What are you looking for?
čtvrtek 15. července 2021

ČERVEN V OBRÁZCÍCH

Červen patří dlouhodobě mezi moje (možná vlastně pro většinu lidí) nejoblíbenější měsíce. Stejně jako loni, i letos se v červnu rozjel kolotoč všelijakejch akcí. Kolotoč, kterej vždycky na pár měsíců zastavil covid a v červnu jakoby se všichni a všechno urvalo ze řetězu a člověk ani nestíhal sledovat, co se kolem něj děje. Vlastně mnohdy příjemná změna. 
Začalo to oslavou narozenin firmy v našem oblíbeném Město Moře, kde už jsme pár akcí měli a další máme rozplánované. Kdo z vás ode mě zná Social Date, zapište si datum 19.8. 
Nejlepší novinkou června bylo propojení Pointu s Burgermanem
Z další fotky asi pochopíte, jak je možný, že jsem snědla víc burgerů za poslední měsíc než za poslední půlrok. :D Jsou naprosto geniální a doporučuju je kudy chodím. 
Začalo taky pravidelný období útěků na chatu. O víkendu, aby se člověk vyhnul večírkům a v týdnu, aby utekl z vyhřátý Prahy do příjemnějšího prostředí. Pracovat od bazénu je totiž skvělý, díky bohu za občasný homeoffice režim. 
S létem u mě přichází taky naprosto neodolatelná chuť na ústřice. Pořád. ❤
Jedna moc hezká letní sobota. Procházka na Petřín...
Samozřejmě za kulinářským zážitkem. 
A tady jedna letní Itálie. Miluju kalamáry na všechny způsoby.
Sledovačka. :D Těch bylo taky několik. 
A taky po dlouhý době vstávání na brunch a rovnou na otevíračku, protože ten klid v Etapě je kouzelnej. 
Jeden z mých oblíbených letních outfitů. Tyhle "tepláčky" byly skvělá koupě.
A tenhle stůl na balkon taky. Už předtím jsem na balkoně trávila hodně času, ale teď na něm i dopoledne a po večerech můžu pohodlně pracovat a je to nejlepší. 
K narozeninám jsem od našich dostala truhlíky z Truhlíkova, kde si navolíte, co chcete a oni vám to předchystají, zasaděj a nechaj zakořenit, aby se to chytlo a vy měli snažší péči. Pro někoho, komu na první pokus většinou všechno umře, to je skvělá volba.
Nejoblíbenější randíčko. 
Můj oblíbenej člověk oslavil další narozeniny. Tentokrát třicetiny a bylo to kouzelný. Na sváteční snídani padl už tradičně Savoy s následnou procházkou a pokračovalo se večerní oslavou. 
Tahle krásně ty truhlíky rozkvetly!
Ano, tohle je jedna z mých oblíbených fotek. :D
Mezi obvyklé radosti opět patřila spousta jídla.

A taky opalovačky. Další ódy na balkon už jsou ale asi zbytečný, že jo? 
Následuje malé letní outfitové okénko.



Bar, který přežil. Strašně mě baví, když maj někde takhle vydařený copy. Plus jestli se občas vyskytnete na Jiřáku a máte chuť na fakt výborný drinky, doporučuju barmany právě z Fermé.
Pravidelnej výlet za našima a pejskama. Tentokrát spojen s velikou oslavou na chalupě, což znamená spoustu jídla, opalovaček, hraní s dětma a pejskama, procházek po lese a večerů u krbu s kytarama. 

A ještě dobroty z Yalty. Část menu se každej tejden obměňuje a my tak máme důvod chodit pořád a všechno ochutnávat
Konečně se taky konaj press eventy. Jeden božskej byl k příležitosti otevření hotspotu Johnnie Walker na terase OC Smíchov. S holkama jsme to tam vyrazily okouknout a ochutnat všechny drinky z nabídky. Byl to moc příjemnej večer a vám doporučuju tam skočit, až se někdy ocitnete na Andělu a budete unavení všudypřítomným ruchem - tady je totiž zeleň a klid.
Taky jsme měli tradiční firemní večeři. Zvolila se nějaká burgrárna a nebylo to vůbec dobrý. Stěžovali jsme si asi dost hlasitě, protože jsme pak dostali na účet podniku panáky nějaký zázvorovice
No a pak jsme objevili můj novej oblíbenej bar. Bukowski na Žižkově. Skvělý drinky za dostupný ceny, nejmilejší (a nejhezčí) obsluha a vždycky někdo známej z naší partičky. 
Jeden z největších zážitků byl ale rozhodně večer v Yaltě s barmanem Pavlem Tvarohem, který si z místních ginů přichystal drinky v želé podobě. 4 GTčka = 4 studený želé kostky. V puse naprostá exploze a euforie. 
Použitelný fotky nemáme. Jediná reprezentativní fotka je tý nejlepší koprovky. 
Tady poslední fotka s Míšou 2v1. Přístě už to bude s kočárem a já se nemůžu dočkat. 
Obecně se teď nemůžu dočkat všeho, co přijde. Líbí se mi, jak je svět zase v pohybu. A taky to, že se už konečně umím zastavit. 

 

Add your comment

  1. Ctr c (květen), Ctr v (červen)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A? Je to forma deníčku, není divný, že si jsou některý měsíce podobný. Takovej je život - aspoň ten můj.

      Vymazat
  2. Obdivuju, že dáš dohromady tolik fotek. Já fotit klasicky zapomínám - zvlášť jídlo (pokud si vzpomenu, tak většinou fotím už rozhrabaný talíř ;-).
    Home office lehce závidím, nám ho s posledním červnem zrušili. A že by se občas hodil - zvlášť když má člověk neklimatizovaný kancl orientovaný na jih do dvorku s popelnicema a vyústěním odvětrávání závodky.

    OdpovědětVymazat
  3. Krasny cerven❤️ mas v planu nejakou dovolenou?😊

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, jaký máš názor na kauzu s Dominikem Ferim?

    OdpovědětVymazat
  5. Krásny článok a momentky! :) Ten burger vyzerá luxusne!

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤