What are you looking for?
pondělí 15. července 2019

NEJRYCHLEJŠÍ RÁNO



Třikrát zacvaknete budík a pak hystericky běháte po bytě, make-up na sebe patláte během smažení vajíček a doufáte, že vám mezitím v koupelně nechytne nahřátá žehličky na vlasy? Jojo, známe to všechny. Já jsem se ale od týhle běžný ranní hysterie posunula k tomu, že ten budík vědomě zacvakávám tak dlouho, dokud mi nezbývá do nutnýho odchodu z bytu 20 minut. Což je - přiznejme si - poměrně krátkej čas na to dát se jako žena po ráno do hezkýho stavu. Roli v tom hraje samozřejmě i to, že pokud mám ráno nějakou schůzku, zpravidla ji spojím se snídaní, takže si ráno nevařím a taky to, že si díky řasám nelíčím oči - ALE! Základní ranní hygiena, lehkej make-up, úprava vlasů a poskládání outfitu většinou zabere i tak o dost víc. Tím základním how-to je v tomhle případě spíš with-what. Respektive co se příprav týká, je nutný používat věci, co vám seděj a na který jste zvyklí. Se kterýma jste sžitý a nemusíte se s jejich nanášením nijak prát a zkoumat, jestli vám sedět a jestli je to ono. Už měsíce se mi nestalo, že bych si řekla, že se mi nepovedl make-up, že mi nějak nesedí. Používám totiž jen to, co mi sedí na 100 % a zásluhu na tom má hlavně Notino, který mě zásobuje produktama a nechá mě tak přijít přesně na ty věci, co mi vyhovujou a ty vám pak můžu doporučit jako to, za co dám ruku do ohně a co doporučuju i všem svým kamarádkám. 

*Článek vznikl ve spolupráci s Notinem. 



Zas a znova se budu opakovat, ale základem mýho každodenního make-upu je Minéral Booster od Vichy. Už pár měsíců ten klasickej pleťovej a nově teď i oční. 




Dalším hlavním prvkem je pak vždycky make-up, ten prostě musí sedět za každou cenu. Nikdy jsem neměla (a nedělám si naděje, že by mě to v budoucnu ještě mohlo potkat) bezproblémovou pleť, která vydrží v klidu bez jakýkoliv krycí vrstvy. Takže sjednocení potřebuju vždy. Pokud mám opravdu dobrej skin-day, používám make-up s lehoučkým krytím, což je Minéralblend od Vichy, ovšem většinou se líp cítím s větším krytím. A takový make-upy střídám během roku asi tři. V létě potřebuju, aby make-up opravdu kryl a přitom byl na pleti co nejlehčí, aby se rychle nezpotil a aby na pleti nedělal žádnou neplechu. Pravidelně se tak vracím k Lancôme Teint Idole Ultra Wear.



Kromě toho, že jde o dlouhotrvající vysoce krycí matující make-up, který je ideální pro všechny typy pleti a mastný vyhovuje opravdu maximálně, má taky snad největší odstínový spektrum, jaký můžete mezi make-upy najít. Já sama jsem už dávno zjistila, že není nejchytřejší nápad naběhnout do parfumerie, vyzkoušet dva odstíny a ten, co bude vypadat ok prostě vzít a pak ho doma kdyžtak míchat s jinýma, co zrovna mám. Notino mi na jaře poslalo spoustu vzorečků i s návodem, jak postupovat při výběru, tak přikládám níž, ať se můžete poučit taky. I když teda doufám, že už tady v ndešní době není nikdo, kdo by ještě odstín zkoušel na zápěstí nebo na krku! :)





A co tu máme dál? Skoro nic, co byste ode mě ještě neznali. Trio The Balm (pudr, konturovací bronzer a tvářenka) se nevyhne žádnýmu beauty článku, novinky od YSL (báze, korektor a rozjasňovač) se u mě zabydlely hodně rychle, řasenku Maybelline x PUMA jsem vám představovala hned po jejím uvedení na trh, MAC báze a rtěnka jsou další duo, co patří k sobě a na zafixování obočí je to pravý Control Freak od NYX.



To je mých pár produktů, díky kterým ze sebe během asi tak šesti minut udělám tu Domču, co všichni znáte a mám čas si kromě vlasů a outfitu udělat ještě třeba rychlý kafe. :))

Add your comment

  1. Kamarádka měla Lancome make-up a na léto si ho chválila, na mě byl příliš tmavý, zrovna mám Benfit a je velice lehoučky až možná příliš :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤