What are you looking for?
neděle 16. prosince 2018

MOJE MAKE-UP RUTINA



Vůbec nejsem zvyklá dostávat kosmetický dotazy, ale protože se mi jich za poslední týdny sešlo hned několik, připravila jsem si pro vás rovnou kosmetickej článek, protože už mám svojí kosmetickou rutinu natolik zajetou, že jsem schopná o ní dát dohromady víc než jen dva řádky #DomiTheBeautyBlogger :D. Od Notina mi navíc přišlo pár novinek v nádherný krabici, tak to můžete brát i jako tip na dárek, dárkové balení si totiž můžete za 149,- objednat společně s produkty a přijde vám tak hotovej dárek. 

Pojďte se mnou teda projet moje dlouhodobě nejpoužívanější produkty, se kterýma ráno asi 15 minut kouzlím. Kde jsou ty časy, kdy jsem si s líčením vyhrála a vstávala klidně  hodinu dřív než teď, jen abych na to měla klid. Teď odkládám budík tak dlouho, jak jen to jde a pak to na sebe házím během pár minut v superrychlosti. 






Pořád opakuju, že jedinej můj pravidelně používanej produkt, co se péče o pleť týká, je Vichy Booster 89. Ráno i večer. Teď jsem v Thajsku bez něj a uplně mám pocit, že se mojí pleti stýská. Co tady s sebou ale mám, je Cicaplast od La Roche-Posay, což je spolehlivej zachránce podrážděný pokožky. Tuhle značku mi dřív kupovala mamka k narozeninám a já si k ní tak postupně našla cestu, i když - jak říkám - jsem nikdy nebyla na nějaký pravidelný používání. Jakmile ale u něčeho člověk vidí výsledek, hned se na to pravidelný používání zvyká líp. 



Co se první vrstvy líčení týká, kombinuju make-up Armani, kterej je matnej a krycí s Clinique, kterej je naopak zářivej a dodává pleti přirozenej žádoucí lesk. A k tomu čtveřice theBalm produktů - pudr Sexy Mama, konturovací Bahama Mama, tvářenka Hot Mama a rozjasňovač Mary-Lou Manizer. Kdybych měla jmenovat jednu kosmetickou značku, bez který se neobejdu, byl by to právě theBalm, mám od nich většinu věcí a nevím, čím bych je asi tak nahrazovala. 





Na obočí momentálně používám set 183DAYS, ale v podstatě si vyberu všude. Nutně ale potřebuju fixátor na obočí, kterej ho pročeše a trošku "rozčepejří", což je přesně ten bílej Control Freak od NYX. Rtěnka Maybelline, naprostá klasika, v létě v voděodolný variantě - must have. Na cestování pak vozím minipaletku theBalm (pro změnu :D), u který miluju všechny tři barvy, daj se používat každá zvlášť i mixovat a doma si užívám velkou od Make-Up Revolution, která má super matný i třpytivý odstíny a s bází nádherně drží. Nejlepší báze za mě ta Artdeco, naprostá spokojenost, vydrží celej den i celou noc. 





Na rty používám kontruvací tužku od NYXu, od tý doby, co jsem tam objevila odstín v barvě svých rtů, ji nedám z ruky a přetírám jí většinou jen EOSem. Když náhodou dostanu chuť a rtěnku, vítězej opět ty od theBalm.



Tolik tedy k nahlédnutí do mé kosmetické výbavy. Používáte ještě nějaký produkt navíc, jehož funkce mi nyní uniká? Určitě mi hoďte tipy do komentářů. 

Add your comment

Děkuju moc za všechny komentáře ❤