What are you looking for?
pondělí 30. prosince 2019

PROSINEC V OBRÁZCÍCH



Na prosinec jsem se těšila hned z několika důvodů. Věděla jsem, že ho budu mít volnější, že jsem si většinu práce narvala do listopadu, protože v prosinci jsem chtěla řešit hlavně všechny příjemný věci okolo Vánoc a být s Kubou, se kterým konečně trávíme víc dní v kuse díky vánoční erasmus pauze. A i díky tomu hodnotím prosinec na výbornou přestože se mi evidentně moje tělo rozhodla dát najevo, že je čas zvolnit a po problémech s kotníkem (kterej mě pořád bolí!) jsem měla ještě takovej zánět spojivek, že jsem nemohla ani otevřít oči a na polikliniku jsem šla v podstatě poslepu. Ale v závěru to byl dost fajn měsíc. Tak pojďme na něj!




Prosinec jsme zahájila na horách, kde se mi sice povedlo zničit telefon a jezdit jen tak na půl plynu, protože ortéza nezachránila úplně všechno, ale start měsíce to byl skvělej a já hrozně moc doufám, že hned v lednu vyrazím na nějaký další hory, protože dva dny za rok jsou k pláči málo. Sice už pár měsíců preferuju jezdit na prkně po vodě, ale sníh je hned na druhým místě. A taky jsou hory momentálně dostupnější než wakeparky v Thajsku. :D





Mamís ❤





Mamka nám dodnes udržuje tradici Mikuláše a Barborky a pokaždý pro nás něco má. Je to nádhernej zvyk a podle mě skončí až v momentu, kdy už budu mít svoje děti a převezmu štafetu.



#mood celýho prosince. ❤



A tohle taky. Nejhezčí večery s pejskama u pohádek. 



Uvědomila jsem si, že když tady mám na hlídání tyhle bobíčky, jsem mnohem vyklidněnější a dokážu se věnovat jen jedný věci - třeba právě koukat na film. To sama moc nedávám. Když se na něco koukám sama, mám u toho vedle sebe počítač a v jedný ruce telefon. Ale pokud u toho můžu tulit tyhle dva nebo je třeba jen vidím, jak vedle mě oddechujou, uklidňuje mě to a je mi tak hrozně dobře.



Tohle jsou jednoznačně moje nejoblíbenější fotky za prosinec. A vůbec nevadí, že jsem v tý době měla právě ten zánět spojivek, díky bohu za ty brýle! :)))





Vánoční Manifesto - to na Smíchově vede, ale na Florenci mě zlákaly churros. Ale rozhodně za to nestály, takže teď bych během dvou posledních dnů roku chtěla stihnout ještě ten Smíchov. Protože Vánoc nemám dost a ta výzdoba je tam kouzelná!







S mejma holkama jsem měly vánoční posezení v našem oblíbeným Cacau.



A s další holčičí partičkou jsme si střihli focení a pořádnej relax ve SPA.







Prosinec byl taky poměrně bohatej na večírky. V první řadě to byl Zalando ples - podle mě to byla nejkrásnějc zorganizovaná akce, na jaký jsem byla.



No řekněte? Není to dokonalý?



S Alex taky pokračujeme v naší tradici holčičích randíček v La Gare. Už bych si ty šnečky zas dala!





Takhle... trhy na Míráku vždycky platily za jedny z nejhezčích, tak jsem tam letos šla cíleně fotit a zděsila jsem se těch zelenorůžovofialových světýlek a ozdob. Ještěže existujou aplikace, co některý barvy dokážou uplně stáhnout z fotky. :D



S rodinou jsme si taky vymysleli výlet do Drážďan na trhy a myslím, že příště radši zůstaneme v Praze. Jelo nás totiž asi 14 a POŘÁD někdo potřeboval na záchod, takže jsme vlastně jen postávali tu a tam a za 5 hodin viděli jen ty jedny trhy. :DDD





Testování novýho gastro skvostu - Golden Egg.



A nečekaný dárečky! Tuhle paletku jsem od jejího vybalení nedala z ruky. 



"Jak se fotěj produktový fotky - lekce s Alex." :D Miluju.



Pro dárky od sebe pro sebe už asi vždycky jen sem. Antipearle. ❤



A další gastro zážitek. Zamilovala jsem si Siu, totálně, je radost ji mít kousek od práce.



O vánočním výletu do Milána a Verony jste si už mohli přečíst v samostatným článku.





Další kvalitní večírek byla vánoční párty Tastu. Na Žižkovský věži, v hudebních kostýmech a s karaoke.





No a poslední dny roku strávený procházkáma v kombinaci s válením u pohádek a seriálů. Přesně tak to má podle mě vypadat.









Na vybírání tohohle dárku jsem se nejvíc těšila, haha. ❤









No, byl to hezkej měsíc. Hezkej závěr poměrně debilního roku. :D Ale k tomu se ještě dostanu, to pořádný ohlédnutí si šetřím na zítřek a jsem zvědavá, jak to nakonec zhodnotím, vím, že jsem toho prožila strašně moc dobrýho i hroznýho. Tak se tady zítra taky stavte. A hlavně si užijte konec roku a dobře nastartujte ten novej.

Add your comment

  1. Trhy na Míráku bývaly mé oblíbené, letos jsem je nestihla, ale kolegyně říkala, že se zkalzily. Jinak tu máš spoustu fotek, kde ti to hrozně sluší a kde vypadáš spokojeně (to první je zřejmě důsledek toho druhého :D).
    Hezký poslední den toho letošního roku a šťastné vykročení do roku nastávajícího.

    OdpovědětVymazat
  2. Řekla bych, že jsi prožila perfektní prosinec, alespoň dle zážitků, které tu s námi sdílíš. :) Koukám, že ses také dívala na Christmas prince, je to nádherný film <3

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤