What are you looking for?
neděle 19. srpna 2018

OUTFITY NA RANDE?



Kdyby se tyhle kalhoty líbily klukům tak, jak se jim nelíběj, byl by z nich dokonalej kus oblečení. Neskutečně pohodlný, stylový, kombinovatelný na spoustu způsobů, nepřehlédnutelný v davu a ... údajně asexuální. Já vám nevím, my holky tyhle volný věci milujem, aspoň většina z nás. Já takovejhle prvek outfitu doplňuju nejradši uplým crop topem, aby vynikla aspoň nějaká část těla a působilo to celý vyváženě. Ještě jsem ale nepotkala kluka, kterýmu by se to líbilo. Nebo takhle - táta mi řekl, že mi to asi prodlužuje nohy, což je fajn. Ale to je tak všechno. Kuba to nenávidí a když jsem se ptala klučičích kamarádů, jsou na tom podobně. Ať si v tom prý holky choděj spolu na kafíčka, ale na rande prostě ne-e. Takže pak záleží na tom, jestli se holky oblíkaj víc pro sebe nebo pro své drahé polovičky.

Na Instagramu jsem se vás ptala na hodnocení těhlech kalhot obecně, ale teď by mě zajímal holčičí pohled na tohle. Jasně, že by měl každej nosit to, co se líbí jemu, na druhou stranu se taky každá z nás chce líbit - buď svýmu klukovi nebo klukům obecně - tak proč si takovejhle kousek opravdu neschovat na ty holčičí sedánky a na rande chodit v něčem, co sklidí úspěch i u osob opačného pohlaví? Nebo si zarytě stojíte za svým a nosíte i to, co na vás váš partner vidí nerad? Dejte mi vědět v komentářích, jsem zvědavá, jestli se v názorech potkáme/potkáte. 































Top - H&M / kalhoty - ANSWEAR / boty - BAŤA / psaníčko - LOUIS VUITTON

Add your comment

  1. Ahoj Domčo, bývalý přítel mi taky hanil kalhoty, už spolu nejsme :D
    Nádherný jsou.

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se líbí neskutečně ❤️

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se ty kalhoty líbí:D. Ale sama bych si je nevzala, jsem malá a vypadala bych jak mentál:D. Jinak já se samozřejmě snažím příteli líbit i po letech. Rozhodně se nedokážu ztotožnit s chováním některých holek - neoholený, nenavoněný, mastný vlasy a bůhví co ještě. Ráda se líbím a je to důležitý. Aspoň pro mě:).

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se ty kalhoty docela líbí, i když pro mne by to asi nebylo.
    A pokud jde o otázku - moje drahá polovice si už za těch skoro 30 let, co se známe, zvykla :-D. Ale vážně - nosím hlavně to, v čem se cítím dobře, ale na manželův názor taky trochu dám -někdy ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se ze začátku culottes a tenhle typ kalhot moc nelíbil, na ostatních v pohodě, ale sama bych si je asi nikdy nekoupila. Nedávno jsem si ale jedny zkoušela, krásně mi sedly, byly mega pohodlný, a říkala jsem si, že mi i docela slušej, ale nakonec jsem si je stejně nevzala. Pak jsem si je šla znovu zkusit, ale říkala jsem si jak na mě budou lidi koukat a zase jsem je nekoupila. A od té doby na ně stále myslím! :D Takže abych to shrnula, pokud jsou ty kalhoty pěkný a padnou někomu, jako tobě, tak proti nim nic nemám. Ale jedny takový podobný kalhoty mám a taky k nim volím upnutější topy, aby aspoň trochu vynikla postava. :) A myslím, že ty jsi takovej culottes typ, takže ať si chlapy řikaj co chtěj! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ty kalhoty jsou úžasný! Šla bych do nich hned, ale asi bych v nich vypadala jako klaun. Tobě sednou. Navíc na ten vršek bych neměla odvahu. Připadala bych si, že se procházím jen v podprsence...
    www.blaznivamama.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Mně se tedy široké kalhoty (jakékoliv délky)nelíbí, takže ty kluky úplně chápu :D:) Ale je to samozřejmě věc názoru. :) E.

    OdpovědětVymazat
  8. Dominiko, především bys měla nosit oblečení ve kterém se cítíš pohodlně a dobře. Myslím si , že snad chlap, kluk nechodí s holkou proto jak se obléká , ale protože mu přijde přitažlivá, zábavná apod. Prostě že s ní rád tráví čas. Chápu že se všechno nemusí našim drahým polovičkmá líbit , co máme na sobě, ale přeci by nechtěli abychom se cítily nepohodlně. Moje drahá polovička nemusí moc květovaný vzor to ale neznamená že ho přestanu kvůli němu nosit. Naopak nosím to podle chuti. Jsem žena a ráda se líbím svému drahému, ale taky potřebuji zůstat svá i když se mu to zrovna nelíbí, chápe to a akceptuje a proto si s tím hlavu nelámu. Zároveň si komplimentů od mého milého pokaždé užívám víc a víc. Myslím si, že ženy také hodnotí partnerův styl oblékání ale nesoudíme, nepředělávame. Jsou ale situace kdy partner může požádat o názor nebo pomoc při změně stylu v oblékání. Cullotes ti moc sluší tak je nos a užívej si je dLe tvé libosti. ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. Manzel nesnese vetsinu satu co mam 😂 Jen par opravdu odhalujici se, ale menit se kvuli chlapovi a nutit se nosit neco v cem se necitim jen proto aby muz byl semnou spokojenej venku to fakt nikdy :D jinak ten outfit ti moc sekne, ale ja bych do nej nesla, ja jsem satova :)

    OdpovědětVymazat
  10. Domčo, kalhoty nekalhoty, u tohoto článku jsem si nejvíc všimla vypracovaných rukou! Posiluješ, viď? Podle mě je vidět rozdíl oproti dřívějšku, super ;). Jinak já jsem pro kompromis, na rande volím outfity tak, abych se cítila pohodlně, ale zároveň se snažím zohlednit, co se protějšku líbí. Nebo co by se líbit mohlo :).

    OdpovědětVymazat
  11. ahoj Domco, mne se kalhoty na ostatnich libi. i na tobe, myslim si, ze je umis nosit a tim, ze mas krasnej horejsek - uzka ramena, akorat poprsi a uzkej pas, tak ti tyhle siroky kalhoty vubec neskodi :) ale zkusila jsem se spesl for you zeptat kluku v praci a ukazala jsem jim tyhle tvoje fotky a teda mam bohuzel spatny zpravy :D 8 z 8 chlapu tyhle kalhoty nedoporucuje a dava palce dolu :D nicmene mam vyridit, ze jsi krasna, aby ti to pry nebylo lito :D :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ja ty kalhoty miluju a sama jsem jedny dneska mela. Ale jak dobre vim a jak kazdy jen potvrzuje, tyhle kalhoty jsou nejvetsi nepritel muzu, haha.

    OdpovědětVymazat
  13. Ty kalhoty jsou vlastně hezké - materiál vypadá luxusně a ta barevná kombinace proužků je prima. Ale prostě hold dělají pyžamovský dojem. Do práce ani města bych si je nevzala, ale třeba u moře večer na procházku nebo večeři ano. Ale mýmu chlapovi by se určitě nelíbily, nemá rád neforemný věci na holkách..

    Jinak co se týká Tvé otázky - samozřejmě se snažím zůstat svá, ale když nějaký kousek druhá polovička zkritizuje, značně pak opadne moje nadšení tu věc nosit, takže ji pak nejčastěji někomu věnuji. :-))

    Týna

    OdpovědětVymazat
  14. Tobě tento styl sedne jako "prdel na hrnec", skvěle se hodí k tvé postavě a evidentně se v tom i dobře cítíš, takže se holt bude muset Kuba kousnout a na ostatních chlapech zas tak nezáleží :-) Já dám hodně na svého muže (i když ho často podezřívám, že mi outfit chválí, jen aby měl ode mě pokoj :-D,a za 14 let vztahu jsme si i celkem sladili vkus, ale mám i pár kousků (hlavně bot), které jsem si pořídila i přes "To snad nemyslíš vážně!"...Petra

    OdpovědětVymazat
  15. My když jdeme s přítelem nakupovat společně, tak si pohaníme skoro všechno, a stejně to vždycky skončí oboustranným: kup si co chceš, mně je to jedno. Když jdeme někam večer a já se "vyfiknu", tak už ví, že mi to MUSÍ pochválit, jinak se jdu znovu převlíkat, no a to nechce :-D Na dlouhý široký kalhoty už si tak nějak zvykl si myslim, ale nosím k nim bílý tenisky Stan Smith a to nemůže překousnout, že se to k sobě nehodí, tak jsem mu vysvětlila, že takhle to nosí Viki Beckham :-D Já do něj taky můžu vrtat horem dolem, že by si mohl koupit alespoň jednu jednobarevnou košili a kravatu a není mi to k ničemu... Co ty Domčo, je něco, co nemáš ráda na Kubovi, co se týká oblíkání? Luca

    OdpovědětVymazat
  16. Ty kalhoty jsou skvělé :-o
    My se naštěstí s přítelem málokdy mineme, co se týče vkusu a oblíkání.. takže v 98% případů se mu líbí vše, co nosím - ty zbylé dvě procenta jsou třpytivé růžové gumáky a květinové sako.. gumáky musí přežít, hold když prší, jsou to nejlepší boty :D a květinové sako nosím tehdy, když se přes den nepotkáme :-D

    OdpovědětVymazat
  17. Na tobě to vypadá fakt perfektně i fotky jsou super! Já si tyhle dámské kalhoty zkoušela už asi 10x ve všelijakých provedeních od různých značek a prostě mi nesedí. Bohužel. Takže se můžu jen smutně a trochu i závistivě koukat na takové fotky jako máš ty :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤