What are you looking for?
úterý 17. února 2015

ELASTIC HEART


Jsem přesně ten typ člověka, co si písničky oblíbí hlavně kvůli textu, kvůli nějaký události, co s písničkou souvisí nebo na co sedí, popřípadě proto, že se na ní prostě dobře tancuje. Takových je většina. Pár týdnů zpět mě ale dostala do kolen Sia a její Elastic Heart. Poprvé jsem ji slyšela i s klipem, který zabral veškerou moji pozornost, naskočila mi z něj nepříjemná husí kůže a musela jsem to vypnout. Jednou večer po cestě z města jsem si jí ale pustila do sluchátek a najednou jsem měla pocit, že se všechno zastavilo, že bych měla zavřít oči a v tom studeném zimním večeru se jen točit se kolem dokola s roztaženýma rukama. Nechápala jsem, kde se ten pocit vzal, nikdy jsem žádnej song neprožívala, chápete? A teď najednou jo. Teď jsem schopná ho poslouchat pořád dokola, nevnímat text a jen z toho cítit to něco, co v tom prostě je. Dokonce i ten klip jsem si nakonec oblíbila, hlavně tu holčičku. A to, že jsem si ve vlaku po dlouhé době vzala časopis, kterej byl plnej článků o válkách a dalších věcí, co mě vůbec nezajímaj a uprostřed toho byl článek o Sie, o jejích začátcích, o závislosti na alkoholu a dalším pokusu o dobytí hudebního světa, o nalezení malé tanečnice a o ikonických blonďatých parukách rozhodně nevnímám jako pouhou náhodu! Co vy, víte o čem mluvím, zažili jste to s nějakou písničkou taky?

A co se outfitu týká, zvolila jsem tentokrát docela černou kombinaci, ty šaty jsem si naprosto oblíbila, kabát tahám taky pořád, Darek už ho uplně nesnáší (no dobře, nelíbil se mu od začátku!) a docela si užívám tuhle hezkou slunečnou zimu, kdy jsou sluneční brýle pomalu nutnost a ráno mě budí sluneční paprsky, místo otravnýho budíku ještě za tmy.









Coat - GATE / dress - MOHITO / bag - MUXU / sunnies, tights - H&M / shoes - ČAS NA BOTY / watch - DANIEL WELLINGTON / earrings - CK
Pokud si ještě děláte zálusk na DW hodinky, tak na www.danielwellington.com budete mít po zadání kódu dombydom 15% slevu (platí do 15.3.)!

Add your comment

  1. Super kabelka ;) Ja som práve totálne zažratá do Love me like you do on Ellie ;) Nevedela som sa dočkať, kedy to budem počuť vo filme a ked to prišlo mala som zimomriavky asi všade :)

    MORE than FASHION

    OdpovědětVymazat
  2. Asi začínám potřebovat ty hodinky, sakra. :D Jsi super!!

    OdpovědětVymazat
  3. Tieto fotky sú perfektné a dokonca aj outfit sa mi veľmi páči <3
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  4. Suprově napsané! Myslím, že ten pocit znám:)) a fotky nejvíc nejlepší! Anička prostě umí!.))

    OdpovědětVymazat
  5. ten kabát je právě uplně boží, nejradši bych tě o něj okradla! :D

    OdpovědětVymazat
  6. vypadas uzasne!! nemam slov, proste nadhera :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jsi prostě krásná, k tomu nejde nic jiného říct. Tvůj úsměv a dokonale vytříbený vkus mě opravdu baví! :-)
    Měj se fajn!
    Gabi
    www.earringsonabook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Tu kabelku zbožňuju! Chci ji taky :D www.keityna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Domi, tak tohle se mi moc líbí, perfektní outfit, který Ti úžasně sedí!! A psaníčko je TOP! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Kabat a celkove outfit se mi moc libi, volila bych sice jine boty - stylove i barvou - ale jinak se mi to moc libi:) Netipla bych te sice na tenhle styl vršku, ale slusi ti to :)
    Muzu se jen zeptat, na jakou velikost upravujes fotky? Porad se mi nedari najit ty spravne rozmery v pomeru s kvalitou, mam pocit, ze se mi po zmenseni ty fotky zhorsi, ze ztrati na kvalite:// zmensuju je na 710pix na sirku a davam zachovat pomer stran - sirka a delka.. ale stejne mi prijdou rozmazane, a nepovedene..:/ poradis mi prosim? predem dekuju :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upravuju na 800x600 nebo 800x1200 myslim :) kazdopadne na vysku jsou pak hezky a kvalitni hlavne ty z dobry zrcadlovky, jinak je to uz znat. A taky mi posledni dobou znekvalitnuje fotky blogger, takze je obcas nahravam pres flickr, tak vyzkousej :)

      Vymazat
    2. Super, dekuju moc za radu, vyzkousim :)

      Vymazat
  11. wow i adore the wooden handbag so much love love love it <3
    it's so eyecatchy and amazing!
    lovely look Keep up this unique style

    hope you too visit my Blog <3
    http://miss-amelyrose.blogspot.de/

    OdpovědětVymazat
  12. musím sa priznať že Elastic heart som si prvý krát pustila až po prečítaní tohto článku :) a zapôsobila!

    LadyinBlack

    OdpovědětVymazat
  13. Taky mívám ten pocit. Hlavně se mi to děje v létě. Vždy si písničku spojím s nějakou dovolenou. Popřípadě osobou nebo i vůní. Některé písničky mají vážně své kouzlo. Hlavně třeba z písničky Shiver mi vážně naskočí "husina" dodnes a to už je pár let, co vyšla. Mimochodem, zbožnuji tvůj kabát. Vypadáš v něm božsky <3

    OdpovědětVymazat
  14. Miluji, kdyz mi písnička připomene nějaké období v životě. Par takových, opravdu důležitých a milovaných mam, prave kvůli ten momentum s nimi spojeným.

    OdpovědětVymazat
  15. Já Siu absolutně zbožňuji a všechny její písničky taky ♥

    OdpovědětVymazat
  16. ja som pocuvala elastic heart asi tyzden dookola, uplne super.
    toto vystupenie je uplne mrazive: https://www.youtube.com/watch?v=jaqymceidB8
    ja som plakala na konci, sia proste vytiahne emocie z cloveka, ja sa viem najst v tych pesnickach a choreografiach. najlepsie je, ze kazdy v tom vidi nejaku inu situaciu. a chandelier je tiez super, aj klip.
    este mam rada belgicana stromae, ten tiez ma take klipy a lyrics na zamyslenie, trocha odlisne od sii. mozno sa ti bude pacit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, moc děkuju za tipy, to vystoupení je fakt pecka, celou dobu jsem měla husí kůži, nechápu to :O <3 takovou sílu by měl mít každej song a každej tanec!
      Chandelier si taky pouštím každou chvíli, doufám, že takových klipů bude ještě víc!

      Vymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤