a dobrý, je to jako lepidlo :D. Ale moje obočí je prostě hrozně tvrdohlavý :D.

    MAKE-UP 💄 | JAK HO NANÁŠET A NOSIT, ABY VYPADAL DOBŘE 👸 | TIPY & TRIKY | Verča ze Ztracena v Praze


    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤