What are you looking for?
čtvrtek 30. srpna 2018

ŠATOVÁ



Nejsem šatová. Ale kdysi jsem byla, v době svý krasobruslařský kariéry jsem byla samý šaty a samá sukýnka, možná jsem se toho "přejedla" a teď miluju nosit kalhoty a mocT sedět v tureckým sedu. Čas od času na mě ale přijde šatová nálada a nedávno jsem dokonce měla 3 dny za sebou nějaký šaty. Jedny z nich byly tyhle z lehký džínoviny, který mě zaujaly nejen materiálem, ale hlavně střihem - volánem a přiměřenou délkou sukně. Kdo z vás mě sleduje dlouho, musí vám být na první pohled jasný, že tohle nejsem tak uplně já. Ale zase - proč prostě občas nevybočit z toho zajetýho stylu a nevyzkoušet, jak se budete cítit v něčem jiným.

Teď bych taky ještě ráda přivolala zpátky trošku toho hezkýho počasí. To několikatýdenní inferno bylo sice šílený, ale ty změny by klidně mohly být pomalejší a nemuselo by hned být na tři vrstvy. No a vy mi určitě dejte dole vědět, jak se vám na mně tenhle super-holčičí styl líbí, jsem zvědavá.

































Šaty - MEDICINE / boty - MANGO via ANSWEAR / kabelka - LV

Add your comment

  1. V těch vedrech co panovaly se ani nic jinýho nosit nedalo! A tyhle šatky ti moc sluší, už na pohled vypadají strašně pohodlně a lehce. Jak říkáš, někdy je potřeba na chvíli "vybočit". :) Moc se mi líbí i doplňky, ale malou výtku mám k botám. Nebo spíš k barvě, která se mi k outfitu moc nehodí, ale to je jen můj subjektivní názor. :)

    OdpovědětVymazat
  2. saty ti moc slusi, jak stylem, tak i barvou - vynikne ti v nich tvoje opaleni :) jenom se mi moc nelibi tvuj uces na tehle fotkach. neumim to popsat, ale mas na nich neco jinyho nez obvykle :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já nejsem žádný odborník na líčení, ale tváře máš na těchhle fotkách trochu jako Marfuška, obočí je taky na mě moc. Všiml jsem si toho už na fotkách z Řecka s šátkem. Šaty ti sluší.

    OdpovědětVymazat
  4. Super krasny fotky a uzasnej outfit! Moc ti to slusi Domi. <3

    OdpovědětVymazat
  5. Ty šaty jsou úžasné. Líbí se mi střih a celkově ti sluší :-) Ty botky nejsou můj styl. Moc se mi k těm šatům nehodí. A teď mimo outfitu. Máš nějaké fotečky nebo videa jak jsi byla krasobruslařka? :-) A měla jsi nějaký vzor?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, děkuju moc. Fotky bych někde mohla vyhrabat, něco určitě mám. :))

      Vymazat
  6. Já taky nejsem šatová, ale v létě, zvlášť v těch vedrech, co byla, jsem chodila hlavně v šatech. Dokonce jsem si letos pořídila taky jedny džínové, já tedy klasické košilové. U těch tvých je volán určitě zajímavý detail a oživení, ale přiznám se, že mně by asi lezlo na nervy, jak by mi klouzal po horní části ruky.
    A souhlasí s předchozím komentářem, že boty by se mi k tomu asi víc líbily jiné. A kabelka asi taky (ale to bude tím, že mně se nelíbí LV)

    OdpovědětVymazat
  7. Boty k těm šatům jsou úžasný, kazí to kabela, ta mi k tomu prostě nejde. Ale celkově ti to moc sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Podle mě ti to moc sluší v těch šatech. Dohromady se mi vše moc líbí. Co se mi mo nelíbí je účes:(. Vypadá to tak jako neupraveně a trochu to kazí celkový dojem. Ale jinak ti šaty hrozně sluší.

    OdpovědětVymazat
  9. Šaty jsou krásné a sluší ti a celkově mi celý outfit k sobě ladí, akorát ty boty bych si asi nekoupila, není to úplně můj styl, i když to k tomu krásně sedí. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤