What are you looking for?
sobota 7. prosince 2019

ZIMNÍ UNIFORMA



Několik posledních týdnů jsem bojovala s tím, že se mi nelíbil žádnej můj outfit. To, že vyvrtnutej kotník mě nebolí jen asi ve třech botách, co mám a to, že mám zase zánět spojivek a vypadám tak nonstop ospale, tomu moc nepřidalo, ehm. Zabojovala jsem s tím ale tak, že jsem protřídila skříň, část oblečení dala na charitu a část si schovala na nějakej výprodej šatníku, podívala se po obchodech, objevila střih nádražáčký čepice, co mi sedne a co hezky zakreje ty nenamalovaný oči a třešinkou na dortu byl výběr outfitu v s.Oliver v rámci naší dlouhodobý spolupráce. Mým jednoznačně nejlepším úlovkem byla totiž koženková sukně pod kolena, která se mi v kombinaci s kabátem ve stejný délce líbí tak moc, že bych si troufla tvrdit, že to bude můj nejnošenější zimní kousek. Je to totiž něco, co jsem v šatníku nikdy neměla a konečně mám tak pocit, že jsem ho trošku osvěžila a ráno nestojím otrávená a bezradná před skříní.. Sukni jsem doplnila ještě košilí z aktuální kolekce plus kardiganem a kabátem z kolekce starší. 

































Kabát, svetr, sukně, košile - S.OLIVER / kabelka - DOCA (tato) / boty - ECCO (tyto) / brýle - ELLE (tyto)

Add your comment

  1. Kabát je pěkný, líbí se mi (když odhlédnu od toho, že mně by neslušel, protože má přesně barvu, ve které vypadám nemocná a o deset let starší a to člověk fakt nechce :D). Ale ještě víc mne zaujala košile, asi se dojdu podívat, jestli v S´Oliver mají velikost i na slony :).
    Hezký víkend

    OdpovědětVymazat
  2. Super outfit ale s ruzovym kabatem souperit nemuze. LUCA

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to slusi Domi! Vypadas skvele. <3
    Sandra / https://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  4. Outfit skvělej! Jediný, co mi k němu nesedí, tak boty, i když přiznávám, že sama netuším, jaký jiný k tomu :D Asi lodičky, ale v těch bys asi zmrzla :D Nikča

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší. :) Přesně takový kabátek bych moc chtěla.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤