What are you looking for?
úterý 15. září 2015

AKA PHOTOGRAPHER

2

Pamatujete, jak jsem slibovala novou rubriku? Pokud jo, tak tady je! A pokud ne, tak Vám to hnedka objasním! Co mám Olympus, tak strašně moc ráda fotím. A to tak že kohokoliv, cokoliv a v podstatě kdekoliv. Nebudu si hrát na nějakýho velkýho fotografa, ani nebudu tvrdit, že moje nejlepší fotky vznikají náhodou a rychle. Prostě mě baví si s tím hrát, hledat dobrý místa a zkoušet, jak to vypadá nejlíp a jaký efekty dokáže můj milovanej foťáček vytvořit. Kromě samotnýho focení mě hrozně baví i ta jejich úprava, kterou provádím ve Photoshopu naprosto lehkým a rychlým způsobem, kterej dělá uplný kouzla se světlem a fotku nádherně vyčistí. Mám za to, že stejně jako je škoda vykašlat se na hledání vhodnýho pozadí k fotkám, tak je škoda odbýt úpravu, proto když někoho fotím, chci ty fotky potom i upravit a ne že pošlu napůl udělanou práci, se kterou nejsem 100% spokojená a pak si říkám, že z těch fotek šlo dostat mnohem víc. Dnes tedy první díl mojí foto-edice a budu se těšit na vaše hodnocení!























Add your comment

  1. Páni, ten Olympus fotí perfektne, ale určite treba k tomu pridať aj šikovnosť fotografa! Krásne fotky, skvelá práca Domi..teším sa na ďalšie! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Fotíš moc hezky, fotky jsou vážně krásné, těším se na další! :) Jen si dovolím malý komentář...fotky jsou sice krásné, když jsou upravené, ale neřekla bych, že to znamená nedodělanou práci. Pokud bys chtěla fotit naprosto správně, tak jde vyfotit stejnou fotku i bez úpravy, třeba pomocí manuálního focení. Já se omlouvám, nemyslím to nijak zle, jen jsem prostě zastánce focení bez úprav, tak jsem si to neodpustila :) nemám totiž ráda, když někdo vyfotí úplně normální fotku, pak tam dá deset filtrů a je z něj velký fotograf. A to samozřejmě nemyslím tebe!!!!! Ještě jednou to prosím neber jako něco zlého. Vážně, nemyslím to nijak zle! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jasný, v pohodě :) já teda fotím na manuál, ale nejsem žádnej profesionál a rozhodně neumím nastavit vše. A ty fotky vypadaj dobře i neupravený, to zas ne že ne, ale mě ta úprava fakt baví a umím si s tím pohrát, takže to pak ráda odevzdávám takhle "hotový" :)

      Vymazat
  3. Jůů, skvělý fotky, určitě v tom pokračuj! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. ty fotky jsou vážně povedený, taju nad tvýma fotkama pokaždý a budu tát i nadále, protože seš děsně moc šikovná !

    OdpovědětVymazat
  5. ten olympus je super, skoro u vsech fotek co s nim fotis zavidim, ze sem si nejakou dobu nepockala a neporidila si misto zrcadlovky ten :) hlavne se mi libi ty fotky za tmy se svetly v pozadi, to me porad moc nejde spravne vyfotit aby i postava byla dobre osvetlena ..

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si myslím, že ale není foťákem, ten mi postavu nijak nenasvítí. Prostě musíš toho, koho fotíš, postavit tak, aby ho nasvítila nějaká pouliční lampa, tak jsme to fotili my s přítelem právě :)

      Vymazat
  6. Fotky jsou naprosto nádherný!! Pár let zpátky jsem taky docela často fotila a mám teď uplně chuť vytáhnout svůj starej foťák a vytáhnout kamarádku na focení :D A souhlasím s tebou s úpravou fotek, vždycky jsem si tu úpravu užívala a těšila se na ni :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tyjo, moc krásné fotky! Velmi se mi líbí, jak fotíš i jiné blogery :) Jaký máš prosím přesně typ foťáku? (omlouvám se, určitě jsi to někde psala :D ) Já právě uvažuju o Olympus Epl-7, ale pořád váhám, jestli prodat můj Canonek a vyměnit ho právě za nový od Olympusu :/ The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám právě ten EP-L 7 s objektivem 45mm :) rozhodně doporučuju!

      Vymazat
  8. Moc hezké fotečky s krásnými lidmi! Ti se pak fotí "skoro sami", jak se říká :))

    OdpovědětVymazat
  9. Fotky jsou super a moc těším se na další.Jen bych si z mého hlediska pohrála více s kompozicí. Přijde mi větší část fotek středových,ale je to jen můj subjektivní pocit.Ale tak to má být,každý z nás to vidí trochu jinak :)

    OdpovědětVymazat
  10. S Olympusem se fotí jedna báseň:) A co se týče úprav, nepřijde mi to vůbec přehnané, ba naopak, je to super! www.kristynablog.com

    OdpovědětVymazat
  11. všechny fotky super, dokážeš zachytit osobnost člověka.
    těším se na další :)

    Lost in Cyprus

    OdpovědětVymazat
  12. Fotíš krásně! :) taky mě to moc baví poslední dobou a hodně si s tím vyhraju :D těším se na další.

    OdpovědětVymazat
  13. Miluju tu fotky Brixinky s mým oblíbeným trikem a taky fotky Darka a Aničky v tom all black outfitu!
    A jsem pyšná, že fotíš mě. <3

    OdpovědětVymazat
  14. naprosto geniální před i za objektivem :) nemá ta slečna z poslední fotky blog? je nádherná a sakra ví, jak se oháknout <3

    OdpovědětVymazat
  15. Jeee, že někdy půjdeme fotit!!! :) Překrásný fotky! <3

    OdpovědětVymazat
  16. To jsou TAK nádherný fotky, všechny! a úplně nejvíc ze všech se mi líbí ty z Prateru, prostě boží! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Jsi šikovná, ty fotky jsou nádherný :)

    OdpovědětVymazat
  18. BOŽÍ BOŽÍ BOŽÍ!!! :)))

    domča z dblog.cz :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤