What are you looking for?
sobota 23. května 2015

MEL ME PLEASE

1

Voňavý, pohodlný a stylový podpatky, to je dnešní hlavní prvek outfitu a celého článku! Mám dojem, že tyhle boty člověk buď miluje nebo nenávidí, ten design je tak netradiční, že na něj snad ani nejde mít nevyhraněnej názor! Já jsem si svoje první Melky pořídila už před rokem, byly to placatý růžový baleríny s otevřenou špičkou a černým srdcem a miluju je nade vše! Uprostřed zimy se mi pak podařilo vyhrát giveaway u Johanky a dorazily mi tyhle černočervený nádhery! Chápete, jak strašný mučení bylo to, že jsem se na ně mohla 4 měsíce jen dívat a chodit k nim čuchat?! Takže teď, jakmile se udělalo aspoň trochu hezky - i když u tohohle focení jsem zrovna pěkně mrzla! - jsem je vytáhla hned několikrát a to dokonce i na ústní zkoušku. Tím sem si teda nejdřív nebyla jistá, aby to nebylo nějaký šlápnutí vedle nebo tak, ale nakonec jsem vsadila na hravou stránku naše profesora a riskla to. Zkoušku jsem udělala a ještě byla pochválena, takže asi oukej. K tomu musím ještě zmínit, že jsem se musela hodně pozastavovat nad tím, co si dokážou obléknout lidi na ústní zkoušku s váženým profesorem! Bodycon sukně z H&M, Desigual šaty, pod sako tričko s potiskem, na nohy kozačky na klínu a vrchol všeho byly trekingový boty k obleku a kravatě. Občas by na té naší katedře člověk zaplakal. Já vím, mělo by to být o znalostech - a to taky je! Nedostala jsem Áčko na hezký boty, žejo :D - ale trocha úcty k dresscodu by neuškodila, tím spíš, když onen profesor chodí v obleku i na přednášky.
Co vy a Vaše zkouškový outfity (a těch spolužáků)? Jdete někdo třeba do výrazný rtěnky? Já totiž ne, nevím proč, ale přijde mi to tak nějak drzý!
Jsem zvědavá na Váš pohled na věc!

2 3 4 5 8 9 10 11 14 Trench, top, necklace - H&M / shoes - Mel / bag - PRIMARK / wishbone - ALIEXPRESS / earrings - JEJ.SK /
photos by the salad by Leni 

Add your comment

  1. Obrovský palec nahoru! Tohle je přenádherné, Domi!

    Jednoduchý černý outfit (který i přesto, že je jednoduše černý :D vypadá velmi šik!!) povznesly dokonalé lodičky se srdíčkem, červená rtěnka a skvělé doplňky, které celý outfit doladily :)

    Moc ti to sluší, jsem nadšená <3

    PS: Taky vždycky koukám, v čem se holky (převážně) odváží vyjít na zkoušku, haha. Ale je to věc názoru, každý se k tomu staví asi jinak :)

    OdpovědětVymazat
  2. strašně ti to sluší Domi :)

    s dresscodem na zkoušky musím jedině souhlasit. občas když vidím, jak holky jsou na ústní zkoušku i v holinkách, tak bych brečela. minisukně nejsou nic zvláštního. Bohužel smutný je, když tak lidi chodí i ke státnicím :(
    sama vsázím spíš na kalhoty nebo "kancelářskou" sukni, k tomu košili, balerínky nebo lodičky.
    ať se i nadále zkoušky daří <3

    L.

    OdpovědětVymazat
  3. Neskutočný outfit! Veľmi sa mi páči ako si all black outfit osviežila červenou. Síce by som si tie topánky nekúpila, ale na tebe vyzerajú skvelo :)

    Viki Batalik

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to sluší!
    Na zkoušky ÚSTNÍ chodím vždy slušně, ale moderně. Momentálně jsem dost propadla trendu áčkových sukní do pasu, takže k nim halenku, podpatky a tradá. Mám tetování na ruce, takže to vždy schovávám, dávám pozor, abych neměla výstřih, ale rtěnky se nebojím :)
    Jinak s tím, co nosí ostatní - občas také nechápu. Mám pocit, že u nás je to totiž buď kostýmek po mamince (dokonce i s všitýma vycpávkama), nebo šaty na pláž. Samozřejmě se najdou tací (teda spíš také, chlapi to naštěstí docela pochopili), co se drží, ale u oboru diplomacie by úspěšnost vhodně zvoleného oděvu měla být 100%, a ne 50 či 80 :D
    A za co bych vraždila chlapi je když už si vezmou oblek, pěkný boty, a BATOH, nejlíp takovej ten typickej čunrdovej. No to je mi fakt do pláče, přeci koupit si jednu koženou kabelu přes rameno, která vydrží věky, to tolik nestojí.
    E.

    OdpovědětVymazat
  5. u nas na skole mame zatim jen pisemne zkousky, takze ani nevim, jake outfity me cekaji, az budeme mit ustni. vim ale, ze uz pri maturitach jsem se divila, v cem clovek jde - silene kratky sukne/saty, tenisky apod, proste hruza.

    jinak mel nemam snad vubec rada, ale tyhle ti sedi :) libi se mi jak si to dplnila i tema nausnice, je to super :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  6. krásny outfit a rada by som sa spýtala či tento trenchcoat ešte v H&M zoženiem alebo si ho kupovala už dávnejšie? :) vopred ďakujem za odpoveď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mám dojem, že jsem ho kupovala tak před měsícem a kousek, takže teoreticky by tam ještě mohl být, zkus to omrknout :)

      Vymazat
  7. Mel jsou krásný boty a celkově se mi tato černá kombinace hrozně moc líbí Domčo :) Výraznou rtěnku bych si třeba vzala na písemnou zkoušku, ale na ústní určitě ne

    OdpovědětVymazat
  8. Tohle je skvělý outfit! Zrovna nedávno jsem premyslela jaký outfit bych MEL botičkach zvolila, protoze samy o sobe jsou hodně výrazné a nemelo by je nic zastínit a podle mě all black outfit je ta nejlepší kombinace :). Co se tyče dresscodu u zkoušek ani nemluvím! Já vzdy musela zaplakat i na konci školního roku, protoze snahy některých studentů zvolit "sváteční" outfit na vysvědčení byly opravdu děsivé :D :D. Bohuzel se u nas ve většině případu bere obleceni pouze jako nutnost a ne jako neco s cim se dá pracovat :(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně právě taky přišlo, že s čímkoliv jiným by to vypadalo přeplácaně a nevyniklo by to tak, jak by mělo :)) děkuju za pochvalu!

      Vymazat
  9. Ty máš vždycky tak pěkné fotky :)
    A outfit <3

    OdpovědětVymazat
  10. Ten outfit je naprosto bravurní ♥ nádherně jsi nechala vyniknout botky, které jsou brutálně luxusní!
    A co se týče zkouškových outfitů, tak chodím oblečená většinou podle učitelů.. jak jsi psala, že profesor nosí saka i do hodin - tak k takový co nejslušnější obleček .. ale nadruhou stranu máme učitele (spíš učitelky), které jsou schopné dojít na zkoušku skoro v teplácích.. tak k takovým si moc hlavu s oblékání nedělám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, to je asi dobre přístup... I když já bych spíš ještě naschvál šla víc vyfiknutá, abych tý profesorce ukázala, že se narozdíl od ní umím obléknout tak, jak se hodí k tý příležitosti :D

      Vymazat
  11. a ještě jsi zapomněla na karkulkovskou sukni s bledě fialovou šusťákovou bundou!!!! to byl pro me top! :D a cervenou rtenku jsem si planovala dat na statnice, ale asi to teda jeste zvazim...:D jinak kabat a psanicko nejlepsi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ty asi můžeš, ty budeš vše umět i pozpátku :D ale já abych tam koktala a vymýšlela něco s rudou pusou, to by asi nebylo uplně dobrý :X

      Vymazat
  12. Všechno krásný! :) Naprosto s tebou souhlasím a jsem toho názoru jako ty, zbytečně neprovokovat. Ikdyž já celkově nejsem člověk, který si potrpí na tom být výrazný ve škole plné matamatiků a fyziků vyčnívám i tak :D. S červenou rtěnkou bych nešla, ale s červenými nehty nemám problém:).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, já se vždy musím smát, když si představím, jaký tam kolem sebe musíš mít lidi, z tebe musejí být všichni uplně vedle <3

      Vymazat
  13. černá mě snad nikdy nebrala víc! tohle je B-O-M-B-A <3

    OdpovědětVymazat
  14. Tak tady vypadáš prostě dokonale! Nemám k tomu co víc říct :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. mne sa hrozne páčia tieto boty v nude farbe! A tebe to sekne takto all black.
    Ja keď chodím na ústnu skúšku, tak tiež sa snažím elegantne, nie drzo. Rúž by som si na ústnu skúšku asi nedala.
    Ale keď chodím iba do testcentra, tak tam idem aj v teniskách:D

    OdpovědětVymazat
  16. Tak to je dokonalý! Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  17. Jsou nádherný, už po nich koukám delší dobu, jen kdyby nebyly tak drahý :(
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. Pravda s výraznou rťenkou bych se u zkoušek necítila, mám na to stejný pohled. Outfit ti hrozně sluší a Melky teda taky, jsem ráda, že udělaly radost a konečně jsi je mohla vytáhnout! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Outfit je super sam o sobe, ale za me je to tema botama a jeste doplnkama ve tvaru srdicek uplne zabity. A to v negativnim slova smyslu. Patrim k tem lidem, kterym se Mel moc nelibej a kdyz uz tak leda naky pantofle. Dat k tomu normalni spicaty lodicky, tak bys byla kralovna :)

    OdpovědětVymazat
  20. Mne sa tieto melky nikdy moc nepacili..prislis sladke, prilis srdieckove..ale na tebe su uplne mega! Dostali razom taky rockovejsi ..ba az pin-up nadych! Super si! ♥

    OdpovědětVymazat
  21. Tak tohle je bomba Domi. Neskutečně ti to sekne! <3

    OdpovědětVymazat
  22. Ja by som si možno akurát tak kúpila nejaké rúžové ale nemohla by tam byť červená, no nikdy nehovorme nikdy. Ja červený rúž nosím veľmi rada, dokonca mi ľudia hovoria, že mne ten červený pristane asi najviac takže si ho nejak čoraz väčšmi osvojujem ale ako drzý podľa mňa určite nepôsobí. Skôr tak žensky a sebavedomo. Outfit je pecka, strašne pekne si to skombinovala! :-) A čo sa týka mňa a mojich spolužiakov na skúškové obdobie, tak ja som na strednej a na maturu musím povedať, že ľudia boli oblečený veľmi vkusne, elegantne a pekne! :-)
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤