What are you looking for?
úterý 26. května 2015

GIVEAWAY

1

Dobré ránko! Rozhodla jsem se Vás trochu potěšit a uspořádat soutěž! Už jsem se Vám chlubila, že jsem vyhrála výzvu s Avonem (díky tomuhle článku) a na snapchatu jsem Vám ukazovala, jaká odměna mi přišla. Byla to celá edice rtěnek a já z toho měla druhý Vánoce! Vybrat si nějaký, co budu používat byl dost velkej oříšek, chtěla jsem jich totiž hodně rozdat! Aničče za nafocení soutěžních fotek, Elize za vyzvednutí balíčku, mamce za tu její vzornou péči o její holčičku, přítelový ségře, protože jí rtěnky strašně moc slušej a taky sestřence, protože je prostě moje sestřenka! No a samozřejmě jsem myslela i na Vás, moje nejmilejší čtenáře! Vybrala jsem tedy 4 rtěnky a rozdělila je do dvou "balíčků", aby byly rovnou dva výherci dvě výherkyně. Protože je jasný, že každýmu typu pleti slušej jiný barvy a já předpokládám, že víte, jaký slušej Vám, rozdělila jsem to na balíček růžových odstínů a balíček odstínů do oranžova, abyste si vybraly všechny. Každýmu přece sluší jedna z těchlech dvou variant, ne?
Podmínky soutěže jsou naprosto jednoduchý 

  23 4

PRAVIDLA:
1. by mělo být, abyste byly moje čtenářky.. ale to snad jste, když tohle čtete, ne?
2. vlastně teda zaprvé napište mi do komentáře jakej balíček byste si vybraly (růžovej/oranžovej) a přidejte k tomu něco o Vašem vztahu ke rtěnkám (nosíte je rády? vyhýbáte se nějaké barvě? berete je jen na nějakou příležitost?), prostě úplně cokoliv, co Vás k rtěnkám napadne!
3. NEpište mi sem emaily, ať Vám zbytečně nechodí spamy, lajkněte moji facebookovou stránku TADY a já za týden vyhlásím dvě vítězky!

Hodně štěstí, holčičky! xoxo

Add your comment

  1. Krásný :) Vybrala bych oranžový. Lajknutou tě mám všude :) Rtěnky miluju, poslední dobou jim dávám přednost před líčením očí, vezmu sluneční brýle, rtěnku a jdu.

    OdpovědětVymazat
  2. Já preferuju růžový. Rtěnky používám málo, spíše na společenské akce. Stránku jsem lajkla. Jinak tvůj blog čtu pravidelně, moc mě baví a máš skvělé fotky.
    Šárka Málková

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, Domčo... Já bych si vybrala ty růžové. Abych byla upřímná, tak rtěnky jsem začala používat až v poslední době, a to stejně jenom zřídka, protože na ně nejsem ještě úplně zvyklá, takže musím postupovat postupně. Musím říci, že tvoje fotky jsou pro mě velice inspirativní a ne jenom co se týče rtěnek :) . Pamatuji si tě z gymplu, když jsem ještě byla fakt hodně malá a tvůj ročník končil. O to víc mě potěšilo, že jsem objevila tvůj blog a vlastně narazila na někoho, koho znám alespoň od pohledu :) . Pokračuj dál, je to boží :) Ester Trnková

    OdpovědětVymazat
  4. Já teda nosím obě barevné varianty rtěnek, rtěnky si užívám a nosím je denně. Nejraději mám výrazně růžové, fialové, ale i vínové a oranžové. Ale asi bych brala víc první balíček fialových rtěnek. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych si taky vybrala spíše růžový, ta tmavší do fialova je krásná. S rtěnkami jsem dloooouhou dobu nebyla kamarádka, přišlo mi, že se na mě každý dívá, ani jsem si jí pořádně neuměla nanést a dodnes si nedokážu říct, jo tahle mi sluší a pokud jdu na nějakou akci, kde je víc lidí, tak se výraznějším barvám pořád spíše vyhýbám. V létě mi vyraší spoustu pih a v tomhle případě nevím vůbec, jaký odstín nosit, protože celý léto jen nude rtěnky by mě asi unudilo. Nejčastěji používám rtěnky s fialovým podtónem, ty mi přijdou strašně zajímavé a na mě se mi líbí asi nejvíc.

    OdpovědětVymazat
  6. Mňa by viac potešila oranžová verzia rúžov. Rúže využívam iba na nejaké špeciálne príležitosti ako sú svadby, hostiny, a podobne :) Ale pomaly si chcem zadovážiť viacero odtieňov a skúsiť ich nosiť aj v bežné dni len tak do mesta, na nejakú párty alebo posedenie s kamarátkami.

    OdpovědětVymazat
  7. Domčo, více se mi líbí první balíček s růžovýma rtěnkama :)
    Ty i já nosím nejraději i když už jsem se konečně odhodlala i k červené :).

    OdpovědětVymazat
  8. asi ružový balíček,, ale je mi to jedno lebo ja mám rada rôzne farby rúžov, nevyhýbam sa žiadnej, nosím ich denne a rada ich ladím k outfitu :)

    OdpovědětVymazat
  9. vybrala by som si oranžový balíček :) niekedy som si myslela, že rúže si na seba nikdy v živote nedám, pretože sa mi to strašne nepáčilo ( to som ale mala nejakých 17 rokov :D ) A teraz ( 21 ) ich používam každý deň, je to skvelé oživenie tváre a aj outfitu :) Bez rúžu sa už ani nepohnem. Najradšej mám rúže bordovej a koralovej farby.
    Naty

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Rtěnky miluju! Roky jsem se jich bála a teď je nedám z ruky. Čím tmavší, tím lepší. Díkybohu, že ty opravdu tmavé jsou u nás špatně dostupné, jinak by mě to asi zruinovalo. Letnější barvy ke mně moc nesedí (i když pořád kupuju a doufám, že jednou jedna bude), tak bych si vybrala růžový balíček.
    (Lajkuju tě už chvíli všude, jsi boží!)

    OdpovědětVymazat
  12. No :D, k mojemu vztahu ke rtěnkám asi tohle - moje mamka a segra si klepou na čelo, když dojdu domů s nějakou další, přičemž jsem schopna o ni mluvit, jako bych si koupila nějaké zvířatko :D; co se týče výrazných rtěnek, tak už jsem se naučila ignorovat ostatní nechápavé pohledy (zvlášt u nás na vesnici se jim cutting edge moc nelíbí :D) a užívám si je moc :); jako zástupkyně studeného typu bych si vybrala balíček růžový; měj krásný týden Domčo :) ahoj

    OdpovědětVymazat
  13. ja by som si vybrala ten oranžový (bledší) :) nemám veľa výrazných rúžov, nemám zbierku ako niektoré ale keď môžem nosím ich vždy, veľmi rada a rada ich striedam :) môj najobľúbenejší je od Astoru, od Avonu som ešte nemala žiadny ale tieto vyzerajú božsky a už som čítala niekoľko recenzií, takže som dosť zvedavá na ne (ak by sa mi pošťastilo) :D

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Domi :), kdybych měla vyhrát balíček, tak bych ráda ten růžový. Moje láska ke rtěnkám odstartovala relativně nedávno, asi půl roku zpět s avonem (náhodička nebo osud (avon rtěnky) :D ). Bývala jsem ten typ dívky, který je většinou méně výrazný a je "zastíněn září" svých kamarádek. Pak jsem ale vyzkoušela svoji první rtěnku (rose bouquet). Zprvu jsem se měla strach z reakce okolí, ale jak jsem se překonala a vyšla se rtěnkou ven, nedám na ně dopustit. Cítím se v nich naprosto sama sebou, a tak by to podle mě mělo být :). Oranžový balíček bych nerada právě z toho důvodu, že mi oranžové odstíny moc nesluší :), ale i přesto umím ocenit krásné barvi a závidět (v dobrém slova smyslu) některým slečnám, že jim takové odstíny sluší :).
    Přeji ti krásný zbytek dne, i když to počasí by mohlo být lepší :)

    OdpovědětVymazat
  15. Já bych brala radši ten růžový, protože mám i snědší barvu pleti (teda spíš se v létě hodně dobře opaluju), asi by na mě oranžová vypadala dost komicky :D. Rtěnky jsem nikdy moc nenosila, ale zhruba loni se to u mě tak nějak zlomilo, kdy jsem celkem začala dbát i na to, co nosím a jak se oblíkám, protože mě móda nikdy moc nebrala. Musím říct, že třeba tvůj styl je naprosto galaktickej a hrozně se mi líbí jak umíš věci zkombinovat a tvoje neotřepaný a originální doplňky, viz obag nebo to "dřevěný" psaníčko. A k tomu samozřejmě vždycky nějakou rtěnku. Jsi podobný typ jako já, co se týče odstínu pleti, barvy očí a vlasů, tak můžu říct, že se tebou i celkem inspiruju v tom, jakou barvu zvolit. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Mě láká ten oranžový balíček, protože takových odstínů moc doma nemám. U mě se najdou spíše červené a tmavé, proto by to byla skvělá změna. Rtěnky patří mezi můj nejoblíbenější prvek make upu. Nemusím se nějak moc líčit a rtěnka dodá celému vzhledu nějaké to kouzlo. Nevyhýbám se žádné konkrétní barvě, spíše situacím, kdy se rtěnka nehodí (v mém případě normální školní den na střední). 4 roky jsem měla rovnátka a těšila jsem se právě na to, že bez nich si budu moct konečně vzít jakoukoliv rtěnku a nebude to vypadat hloupě. A od té doby nosím rtěnku skoro pořád :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. ahoj Domi :-) sleduju tvuj blog jen krátkou chvilku a zkouším štěstí... nosit rtěnky jsem začala teprve nedávno, předtím jen pomáhy a lehce tonovací, od pozdzimu/zimy jsem si koupila první rtěnky z Bourjois a tmavě červenou a bylo boží... na léto bych ráda vyzkoušela nějakou světlejší a láká mě světle růžové, k opáílené pleti a tmavším vlasům to musí vypadat bombasticky! Měj se krásně a nadále fot :) Luci Roj.

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj,strasne moc me lakaji ty oranzove odstiny.Rtenky nosim rada mam jich sice malo,ale dost na 13tiletou:D.

    OdpovědětVymazat
  19. Hellou :D zlakal ma ten ruzovy balicek :3 ruz pouzivam kazde rano a vyzeram tak aspon trochu viac ako ziva a nie mrtva :D velmi rada mam tmavo cerveny lebo moje pery tak vyzeraju krajsie a odvedie to pozornost od mojich oci ked sa mi rano nechce malovat alebo vyzeram fakt zle :D strasne sa mi zapacil ten tmavy ruzovy ruz a v mojej zbierke by zapadol a aj pery by sa potesili :3 ^.^ xoxo o.-

    OdpovědětVymazat
  20. Panebože, rtěnky miluju! Světlé, tmavé, matné, lesklé, do oranžova, do fialova, růžova, hněda... Nosím je pořád, do školy, na plesy, do práce, večer na party, a někdy v rámci prokrastinace přemaluju pusu i jen tak doma, při učení! Zbožňuju, jak se obtiskávají na kelímek s kafem, mám ráda, když příteli ráno vlepím pusu a jemu trošku zůstane na rtech... V každé kabelce minimálně dvě, kombinuji, aby to nebyla nuda. Nevím, jak jsem bez nich mohla žít třeba před rokem! :D Takže výhr by mě jistojistě potěšila, a to prosím růžový balíček - jednu fešandu bych si totiž vzala na obhajobu a jednu na státnice.
    Přeji hodně štěstí a posílám pozdrav!
    E.

    OdpovědětVymazat
  21. potešila by som sa ružovemu baličku :) mam tmave vlasy,bielu pleť a oranzova mi velmi neide :/
    ruže nosim rada,ludia mi hovoria,že vyzeram ako snehulienka :) ale nenosim ich často,skôr vynimočne :) niekde na party alebo jednoducho ked sa chcem citit pritažlivo a sexy ;) :)

    Fb: Andre De

    OdpovědětVymazat
  22. Copak on ještě v ČR existuje někdo, kdo není tvým pravidelným čtenářem? :)

    Co k rtěnkám napsat..Je to vášeň, bez které si nedovedu můj kosmetický život představit. Je to módní doplněk, který je třešničkou na dortu každého líčení a dle mého názoru i celého outfitu. Je to závislost, kterou ne a ne vyléčit a především..Je to průser, protože za ně utrácím až moc peněz! :D

    Ten růžový balíček jsem přesně já! Tak třeba se poprvé usměje štěstí i na mě a já už se budu usmívat jedině v těchhle kráskách!
    FB - Michaela Nikker nebo Little Cosmetic Corner :))

    OdpovědětVymazat
  23. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Domi, :)
    jako tvoje jmenovkyně, tvůj blog naprosto zbožňuji a kadý den se dívám na blog jestli není nový článek. :)
    A co se rtěnek týče, zvolila bych ty růžové. :)
    První jsem se výraznějších rtěnek bála, pocházím z malého města, a tam když si dáš na sebe něco co jen trochu vybočuje z jejich zajetých kolejí, už se na tebe hloupě koukaj. Dnes je mi to ale uplně fukt, dám si cokoliv čím budu jiná, a myslím že tyhle rtěnky by pro ty nudaře byly učiněná bomba. :D

    OdpovědětVymazat
  25. Vybrala bych si oranžovou :) lajknout na Facebooku si tě nemůžu. Kvůli jedné celkem smutné události sem se rozhodla si ho odstranit. Rťenku nosím každý den a když ji jednou zapomenu všichni se ptají: Ehm...nemáš nějak divnou pusu? :D Jak sem ale později zjistila růžové rtěnky (kromě těch hodně tmavých) mi moc nesluší. Své rty mám nejradši v meruňkovém provedení :D

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Domi :) ak by som vyhrala tak by som si vybrala balicek do oranzova :). Ruze ( slovo rtenka je podla mna ovela krajsie :D ) milujem, nosim ich kazdy den do prace, na kavu s kamoskami, na party, veceru s priatelom - proste vsade kde je to mozne :) o tom ze si ich vzdy pri jedeni zjem sa radsej rozpisovat nebudem :D ruze su podla mna takou ceresnickou na torte, ozivia kazdy make up aj outfit <3
    fb: Januška Čečotková

    OdpovědětVymazat
  27. Ja bych brala prvni variantu, ty do fialkova)) a co se tyce mně a rtěnek, co mi doopravdy vadí, jsou třpytky a odstínky k oranžové, naopak můžu matné červené, rudé, i narůžovělé.

    fb. sarush jeschkeova

    OdpovědětVymazat
  28. Ahojky, lajknutý mám uplně všechno :-) moc se mi líbí síše ty odstíny do oranžova...upřímně, rtěnky mám hrozně ráda, ale pořád sbírám odvahu nosit výraznější odstíny ...ale věřím si, že se jednou odhodlám :-D
    FB Anna Vágnerová

    OdpovědětVymazat
  29. Já bych určitě volila tu růžovou variantu :) na orandžovky moc nejsem.. :) rtěnky mě baví, dodají vzhledu štávu a nejvíc mě baví červený - to je taková klasika a asi se ví proč :) .. u rtěnek mám ráda matný finis, nemám ráda perleť a třpytky! :D
    Přeji Ti hezký den :)

    OdpovědětVymazat
  30. FB - Jana Pelíšková
    Zkusila bych spíš ten růžový balíček. :) Já se musím přiznat, že rtěnky většinou nenosím a když už ano, tak jen přirozenější barvy. Ne že by se mi nelíbily nalíčené rty, ale jednoduše jsem si na ně nikdy netroufla. Pomalu se však snažím výraznější rty nosit, protože mi to přijde jako skvělé oživení líčení či celkového outfitu. :) Rtěnek mám zatím hodně málo, ale chci si postupně nějaké pořizovat a tohle by byl vážně skvělý start. :)

    OdpovědětVymazat
  31. Sleduji všude, kde se dá, ale to ty určitě víš :)
    Líbí se mi oba balíčky rtěnek, jak růžový, tak i oranžový, ale asi bych se více přiklonila k oranžovému :)
    Rtěnky jsou moje vášeň a když na rtech nemám nic, necítím se :D Docela sranda, protože dříve tomu tak nebylo ani náhodou a rtěnky jsem nosila zřídka :)

    OdpovědětVymazat
  32. Mě by se líbily ty rtěnky v růžovém odstínu :) Nevím, jestli se za to spíš stydět nebo ne, ale rtěnku už nosím téměř denně. Dřív jsem rtěnky nenosila, ale nedávno jsem se to naučila a bez rtěnky si připadám skoro jako nahá, jsem asi maniak, ale rtěnky miluju :D <3

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj :) mě by potěšil oranžový balíček.. Celkově rtěnky nosím moc ráda, spíše však nude odstíny a celkově světlejší barvy. Tmavší varianty pak ráda vytáhnu na nějakou speciální událost. :)

    OdpovědětVymazat
  34. Ja by som si vybrala ten orandžový balíček. Rúže nosim rada. Najradśej mam asi červený odtieň ale nemám problem vyskúšať akýkoľvek iný odtieň. :) :D Neviem či to platí aj pre Slovensko ale tak hádam hej. :)


    inaaak s priatelom ste moc super! Už som ti to písala aj milion krát a aj na instagrame som zdieľala vašu fotku :D Ale keď mne to nedá lebo fakt ste krásny spolu! :)

    OdpovědětVymazat
  35. Ahojky, samozřejmě čtu a pravidelně. Já volím balíček v oranžové barvě. Rtěnky jsem si poslední rok moc oblíbila a až nedávno narazila na svůj odstín a to do oranžova, myslím že je to Rimmelka :) Také proto, že jsem blond, často nosím růžovky. Moc super blog ;-) pa

    OdpovědětVymazat
  36. Oranžový balíček. Ty barvy se mi líbí mnohem víc. :) Jinak rtěnky se teprve učím nosit. Občas mi přijde, že je to už moc, ale asi jde jen o zvyk. :) :D Hlavně mi vždycky trvá hodinu, než si ji správně nanesu, napoprvé vždycky vypadám jako Joker z Batmana. :D

    OdpovědětVymazat
  37. Ahooj :-),
    já bych zvolila balíček oranžový, myslím, že by mi udělal radost větší, vypadá opravdu moc pěkně :-), dříve jsem rtěnkám moc neholdovala, ale poslední dobou jsem si oblíbila sytě červené barvy, takže je možná na čase vyzkoušet i jiné odstíny :-).

    OdpovědětVymazat
  38. Super barvičky! Kdyby se usmálo štěstí, moc by mě potěšila růžová varianta. :)
    Rtěnky mám hodně ráda, ale je pravda, že je volím spíše na "lepší" příležitosti, jinak se běžně neustále patlám všemožnými balzámy, nesnáším a nevydržím mít ani minutku suché rty. Co se týče odstínů, volím nejčastěji středně tmavé přírodní nebo tmavší fialové či růžové. :)
    Přeji krásné slunečné dny! :)
    Sleduji GFC i FB: Ivana Mikuličková (hezkakytka).

    OdpovědětVymazat
  39. Tie ružové odtiene sú nádherné! :) Tie by som veru brala :) Ja sa vyhýbam skôr takým oranžovým odtieňom.. neviem prečo ale zdajú sa mi na mne také umelé... a to že ťa čítam snáď už vieš vďaka tomu, že ti skoro všetko komentujem :D
    Na fb ťa lajkujem pod menom Janka Eldesová :)

    LadyinBlack

    OdpovědětVymazat
  40. Krásné jsou obě varianty. Oranžovější odstíny už mám a moc ráda je nosím. Kdyby mi štěstí přálo, tak by se mi líbila sada těch růžových. Poslední dobou jsem rtěnkami posedlá:D Moc se mi líbí, jak doplňují outfity. Stačí mít na sobě jednoduchou kombinaci oblečení, doplnit to rtěnkou a je z toho neobvyklá a jedinečná kombinace. Co se týče odstínů, tak jak už jsem zmínila, mám hodně světlých a do oranžova tónovaných rtěnek. Celou dobu si ale říkám, že by to chtělo nějak oživit. A proto si myslím, že tyto dvě tmavě a svítivě růžovo-fialové by byly vhodné na oživení mého vzhledu:)
    Děkuju moc za možnost účasti v soutěži!
    Na FB lajkuju pod jménem Jana Piskačová.

    OdpovědětVymazat
  41. Cauky:) je to tezky rozhodovani, ale asi bych si vybrala spis balicek do oranzova, jsou to takovy super letni barvy:)) a rtenky se teda zatim vicemene ucim nosit, zkousim nenapadnejsi, ale desne me lakaji vyrazny (jen jsem srab;D). No a pokazdy kdyz vidim tvoje fotky, tak si rikam jak uz to zkusim, tak snad! :D

    OdpovědětVymazat
  42. Cauky:) je to tezky rozhodovani, ale asi bych si vybrala spis balicek do oranzova, jsou to takovy super letni barvy:)) a rtenky se teda zatim vicemene ucim nosit, zkousim nenapadnejsi, ale desne me lakaji vyrazny (jen jsem srab;D). No a pokazdy kdyz vidim tvoje fotky, tak si rikam jak uz to zkusim, tak snad! :D

    OdpovědětVymazat
  43. Už jako malá jsem mámě brala rtěnky. Prostě láska na první pohled. Patlala jsem si je na pusu a hrála si na to, že jsem nějaká zpěvačka nebo modelka. Moje sestra mi s tím vždycky pomáhala. Malovala mě a česala mi vlasy. Dodneška si pamatuji, jak vždy říkala 'pro krásu se musí trpět' a já jen protáčela oči. Myslím, že pro krásu se opravdu musí trpět. Téměř vždy. Ale ne, pokud jde o rtěnky. Zbožňuju to, jak jednoduše a rychle udělají z denního líčení něco zajímavého. Cítím se pak mnohém upraveněji a lépe.
    A teď jsi mě opravdu dostala! Slintám tady nad těmi růžovými odstíny. Moc často se takových soutěží neúčastním, ale kdykoli se podívám na fotku těch růžových rtěnek říkám si, že bych byla blázen alespoň se o ně nepokusit. :)

    OdpovědětVymazat
  44. jednoznačne ružový balíček :) ani jeden deň si neviem predstaviť bez rúža, nosím ho rada a rada striedam aj farebné odtiene :)

    OdpovědětVymazat
  45. Já bych si vybrala růžový balíček :) rtěnky jsem nosila pouze na společenské akce, ale poslední dobou jsem si je strašně oblíbila, hlavně teď když začíná to pravé léto :)

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj Domčo, vybrala bych si oranžový balíček. Vypadá úúúplně nádherně a už se s nějakým takovým odstínem rtěnky vidím v létě :) Jinak rtěnky nosím skoro každý den. Většinou ale spíše nude odstíny. Na nošení výrazných odstínů do školy asi nemám odvahu, ale doufám, že ji brzo překonám. Výraznější zatím nosím jen třeba na party, nebo na nějaké takové speciálnější příležitosti :)

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Domi :-) Rúž je pre mňa skvelým doplnkom a dodá outfitu ten správny šmrnc,pretože sa obliekam zvyčajne jednoducho.Priznám sa,že na rúže ma nahovorila spolubývajúca pred cca 7 mesiacmi,pretože som si myslela,že sa mi rúže nehodia a teraz? Bez nich ani na krok :-) Zatiaľ mám len pár rúžov v červenej a jeden v ružovej,ktorý je taký jemný a ten nosí väčšinou do školy. Vždy som však chcela odskúšať nejaký tmavý odtieň tak možno sa k tomu už dokopám :-D Keby som si mohla vybrať tak by to bola ružová varianta. Pekný deň :-)

    OdpovědětVymazat
  48. Zdravím, tak tedy zkusím :)
    Vybrala bych si oranžový balíček a můj vztah ke rtěnkám? Miluji když ji někdo na sobě má, krásné oživení obličeje. Ráda si procházím fotky, kde má někdo tmavou a výraznou rtěnku, bohužel, tohle mi nesluší a tak se držím těch jemných odstínů. :)

    OdpovědětVymazat
  49. Sleduji všude, to je jasný! :P jinak vybrala bych si balíček s oranžovou a červenou, jelikož růžovky už ve své sbírce nějaké mám :)
    Co se týká mýho vztahu k rtěnkám, tak nosit jsem je začala nosit teprve loni a od té doby mám vždy jednu v kabelce. Nejraději mám značku Kiko a barvu růžovou :)

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj Domi:) Vybrala bych si spíš oranžový balíček. Rtěnky nosím docela často, myslím si, že podtrhnou ženskost a můžou oživit celý outfit. V poslední době nosím jenom klasickou červenou a chtěla bych právě zkusit rtěnku v oranžovém odstínu. Přijde mi, že jsou svěží a na léto jako dělané.
    Jinak jseš skvělá, máš supr fotky na IG a ráda čtu tvoje články. :)

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj :-) já osobně bych vybrala růžové, protože jsem celkově takový tmavší typ a tento druh barev mě trošku zjemňuje.
    Mám ke rtěnkám kladný vztah. Připadá mi, že můžu vyjít ven absolutně nenalíčená jen se rtěnkou a vypadá to absolutně krásně, elegantně a žensky :-) Vyhýbala bych se asi tmavším odstínům, protože by mi zpřísnily tvář :-)
    Jsem ráda, že jsem narazila na tvůj blog, protože je to konečně něco jiného. Miluju lidi, kteří se nebojí udělat si na těle pár kérek a přitom vypadat tak jemně :-) přeji hodně štěstí v psaní a spoustu skvělých čtenářů :-)

    OdpovědětVymazat
  52. GFC: Terka Černá
    Těžká volba, ale asi růžový. :) Tamtěch odstínů mám vcelku plno a moc se mi líbí ta jakoby světlejší růžováá. ♥ Používám je málokdy, měla bych asi více :D :). Nebo možná nechám výběr na tobě, jsem nerozhodný člověk :( :D
    Like :)

    OdpovědětVymazat
  53. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ! UKONČENO !
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤