What are you looking for?
neděle 9. července 2017

FESTIVALOVEJ OUTFIT



Aby to nebyly samý deníčkový články, o který teď s létem není vůbec nouze - a to jsem si myslela, jak se budu nudit, když nemám žádný konkrétní plány a všechno řeším na poslední chvíli - a lupnem si jeden outfit. Asi i bez názvu články by bylo na první pohled zřejmý, že jen tak do města nebo do práce jsem ho na sobě neměla. I když se od první chvíle, co jsem si tohle peří připla do vlasů, snažím přijít na to, kam jinam než na festival si ho vzít, protože jsem si dlouho nějakej doplněk nezamilovala tolik jako právě tohle. Na Aničku, která stojí za celým týmem Čarbičková Bijoux, který vyrábí tyhle nádherný doplňky do vlasů (všechny hair clipy TU), jsem narazila na Bloges Marketu a když se blížil Rock For People, domluvila jsem se s Alex, aby mi něco dovezla, že to spolu poladíme. A protože mi bylo líto tenhle clip-in do vlasů využít jen jeden den, vzala jsem si ho i na den druhej, přestože ten outfit by byl myslim dost v pohodě i bez toho, nicméně na festival není nikdy ničeho moc, takže no problemo. Wolfgang jsem nosila hodně ještě zpátky v Olomouci a pak se v tomhle stylu přestala cítit. Když jsem ale nedávno ve Vnitroblocku objevila tohle klasický tričko, který jsem chtěla uplně od začátku, muselo se mnou domů... A to se tam ještě s největší pravděpodobností vrátím pro jedny minimalistický šaty z božího materiálu. Bílou džísku na mě teď asi vidíte furt a pokud ne, tak se málo fotím, protože ji opravdu nosím nonstop. Vázací sandále se na tohle období hoděj ideálně, kabelku jsem si koupila přímo kvůli festivalu v Lindexu, protože jsem žádnou malou použitelnou neměla a červená rtěnka je značky Smashbox a pořídila jsem si jí na doporučení Domči z dblogu a od tý doby jsem si tam byla pro další dvě, haha, kam se hrabe Mac, tyhle jsou fakt top. Výdrží - a co hlavně - i na rtech pocitově.
No a konec řečí, mrkněte na fotky a dejte vědět, co vy na to :))).



























Bunda - MISSGUIDED via ANSWEAR / kalhoty - FREDDY via AKTIN / triko - WOLFGANG via VNITROBLOCK / kabelka - LINDEX / náramky - ZOOT / hodinky - DW / peříčkový clip-in - ČARBIČKOVÁ BIJOUX / boty - PRIMARK


Add your comment

  1. Neskutečně moc Ti tenhle outfit sluší! :)
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherný outfit. A fotky jsou moc povedené.)

    OdpovědětVymazat
  3. tá pierková naušnica je perfekntá a celkovo ti to strašne pristane ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  4. Suuuuuper outfit jako vzdy, silene ti to slusi Domi!!! Zase neco trochu jinyho, ty proste muzes nosit vsechno! ;)
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  5. Rúž je perfektný ani som nevedela že smashbox je taký dobrý :) vyskusam :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se to líbí. Akorát marně přemýšlím, kdy jsi to fotila - nějak si nevzpomínám na den, kdy bylo počasí na džísku ačerné kalhoty ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Éé, toho je moc. Chvost ve vlasech se mi moc líbí, ale Wolfi je navíc. Je to taková věc, co by měla být úplně dominantní a chce to k sobě velkej minimalismus. Kalhoty, boty, kabelka, náramky dobrý. Ale vršek by býval byl super co nejhladší a nejnenápadnější. Mám jedny výrazný náušnice z peří, miluju je a hodně je lidi chválí. Zasloužej si vyniknout. Peří, rtěnka a už nic, co upoutá pozornost.
    Naopak ve Varech ti to moc, opravdu moc slušelo.
    B.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤