What are you looking for?
pondělí 2. listopadu 2015

SMILE, BABY, IT LOOKS GOOD ON YOU

Ahoooj, milí moji! Vsadím se, že na outfit s tímhle batůžkem už spousta z Vás čeká, tak ho sem konečně házím! Začít bych ale chtěla něčím jiným... Včera večer byly zveřejněny TOP10tky v blogerce roku. Předem jsem si říkala, že není možný, abych se tam při takový konkurenci dokázala dostat, ale znáte to, doufáte i přes všechny nepravděpodobnosti. Takže při koukání na výsledky jsem byla pochopitelně dost skleslá a smutná. O tom jsem Vám i napsala na instagram a pak se mi asi hodinu ani na minutu nezhasnul telefon, jak mi blikaly uklidňující, neuvěřitelně milý a podporující zprávy od Vás všech, takže mi to smutnění vydrželo tak deset minut. Jste úžasní čtenáři, jeden vedle druhýho a já jsem neuvěřitelně vděčná, že Vás mám, ať už při mně stojíte od začátku při fotkách z iPhonu anebo jste na mě narazili teprve nedávno. Každej z Vás mi dělá ohromnou radost a každou zprávu od Vás čtu s obrovským úsměvem a pořád nevěřím tomu, že se tohle opravdu děje, že mě čtete a máte rádi. Je to úžasnej pocit a já chci, abyste to věděli.

A když už jsme na tý emocionální vlně, tak se vrátím zase pěkně k značce Toms. Že s botama to funguje bota za botu, to už víte. Ale věděli jste i to, že ta jedna bota od Vás zaručí tomu dítěti to, že i když ze svý boty vyroste, dostane novou a takhle pořád dokola? Že ta bota bude přesně taková, jakou ve svým podnebným pásu potřebuje? A že když si koupíte Toms brýle, darujete tak zrak - brýlemi nebo operací šedého zákalu? A že každý batoh, kabelka nebo peněženka znamená jeden zdravotní set pro bezpečnější porod (tím pádem dokonce one for two a nejen one for one!)? A o kafi jste slyšeli? Za každý koupený pytlík kávy je zajištěn přísun 140 litrů pitné vody. Já teda nevím, jak to vnímáte vy, ale pro mě je Toms nejsympatičtější značka ze všech a přestože ty ceny nejsou nízký, propadla jsem jí a kupuju si jí - abyste si nemysleli, že tady propaguju jen nějaký věci, co jsem dostala a píšu o tom pohádky - za poslední půlrok se u mě usídlily dvoje espadrilky, tyhle tenisky a tenhle batoh, a tolik věcí mi samozřejmě nikdo nikde nedá. Chci tím říct, že moc dobře chápu, proč je model One for one nejprogresivnějším nástrojem pomoci druhým a nepochybuju o tom, že pokud doma nějaký Tomsky máte, tak přesně víte, jak snadno se jim propadá. Úžasná pohodlnost a vědomí pomoci tam, kde je potřeba je totiž úžasná kombinace. A já si ty svoje věci fakt užívám. A na těch fotkách je to asi i vidět, ne? 

Jacket - Pull&Bear / cardigan - LINDEX / top - H&M / pants - JENNYFER / scarf - ZARA /  shoes, bagpack - TOMS via URBANLUX / lipstick - UMA

Add your comment

  1. Domi, napsala bys prosim ještě něco k materiálu? Jestli je omývatelný, promokavý a tak?
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, je to klasická látka prostě, když ho dáš do špíny, tak se zašpiní a musíš ho pak vyprat :D a docela hodně se na něj chytá bordel teda, to mě trošku rozčiluje. Ale jinak ho miluju, má super velikost a a barva hlavně <3

      Vymazat
  2. tá šála je super a ten ruksak tiež :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, napsala jsi to pěkně, tomsky se mi moc líbí, nejraději bych do nich šla a ne jen kvůli vzhledu, ale i kvůli tomu, jak bych pomohla. Bohužel asi nejsem teda jediná, ale jako studentka zase tolik nevydělám abych si mohla koupit jedny dražší boty, kterýma pomůžu... :(. Jinak celkově hezký příspěvek a k otfitu nemám co dodat. Líbí se mi. :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ten žltý batoh tomu dodal nádherný celkový dojem ♥

    OdpovědětVymazat
  5. S tebou jsem v top10 jednoznačně počítala, poctivě jsem pro tebe i hlasovala, ale nic si z toho nedělej, myslím, že například členství v Elite bloggers má daleko větší hodnotu ;) A batůžek je parádní, Toms je mi svou koncepcí také moc sympatický!
    The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  6. Baťůžek je úžasnej :))) jinak si z toho nic nedělej, já byla včera taky zklamaná, i když jsem věděla, že nemám šanci se do top 10 Cosmo objev dostat a nakonec tam jsou stejně blogy, které jsem tam vůbec nečekala :) Příští rok se tam určitě dostaneš, ty si to zasloužíš!:)))
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono je to jen takový chvilkový zklamání, člověk si pak řekne, že stejně o nic nejde a že kvůli nějaký soutěži přece blog nedělá, takže všechno v poho :)) dělejme si dál to svý, co nás baví a naplňuje a co mají rádi i čtenáři, o tom to přece je <3

      Vymazat
  7. ten batoh vypadá dost legračně, ale nevím proč, k tobě nějak sedí :)) super outfit Domi :)

    Style Solution - fashion blog

    OdpovědětVymazat
  8. Mě se tenhle baťůžek zas tolik nelíbí, ale značka Toms je prostě super, to máš pravdu. Konečně si od nich už musím něco koupit, ten koncept boty za boty se mi strašně líbí a člověk ví, že alespoň trošku pomáhá. A z tý blogerky si nic nedělej, já upřímně když jsem viděla kdo se tam všechno dostal tak jsem jen kroutila hlavou...a Miuš tě určitě na večírek vezme, tak o to nepřijdeš ;)*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, děkuju ti :) asi s ní půjdu no, tak jsem zvědavá, jaký to bude :)

      Vymazat
  9. Ano, na fotkách jde určitě vidět, jak jsi z toho šťastná a to je dobře! Navíc, kdo by s takovým batůžkem nebyl? A mrzí mě, že jsi se nedostala dál, ale třeba to vyjde příště a i kdyby ne, na tom nesejde, pořád píšeš naprosto úžasně a patříš mezi mé nejoblíbenější blogerky!! :) Určitě bys měla někdy uspořádat nějaký meetup nebo tak něco!
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi zlatá, Kači, já jsem Ti moc vděčná za tyhle slova <3 a meet-up? To vážně? Něco takovýho mě vůbec nenapadlo, vždyť by nikdo nepřišel určitě :D

      Vymazat
  10. Abych pravdu řekla, ta soutěž se mi přestává líbit. Z těch vybraných blogů se mi líbí ani ne polovina a spousta jich ani neznám a to blogy sleduji docela dost. A ani po tom, co jsem všechny zkoukla, mě neoslovil žádný nový, kolikrát mají třeba tak otřesný design, že si říkám, jak tokovýhle blog může zastupovat ty nejlepší v dané kategorii. Dál mě docela zaskočili s tím, že mají i videoblogera roku, který mají svých soutěží, si myslím, dost, a není třeba je zahrnovat do další, která by dle mýho názoru měla být pořád a stále jen pro blogery/ky, tudíž holky a kluky, kteří píší blog.

    OdpovědětVymazat
  11. Co se týče té blogerky, mrzí mě, že sem tě tam nenašla, spousty z těch blogerek, který tam jsou ani neznám (a to těch blogů sleduji opravdu hodně :D). Ale i tak gratuluji, protože už teď máš podle mě víc věrných čtenářů, než některé blogy, které se tam dostaly.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, to je milý, děkuju ti :) mně tam taky spousta holek chybí, ale tak nenaděláme nic, snad to aspoň vyhrajou ti správní :))

      Vymazat
  12. přiznám se, že jsem se docela dlouho rozhodovala, komu dám hlas v blogerce roku a jak jsem sjížděla pořád ty samé blogy, tak jsem si říkala, jaká je to nuda a spoustu blogerek už mě tolik neoslovuje jako dřív....pak jsem skoro na konci objevila tvuj blog a říkala si, ha konečně nekdo kdo by si hlas zasloužil. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tyjo ta značka TOMS mi začíná bejt dost sympatická..je to fakt hezký, všechno co dělají! Mrzí mě, že se mi většina jejich věcí moc nelíbí...škoda.. A Domčo, nevěš hlavu, rozhodně si myslím, že ta soutěž není žádný měřítko, kdo a jak je úspěšněj a skvělej..podle mě je u tebe mnohem lepší čtení, než u některých, co se dostaly do TOP 10..takže :*

    OdpovědětVymazat
  14. Prvně jsem myslela, že máš dlouhou sukni :)) A vůbec by to nevypadlo špatně...batůžek je cool a krásně rozzářil outfit!

    OdpovědětVymazat
  15. Vypadáš nádherně a hlavně šťastně!:) jinak ten nápad Toms je vážně super, já pořád koketuju s tmavě modrýma espadrilkama, tak se možná na jaře rozhoupu :D:)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Domi, všimla jsem si, že nedáváš fotky s Darkem. Jste ještě spolu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechtěla jsem být moc osobní. Doufám, že to přebolelo a prosím nezlob se, že se ptám. Přeji ti jen to nej! Měj se krásně. Podle mě jsi super a najdeš někoho kdo tě bude milovat jak si zasloužíš:)

      Vymazat
    2. To je v pohodě, já jsem zvyklá, že se ptáte na různý věci :) tohle se ale dalo vyčíst z článků, třeba v tom před tímhle jsem jasně napsala, že kluka nemám :)
      Každopádně mi už nevadí o tom mluvit a ani to není tak, že by mě Darek nemiloval tak, jak si zasloužím. Věřím, že mě miloval celým svým srdcem, ale některý vztahy prostě nevyjdou, někdy se dva lidi lišej tak moc, že se vzájemně víc trápěj než jsou spolu šťastní a tak to prostě skončí.

      Vymazat
  17. Někde jsem četla, že ty botky trochu ničí kulturu dané země, což když se člověk zamyslí, je to pravda. Na druhou stranu mi je značka také sympatická a líbí se mi hlavně ta voda nebo porodní balíčky apod. Sama od nich zatím nic nemám ale třeba se to brzy změní - na tobě vypadají věci hrozně hezky :)
    A já nevím s tou blogerkou roku. Všude jsem proti tomu, chápu že to pak mrzí, ale já třeba bych byla hrozně vděčná právě za lidi, kteří mě čtou a které třeba inspiruji a nemusím za to mít ocenění od podivné soutěže, která mě osobně není moc sympatická snad vůbec ničím. Kontakty počínaje a blogerskou rivalitou konče. A pak je to přesně blogerkám akorát líto a myslí si, že nejsou tak dobré když se neumístily, i když ve skutečnosti tomu tak vůbec není. Sama sleduji spoustu super blogů a každý je nejlepší v něčem jiném a prostě nejde vybrat jo - tenhle jeden oceňte protože je nejlepší. Nevím, to je můj názor :)

    Měj se krásně Kačka

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤