What are you looking for?
pondělí 22. června 2020

LINEN MUST HAVE



Dbát na kvalitní materiály je v létě důležitější než kdy jindy, pokud se chceme cítit dobře a pohodlně. Pro mě v tomhle hraje prim právě len, kterýho je plná kolekce v s.Oliveru a kterej na těle působí velmi příjemně v jakýmkoliv počasí. To, že se mačká, je jeho jediná vada, se kterou už ale tak nějak každej počítá a vlastně ničemu nevadí. Časy, kdy všechno muselo být dokonalý a vyhlazený jsou přece dávno pryč. A vypadá dobře na ženách i na mužích. Bílá lněná košile je prostě základ každýho letního šatníku, to mi věřte.

Tyhle fotky měly mít původně krásnej letní mood. Místo toho byla celej den bouřka a z mých vyžehlených kousků oblečení a navlněných vlasů se stalo to, co vidíte na fotkách. A ta apokalyptická tmavost fotek není způsobení úpravou fotek, ale světlem, který spíš nebylo než bylo. Odpoledne. V parku. Holt plány nevycházej zcela podle představ... Letos tak nějak obecně. :D Ale třeba se to v polovině roku kolečně zlomí a budou se zas dít i nějaký příjemný věci - ve světe i v našich osobních životech. 

Do tý doby si aspoň pořiďte nějaký lněný kousky, ať je vám v létě pohodlně. Za žádný jiný změny k lepšímu totiž bohužel neručim.











Košile, kalhoty, ledvinka - s.Oliver / top - ZARA / boty - BIRKENSTOCK

* Článek vznikl ve spolupráci se značkou s.Oliver

Add your comment

  1. Len je strašně pohodlnej a na léto fakt ideální. A musím říct, že ten tvůj komplet je fakt super, moc se mi líbí ty kalhoty! :) A to, že nevyšlo počasí na fotky opravdu vůbec ničemu nevadí, fotky jsou krásný i tak. Jinak jsem si všimla, že Ti strašně sednou crop topy! <3

    OdpovědětVymazat
  2. Osobně můžu ještě doporučit lněné povlečení, nejen v létě, ale celoročně, úžasná záležitost. Co se týká oblečení, moje letní záchrana do rozpálené kanceláře jsou šaty/košile z lyocellu. Čím jsem starší, tím víc si oblečení vybírám podle materiálu. Je super, že na to spoustu e-shopů myslí a dá se to filtrovat. LUCA

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi líbí ta kombinace pantoflích, ledvinky a kalhot. Barvy jsou top🔝❤ Kdyby si to neřekla že jsi chtěla lepší světlo na fotkách brala bych to že to byl záměr je mít takto.

    OdpovědětVymazat
  4. Líbí se mi košile, akorát bych ji brala bez těch pásků na držení zkrácených rukávů. Ty na košilích nesnáším a většinou se takovým kouskům vyhýbám (i když úplně důsledně ne). Překáží při žehlení a považuji je za zbytečné - rukávy drží většinou ohrnuté i bez nich.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤