What are you looking for?
pondělí 22. dubna 2019

STAVEBNÍ PRVEK OUTFITU



...jsou pro mě teď boty. Nějakou záhadou (jasně :D) se mi jich doma nashromáždila slušná nová hromádka a podle toho, na jaký mám ten den náladu, takovej volím outfit. Tenhle už jste mohli vidět na Instagramu, ale tam to nikdy není uplně ono a tak jsem tu dnes s outfitovým příspěvkem. Boty tohohle typu se mi ze začátku strašlivě nelíbily. Hlavně ty od Vuittona, který byly velmi pravděpodobně inspirací těchto, nechápala jsem, jak se někomu můžou líbit a když si je pořídila Alex, jen jsem protáčela oči. O pár měsíců později mám doma podobný, naprosto je miluju a oči protáčej téměř všichni z mýho okolí.

V tomto outfitu jsem vyrazila na Baťa Fashion Weekend a kromě bot jsem poprvé vytáhla i bundu z Lindexu a Gantí košili. Když jsme se s Kubou po cestě stavovali pro kafe (protože jetlag hitting hard), nahlas jsem si řekla, že se HLAVNĚ NESMIM POLEJT. Jenomže kafe a bílá košile je něco jako magnet a neříkejte mi, že to vnímáte jinak. Bylo po dešti a mně se ty boty šíleně smekaly. Šli jsme teda šnečím tempem a u Národního divadla v tom kopečku dolů mě Kuba chytil, abych sebou náhodou nešvihla... Vteřinu potom, co mě chytil, se ale smekla noha jemu a moje kafe mi vyrazil z ruky. :D Říkám, kafe a bílá košile je jak magnet, ať se snažíte, jak se snažíte.  Ale co, na fotku se dá dobře nastavit a na přehlídku si není potřeba sundávat bundu, takže to jde jakž takž uhrát. Toť moje kávovo-outfitový trable.

Když odhlédnete od samotných bot, jak se vám outfit líbí jako celek? 






















Bunda, kalhoty, pásek - LINDEX / košile - GANT / kabelka - DOCA / boty - MICHAEL KORS 

Add your comment

  1. I když sama nejsem fanda takového typu bot, tak outfit jako celek se mi moc líbí a sluší ti to :).

    OdpovědětVymazat
  2. Outfit se mi líbí, boty jsou v mých očích strašný (a strašně se mi nelíbí, jak s těch humpoláckých bot čouhají jolé kotníky ;-))

    OdpovědětVymazat
  3. Outfit je povedený, ale boty nejsou šálek mého čaje. 😀

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se mi líbí kombinace bundy a bot, ale určitě bych vybrala jinou kabelku a pasek. Vic nez kosile by se mi libil upnuty top, klidne kratky. LUCA

    OdpovědětVymazat
  5. Ta kombinace se mi extra nelíbí, ale ty boty jako takový jsou skvělý a boží, jak jsou ujetý :D ♥
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat
  6. Jezisi, ja cetla nazev jako ,,SVATEBNÍ prvek outfitu" a pak mi clanek nedaval vubec smysl :D

    OdpovědětVymazat
  7. tiež som patrila k tým, čo nad tým otáčali oči :P ale čím ďalej tým viac tomu prichádzam na chuť :D


    WHEN PIGS FLY

    OdpovědětVymazat
  8. Já nevím, jako na jednu stranu vypadají boty dobře, ale na druhou stranu se mi hrozně nelíbí :-D asi názor pořádný nemám, ale dala bych je asi k jinému oblečení.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  9. Boty se mi nelíbí, ale v tomhle outfitu mi hlavně vadí to, jak máš zamotaný ten pásek. Možná kdyby si ho měla v pase a ne na bocích, nebo by byl delší, možná by pak zavázání mělo vypadat, tak jak to nosí většina lidí. U tebe to zase není dotažené. Myslím, že když už se chce někdo chytnout nějakého trendu, měl by se ho naučit nosit a kombinovat. To platí i o botách, i když jsou příšerné, dokážu ocenit, jak je někdo umí nosit. To bohužel v tomto případě není pravda. Ani střih a délka kalhot mi u tebe málokdy sedí k tvé postavě. S širšími kotníky bych naopak volila kalhoty delší a přiléhavější u kotníků. Střih, který máš zde naopak zdůrazňuje širší kotníky a opticky zkracuje nohy. Chápu, že si chtěla dát vyniknout botám, ale myslím, že by to daly i tak.

    OdpovědětVymazat
  10. Tak mně ty boty třeba nevadí, pokud se dobře poladěj s outfitem... Tady se mi ty boty třeba fakt hodí a líbí se mi jako celek. Jediný, co mi tam bije do očí, tak to je pásek. Stylově mi k tomu nejde a ke kabelce a botám je už moc výraznej... ;)
    Jinak za mě kombinace tenisky, baloňák a bílá košile super ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc ti to sluší Domi a věřím, že akce od Bati byla fajn :) Za mě nejsou boty můj šálek kávy, ale zbytek je krása. A ani flek není vidět :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤