What are you looking for?
pátek 12. srpna 2016

DJERBA DIARY

Ahoj všichni! Tak Vás vítám u nejspíš značně očekávaného článku - photodiary z Djerby. Celej ten uplynulej týden byl pro mě něco naprosto úžasnýho a speciálního. Poprvé jsem totiž nejela k moři s rodičema nebo se školou, ale sama s přítelem. Ze svý děti-hlídací brigády jsem téměř všechen výdělek ušetřila právě na tento týden a musím říct, že to byly výborně investovaný peníze. Zážitky jsou prostě mnohem víc než plná skříň aktuálních trendy kousků. Protože Vás ale čeká necelých sto (!!!) fotek, nebudu to prodlužovat a vrhnem se na to, k nějakým fotkám Vám napíšu popisky, jak jste u mě zvyklí a u některých nechám odkazy na to, co mám na sobě, protože jste se mě na spoustu věcí na instagramu ptali a já se až teď dokopala k tomu to všechno dohledat.


Letiště je moje oblíbený místo. miluju ten ruch tam a nadšení v očích všech lidí, kteří se těšej na nový dobrodrůža nebo třeba jen vyhlížejí, až se jim vrátí jejich milovaní. Při čekání na odbavení kufrů jsem byla sice rozespalá, ale ta radost se mnou šila tak, že jsem si musela skoro poposkakovat a Kuba se mi samozřejmě smál.

Cesta byla sice strašná, let dlouhej a navíc bez jídla, takže jsme byli nuceni si hlady koupit předražený bagety na palubě letadla a na Djerbě nás čekala hodinová policejní kontrola, což je vlastně dobře, ale v tu chvíli nás to dost otrávilo. Stačilo pak ale vkročit do hotelu a do pokoje a nejlepší nálada byla okamžitě zpět, protože - yaaaay, jsme tady, fakt se to děje!

Šaty - MOHITO
Poslední trabl za celej týden nastal hned v zápětí - prošvihli jsme oběd, svačina byla formou cukrářských zákusků a do večeře zbývala spousta hodin. Na večeři jsme tak byli nastoupení jako uplně první :D.
Nejvíc jsem byla zvědavá na snídani a vzbudila jsem se tak už někdy před sedmou, což se mi normálně opravdu neděje. Radost mi udělal velkej výběr a každá snídaně se mi tak skládala ze slanýho i sladkýho chodu. První ráno byly dokonce vafle a to uplně perfektní. Což mi připomíná, že nutně potřebuju domů vaflovač - nemáte tip na nějakej malej a levnej? 

První den jsem vyzkoušela Daiquiri, sotva jsem si ho ucucla, zkřivila obličej a pak jsem pila pár dní jen nealko. Nic rumovýho evidentně mít prostě nemůžu.

vršek plavek Triangl (TYTO) , spodek H&M
Před pár večeřema byl Kuba tak hodnej, že mi nafotil outfity, takže se jich tady během týdne několik objeví!

Hned druhej den jsme oslavili můj svátek.

A já ochutnávala různý speciality. Většina mi moc nejela, takže pak už jsem zůstávala u klasik.

Takovýhle zrcadlo bych potřebovala doma, to by se fotily progresový fotky!!

Většinu času jsme trávili u relax bazénu, kterej byl boží hlavně díky těmto vodním lehátkům, kde se dalo skvěle opalovat spálit a bylo to jediný místo, kde šlo přes den přežít. V Africe je prostě vedro a mně je od návratu pořád strašná zima a doma chodím ve svetru a chlupatých ponožkách!

Na klasickým lehátku jsem za celej pobyt ležela asi půl hodiny, každý ráno jsem totiž spěchala zabrat tuhle párečkovskou libovku. To jsem vlastně ještě nezmínila, byli jsme v hotelu SENSIMAR PALM BEACH PALACE, který je pro hosty nad 18 let a je tím pádem uzpůsoben potřebám dospělých, je tam klid, relax zóny a celkově je hodně zaměřen právě na páry.

A kromě našeho oblíbenýho relax bazénu má i tenhle obří plaveckej.

Plavky TYTO.
Tyhle plavky jsem unosila rozhodně nejvíc a přestože jsem z čínskýho eshopu, byla jsem s nima moc spokojená. Spodek se sice po tom týdnu na zadku trochu sežmolkoval, ale to se dá pochopit, když jsem v nich jezdila s nasoleným zadkem na skůtru, žejo :D. Hodně jste se mě na ně ptali na instagramu, takže pod fotkou je máte přímo v odkazu.

Co se týká make-upu, tak jsem si dělala jen obóčo a voděodolný řasy.

Brýle - Baťa
Upřímně přiznávám, že z týhle momentky jsem měla radost, protože to konečně vypadá, že moje kejtičky dostávaj tvar!
Šaty - PULL AND BEAR

Vafle už znova na snídani nebyly, ale dost dobře je zastoupily i tyhle donuty. Prasárna jak blázen, ale musela jsem si aspoň jeden dopřát každej den.

A i proto jsme taky trávili pravidelně každé poledne hodinu ve fitku. Navíc to taky bylo jediný místo, kde se to dalo v tom největším žáru přežít.

Fitko tam bylo sice poměrně malý a nijak extra vybavený, nicméně na základní trénink v pohodě a činek dostatek, s čímž se dá vždycky pracovat na mnoho způsobů. Já jsem pak jeden den jela i Kaylu a nejspíš jí zase zařadím do svých tréninků.

Legíny - Nebbia 
Co jsem se naučila správnou techniku dřepů, dělám je strašně ráda. Sice začínám s nízkou vahou, ale každej trénink si snažím trochu přidat a hrozně mě baví, jak sílím!

Šaty - Sammy Dress (stejně jak ty plavky)
Skamarádila jsem se s barmanama a když jsem nám chodila pro nealko, dostávala jsem pravidelně i nějakej koktejl na míru a tak jsem od svého nealko módu na pár dní zase upustila. Jediná škoda byla, že piňakoládu jsem objevila až dva dny před odjezdem!
Vršek - H&M / spodek - CALZEDONIA
Nejhezčí outfit a moje oblíbený kalhoty <3
Ještě že má ten Olympus to dálkový ovládání!

Tady byl zrovna tuniskej večer a všechno bylo nádherně nazdobený a sladěný včetně welcome drinku!

Já jsem si zkusila na tříchodovou večeři vzít na zkoušku tuhle tmavou NYX rtěnku a víte co? Ani se nehla!!

Plavky a pantofle - H&M (online už jen v bílé 40, já mám 36 btw) / šortky - Primark
Ukázka dobrot a krásnýho servírování.

Přehoz přes plavky TU

Opalovací stanoviště jsme měli sice u bazénu, ale na pláž jsme chodili každej den, protože moře bylo krásný, čistý a docela průhledný. Navíc chození v písku miluju - kdo taky ne! Jedno ráno jsme byli před snídaní na pláži běhat, oba jsme si ale brutálně namohli lejtka a achillovky z boření se do písku a i ráno v sedm už bylo dost strašný vedro :D. 
Jeden rychlej photoshoot v mých oblíbených plavkách, který ale rozhodně nejsou praktický, protože do moře s nima nechcete, aby se nezničily a opalovat se v nich taky nedá, i tak je ale zbožňuju :D. 

Legíny - Nebbia
Každodenní večerní chvilka v lobby na drink a wifi.

(Asi jste zaregistrovali popisky s odkazama na ty kousky oblečení, co se mi povedlo dohledat online a kde nic takovýho není, tak z toho bude celej outfit příspěvek, třeba právě tohoto.)
Noční romantika na pláži! Na takový procházky bych chtěla chodit pořád, prosím!

Kubova nejdokonalejší fotka ever, řekla bych!

Zátoka, do který jsme si dojeli na těch skůtrech, o kterých byl celý minulý článek.

Někdy se i směje, fákt!

Kdybyste věděli, jak strašně šťastná jsem v tenhle moment byla z toho božskýho skůtrovýho a delfínovýho zážitku <3.

Trošku konec světa a ta nejsvětlejší voda!

A pro změnu jídlo. V rámci pobytu jsme jednou mohli navštívit restauraci ve vrchním patře hotelu, kde jsme si nenabírali jídlo formou bufetu ale vybírali si z jídelního lístky tři chody. Bylo to parádní a hlavně jsme tak během večeře na balkoně viděli i překrásnej západ slunce!

V odjezdový dopoledne jsem si neodpustila ještě rozlučkovou Piňu a zakončila jí celej ten božskej tejden. Na jednu stranu mi bylo líto, že už nám to skončilo a jedem domů, na druhou jsem se fakt těšila, až zas budu jíst jako člověk (k obědu i k večeři jsme každej den měli dva obří talíře plný jídla a pak ještě talířek s dezertama) a nebude mi třikrát denně strašně těžko, až si pořádně máknu ve velkým fitku, až si budu před spaním mazlit svý pejsky a...prostě tak. Jsem za tenhle tejden fakt vděčná a cejtím se dokonce dospělejc, haha Navíc mi taky strašně vyhovovalo, že jsme neměli wifi na pokoji, u bazénu ani v restauraci a byli tak s Kubou většinu času doopravdu spolu a ne sice spolu, ale oba online, takže vlastně každej sám. Byla to strašně fajn změna a hned první snídani doma mě štvalo, že máme oba v ruce telefony!

Doufám, že se Vám článek líbil, brzo se Vám přihlásím s těma slíbenejma outfitama a taky dalším článkem na téma vztahu k vlastnímu tělu, pro kterej jsme mimochodem fotili právě ty fotky v CK sportovním prádle, za který už jsem stihla schytat moc pěknej přívlastek :))))

Add your comment

  1. Všetky fotky sú naozaj nádherné! Obdivovala som už každú jednu na Instagrame a presne na tento súhrnný článok som sa tešila najviac <3! Bývali ste na naozaj nádhernej izbe, úplný sen! No tiež tie bazény - a vlastne, celý hotel vyzerá naozaj úžasne!
    Inak, ak si chceš kúpiť vaflovač, pozri sa v Lidli, ja som si kupovala minulý rok tam a bol za naozaj veľmi dobrú cenu! :)
    CAROLINE

    OdpovědětVymazat
  2. Krááásné, ten hotelový pokoj! A ty drinky! A to jídlo! A ty vaše těla! :D :D Máš fakt krásné bříško, o tvém příteli ani nemluvím :D Jste spolu super, už se těším až s přítelem pojedeme taky někam na delší dovolenou :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta poslední fotka je skvělá :) Museli jste se mít teda nádherně, dokonce cítím závist :D Samozřejmě v dobrém :)

    OdpovědětVymazat
  4. Strasne jsem se n tohle nemohla dockat a jak jsem cekals, tak jsem nebyla absolutne zklamana, ale spis jeste prijemne prekvapena! Vypada to tm neskutecne krasne, nikdy by me nenapadlo, ze je Djerba tak krasna, urcite ponecham napad v hlave! Vypadate s Kubou neskutecne stastne a jsem za tebe rada, ze sis spnila ten tvuj sen s princem, haha. :D Jidlo vypada neuveritelne, outfity jsou uzasny a me se nejvic libi ty nocni fotky! Jen tak mimochodem jsem se zamilovala do vsech tvych plavek, hlavne triangl a celkovy s hmka! :D Nemuzu se dockat n outfity!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  5. ach. Takže prekrásne fotky ako vždy. Ďalej máš krásnu postavu a len tak ďalej. Trochu si ma inšpirovala. A moc závidím hotel vyzerá krásne, jedlo a počasie tiež.


    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat
  6. Ten hotel od 18 let je můj splněný sen, ukládám si, díky! :-D Vypadá to všechno přímo skvěle :-)

    OdpovědětVymazat
  7. moc krásné fotky, hodně z nich vyzařuje to štěstí a dovolenková pohoda ! ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Všechno to vypadá úžasně! Za mě rozhodně vedou ty nepraktické tmavě modré plavky. Ta barva mi přijde prostě zajímavá a vyzařuje z ní taková letní atmosféra :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Dominiko, moc ti to slusi posledni dobou, jde opravdu videt, ze tam zmena k lepsimu na tvym tele je, ale prijde mi, ze by stacila jedna, dve fotky tebe v plavkach. Prijde mi, ze posledni dobou davas az moc vyzyvavy fotky, kde ti je videt pomalu vsechno - at uz vylozene az moc holy kuze, anebo aspon fotky toho outfitu, kde to mas poradne zarizly mezi nohama.. Ja chapu, ze jsi na sebe velmi (a pravem) pysna, ale progress se da poznat i z mene takhle radoby rajcovnich fotek. Vim, ze mi do toho nic neni, ale treba tvymu priteli to nevadi, ze takhle verejne vystavujes zadek, camel toe nebo prsa? Prosim, neber to jako hejt, nejsem konzerva, ani ti nezavidim, jenom rada sleduju tvuj blog a ted jsem si tenhle komentar nemohla odpustit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za slušně vyjádřenej názor :) Já nemám pocit, že bych dávala nějak odhalený fotky a zdá se mi celkem logický, že na fotkách z dovolený jsem prostě v plavkách, protože jsem v nich trávila 90 procent času, takže jich sem dám klidně víc. Navíc jak říkáš, užívám si to, že vypadám líp a že se za fotky v plavkách nestydím. Jinak ale chodím oblečená uplně normálně a nic nikde nikomu nevystavuju. Přítel je naprosto oukej s tím, že ukazuju progres, nefotím si záměrně zadek nebo prsa jen proto, že to je rádoby hot.

      Vymazat
  10. Mně, jako člověku, kterej se maluje jen na echt významný akce (divadlo, svatby, státnice) přijde ulítlý malovat se, když je někdo na dovolený a celou dobu jenom leží u bazénu :D ale vypadá to jako fakt skvělá dovča, a to jídlo...:D

    OdpovědětVymazat
  11. Posledni fotka je skvela, a pak ta nocni - Kuba je famozni fotograf evidentne!! :)
    Jinak naprosto baaajecny plavky (vsechny!), a ze se vic fotis ? Vzdyt je leto - jednou za rok sem takovy fotky urcite patri, a jestli jsi ted diky cviceni sebevedomejsi tak za me urcite palec hore ! Jak uz psal Anonym, zadek staci 2x a ne 10x, ale kdyz jsou to pekny a ne laciny fotky, tak proc by ne :)
    Ja si vzdycky rikam, ze za 10 let se uz asi takhle fotit nebudu, tak se fotim ted :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, zadků by mohlo být míň, ale chápu a rozumím té touze vystavit dřinu, která za tím je :)).
      Fotky jsou super, chválím zejména kostkovaný šaty s tomskama. Dobrá kombinace. Nádherný plavky a halenka takhle přes plavky je taky prima. Fotka v křesle z profilu... prostě ten profil je překrásnej. A bílý sandály též. Jídlo vypadá luxusně, líbí se mi fotky z fitka v akci, technika dřepu je, myslím, moc dobrá a též se mi líbí Kubovy lopatky :)).
      A závidím dovolenou, fakt strašně!!!!
      B.

      Vymazat
  12. Krásný fotky :-) Dovolená musela být super. A máš naprosto fantastický břicho, což je můj největší problém. Jediné co bych vytkla, tak je přítel bez úsměvu, určitě by mu to s úsměvem slušelo víc :-)

    www.42stupnu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Vypadá to tam dokonale pohádkově a ta první fotka pokoje? Tak z té jsem málem odpadla prosim pěkně :D fakt nádhera <3 postavu máš super, aspoň jsi sexy kočka a ne nějaká kost kůže, takže nějací "hejtři" ať jdou s blbýma komentářema..do patřičných míst. Jinak asi neodolám a objednám si taky ty bílé šaty protože jsou krásnéé! :D A koukala jsem na stránky HM a škoda že ty pantofle už vůbec nemaj, přímo něco takového sháním celé léto :/
    Btw vyřiď Kubovi ať se trochu směje, vypadá na těch fotkách pořád děsně nasraně :DD ale jako já to znám, mám u svého přítele něco podobného :D

    OdpovědětVymazat
  14. skvělý článek, mám chuť z něj jet taky na dovolenou:-D bohužel jedeme až v polovině září a s babičkou...xD

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Domi, fotky jsou opravdu nádherné. Jídlo, bázeny... To všechno! Spíš věc, které mě zaujala je popisek, ve kterém píšeš, že od té doby, co jsi se naučila správně dělat dřepy, jsou tvým oblíbeným cvikem a děláš je často. Myslíš, že by tedy bylo možné, aby se u tebe na blogu objevil článek, ve kterém by byl nafocený postup u dřepů atd.? Myslím, že je nás víc, co by přivítali nějaký takovýhle návod:)Děkuji moc:)

    OdpovědětVymazat
  16. Tak ty bílé šaty jsou naprosto rozkošné :)

    OdpovědětVymazat
  17. Dámské mikiny - ideální volba pro každý den, zaručují pohodlí a mohou dodat zajímavý nádech vašemu každodennímu stylingu. Kterou dámskou mikinu si vybrat? Díky rozmanitosti dostupných střihů, barev a potisků si každý milovník módy najde něco pro sebe. Nabídka MOHITO zahrnuje výrobky v jednobarevných provedeních nebo se vzory, kratší a delší modely, máme také velký výběr mikin s potiskem.
    https://www.mohito.com/cz/cz/sale/svetry-mikiny

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤