What are you looking for?
neděle 22. února 2015

NEW COAT AND BURGUNDY

1

Tak mě ta zima zase začala bavit! A hádejte proč? No však to máte hned v názvu - novej kabát zaručeně zlepší vaše zimní naladění a tu touhu "ať už je proboha počasí na křiváky a trenche". Tenhle bílej kabát jsem viděla třeba tady a tady. Dlouho jsem si říkala, že někdo jako já, si přece nemůže pořídit bílej kabát, neustále se o něco opírám nebo mám v náručí psa. Nakonec jsem však neodolala a už je můj. Po jednom dnu nošení je stále čistý a to hodnotím jako velmi dobrý počáteční krok :D A protože teď pořád točím barvy jako černá, šedá, béžová, rozhodla jsem se tentokrát přidat trochu burgundy a hlavně už mi chyběly Airmaxy. Uvidím, co mi na to zase napíší lidé na Dnes nosím! :))
Fotily jsme opět v Hradci s Aničkou, už jsme si z toho udělaly pěknou tradici, sraz hezky u knihovny, kde je to fotogenický na všechny strany, pár cvaků a šup na dobrý pití (za sebe bych napsala kafe, nejsem žádnej odborník a většinou mi tam chutná, ale Anička je na tom trochu jinak) a dortík a potom už nějaká práce do školy. Já toho prostě nejvíc udělám ve studijní kavárně. Jak to máte vy, píšete práce do školy doma, v knihovně, v kavárně nebo je Vám to fuk, prostě sednete a píšete kdekoliv?
2b
3
4
5
6
7
8
9
10
Coat - ZOOT / scarf - H&M / bag - BAŤA / shoes - FOOTLOCKER / lipstick - RIMMEL 120 (CUTTING EDGE)

Add your comment

  1. Nádherný kabátik aj šál! Pristane ti to! .))
    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
  2. Stejně máš nejhezčí fotky! :)) Moc Ti to sluší! :))

    www.gabrielaschejbalova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. knihovna je sakra fotogenická a ty taky :)

    OdpovědětVymazat
  4. tyhle tvoje Airmaxy se mi asi zatim líbí nejvíc ze všech co jsem viděla.. to ale nemění to že jsou mi nesympatické :D takže zavřu oči bity nevidim a moc se mi to líbí.... ale lidé jako ty, mají můj obdiv že ty tenisky dokážou takhle nakombinovat s kabátem :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krasa krasa! Ta rtenka Ti strasne moc slusi a ta kabelka je uzasna. A vlastne cely je to super :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ta rtěnka Ti neskutečně sedí, jsi krásná.

    OdpovědětVymazat
  7. Ten kabátik ti závidím <3 Outfit vypadá super!

    OdpovědětVymazat
  8. Kočka!♥. Já ten svůj světle růžový kabátek už úplně čistě nazvat nemůžu :D. Nejhorší je, že se nemůže prát a musí do čistírny :-/.

    OdpovědětVymazat
  9. Jseš největší kočka, ten kabát ti hroozně moc sluší (furt nechápu tu velikost, fakt!) a taky jsem zapomněla podotknout, že nikomu nesluší rtěnky víc, než tobě!! Můj názor na kafe z crossu jsi mi krásně nasdílela, děkuju :D :D A už se těšim na další fotící/účící session <333

    OdpovědětVymazat
  10. very nice coat and cool shoes
    kisses

    OdpovědětVymazat
  11. krasne fotky a skvely outfit :) moc se mi libi barva laku k te burgundy, prijde mi to jako skvele oziveni :)

    OdpovědětVymazat
  12. mne se snad ty air maxy zacnou i libit, a to jsem jejich velky odpurce :D ty tvoje jsou totiz super, fakt pekny :))

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  13. Zrovna dneska jsem tyhle Nike viděla na jedné slečně a říkala jsem si, že jsou hodně pěkný :) Sluší Ti to
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  14. Burgundy barva ti neskutečně sluší, dělá z tebe úplnou podzimní vílu :-) a Airmaxy? Ať si říká kdo chce, co chce. Jsou skvělý, tečka.

    OdpovědětVymazat
  15. Ty Arimaxy ti strašně moc, ale opravdu strašně moc závidím. :D A ten bílý kabát ti hrozně moc sluší.:) Já bych v bílém kabátě vypadala jako sněhulák nebo panáček Michelin. :D

    OdpovědětVymazat
  16. paráda bejby! vlastně bych si Tě v žádném případě nepředstavila zrovna v bílém kabátu, ale když to teď takhle vidím.. moc Ti sluší! :)) krásné fotky <3..aaa zdá se mi to, nebo máš barbie nehty? :O :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤