What are you looking for?
pondělí 31. ledna 2022

LEDEN V OBRÁZCÍCH

Jsem pověrčivá, ale i tak mám pocit, že můj leden se vyvíjel dost dobře a klidně právě proto, že dobře a klidně začal. Soustředila jsem se hodně na pracovní věci, který mě moc bavily a po dlouhý době hodnotím nějakej měsíc opravdu hlavně pozitivně. 

Reunin Harryho Pottera byl můj jasnej program na 1. 1. a popravdě - viděla jsem to už 3x a miluju to.
Smash burger miluju taky, ještě aby ne. Poslala jsem fotku našim, abych se pochlubila a mysleli si, že jsem si ho někde objednala. Tsss. 
Klasický lednový nadšení ve fitku. 
A předsevzetí častějších pomalých rán s nejbližšíma a ochutnávání nových míst se mi dařilo taky.
Brusle nemohly chybět ani v lednu, vždyť v prosinci jsem na těch kluzištích byla víc než kde jinde. 
Tenhle excited výraz skvěle vystihuje moji náladu před focením, který jsem měla na starosti od A do Z a nevim, jestli jsem se víc těšila nebo bála, co všechno se může pokazit. Nakonec to ale bylo naprosto skvělý, všechny problémy jsme zvládli vyřešit na místě, výsledný fotky a videa jsou boží a já už se těším na další kolo v březnu. 

Pustila jsem se taky do pár nových projektů, jedním je pravidelná Reels rubrika na jednom z profilů, co mám na starosti a z toho mám radost snad největší. Až toho bude venku víc, chtěla bych udělat update článek o svojí práci. 
A hodně práce si zaslouží i dostatek zábavy. Brunche i večírky. 
A Harryho, čím dál víc Harryho.
A protože už jsem neměla kam dávat knížky, zajela jsem si do Ikey pro novou knihovnu. A pár dalších drobností, však to znáte. Byla jsem na sebe ale nakonec pyšná, že jsem se držela zpátky víc než jsem očekávala.
Tadá! Nakonec k ní přibyla ještě jedna.
Domácí dobroty.
A taky venkovní dobroty.
S bruslením, samozřejmě. ❤
Seznámila jsem se taky s tímhle broučkem, co mi v baru usnul v náručí a já se skoro hodinu ani nehnula, abych ho neprobrala. :D 
Fermé přidalo ke skvělejm drinkům i skvělej burger - smažená gouda ve skvělý bulce s lanýžovou majo. Nebe v puse.
No a pak jsem si dala opravdu odpočinkový týden v Hradci u našich.
Obsahoval hodně rozmazlování pejsků. Taky hodně rozmazlování pleti v podobě mých nejoblíbenějších masek Korika. Notino jich nabízí spoustu a mým největším favoritem je právě tahle žlutá Korean Heritage. Potom taky hodně štění - přečetla jsem hned dvě knížky. A seriály taky nešly stranou, akorát místo Netflixu jsme s mamkou projely Voyo a daly si Guru (doporučuju velmi) a Balthazara (to moc nedoporučuju, je to takovej Lucifer z Aliexpressu, ale jako odreagovačka ok).
Na závěr dvojitá outfitová inspirace a vidíme se snad zase brzo! 

Add your comment

  1. No vidíš, ty jsi měla spoustu Harryho Pottera a já také, i když ne v televizi, ale v rámci promo akce kvízové ligy na téma Harry Potter :D, která ještě pokračuje. Každopádně jsi mě navnadila. HBO nemám, ale musím to nějak vidět. Uvidíme, jestli dohledám dostupné jinde..

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. ahojky, bude clanek o vylete do Londyna? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ano, bude Londýn, Sicílie, únor, březen i víčka. Jen se mi nakupilo moc práce a zatím jsem se k tomu nedostala. Ale už se to blíží, slibuju!

      Vymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤