What are you looking for?
neděle 13. září 2020

MOJE OUTFITY Z FASHION WEEKU



Byly časy, kdy pro mě byl fashion week doslova peklo na zemi. Natolik jsem si ale vážila pozvánky, že jsem tam chodila i přesto, že jsem z toho měla akorát nervy a těšila se jen a jen na to, až večer přijdu domů, převlíknu se do tepláků, vlasy smotám do toho mýho messy drdolu a zapnu si Netflix. V žádným outfitu jsem se necítila dostatečná. Vlastně jsem se tam cítila nepatřičně. A teď zpětně přicházím díky konverzacím na tohle téma na to, že to tak má většina lidí. Nebo minimálně měla. Někteří z toho - stejně jako já - vyrostli a prostě to přestali řešit. Jo, s nějakým outfitem si pohrajou, ale jdou klidně i uplně basic a neřešej, že vypadaj, jak když jdou jen náhodou okolo. Móda má být zábava, ne stres, ne neustálý sebepodceňování a kontrolování každýho kousku, co na sobě máme. 

A vždycky - vždycky je to o lidech. Přesvědčila jsem se o tom zas a znova, protože letos jsme si to s holkama fakt užily. Přípravy, čekání na přehlídky, focení, přehlídky, jejich hodnocení a taky afterparty. Prostě se vším všudy. Moje outfity jste už mohli vidět na Instagramu, ale v "plný kráse" (ne že bych si tolik fandila, ale víte, jak to myslím), se na ně můžete podívat i tady na blogu. 



Ten první mám vyfocenej bohužel jen takhle, protože jsem šla na přehlídku za tmy a na focení jsem popravdě neměla uplně pomyšlení, byla jsem ráda, že jsem tam stihla dojít. Byla to přehlídka spodního prádla, tak jsem zvolila černej komplet s oversized sakem zpod kterého mi vykukovala krajková podprsenka. Detail, kterej mi přijde vhodnej právě na tyhle fashion příležitosti. A k tomu rovný vlasy, který nikdy nenosím a asi začnu, protože tolik pochval jsem nedostala už hodně dlouho. 



Druhej outfit mi poskládala stylistka Míša. Versace šaty, velmi oversized bunda ze sekáče, k tomu výrazná kabelka, řetěz na krk a velký boty. Jo, prostě je to celý uplně přehnaný a to mě na tom bavilo. Včetně výraznýho make-upu. Nikdy jindy byste mě takhle nepotkali.










V neděli jsme si rovnou střihly i skvělou afterparty, kterou pořádala značka Bvlgari a opravdu to stálo za to. Z lokace jsme odcházely skoro jako poslední, ale to asi nikoho nepřekvapuje. 





Outfit na třetí den jsem vymýšlela v ateliéru Herminy Khalaf Pogosyan, jejíž práci už dlouho s nadšením sleduju. V showroomu jsem si půjčila nádhernou sukni a doma ji pak doladila tak, abych se hodila ke kamarádovi, kterej mi dělal ten večer doprovod a byl na fashion weeku poprvé, takže mě i poprosil, abych mu v Zaře vybrala outfit. Ten jsem mu vybrala a pak se k němu sladila. Pochval jsme dostali nespočet, haha.











A přesně takhle budu jednou na akcích ladit se svým klukem.



Poslední den jsem to byla nejvíc já. Outfit jsem si poskládala z úlovků ze Zary. Košilový šaty, kožený sako se zlatejma detailama a boty, který jsem hledala už několik týdnů. Není to totiž zrovna lichotivej kousek k mýmu typu postavy, ale věděla jsem, že najdu nějaký, se kterýma budu spoko a budu se v nich cejtit dobře. A přesně to se stalo, nejradši bych je nesundávala, líběj se mi ke všemu. Výrazný oči mi zase dělala Míša a já si to tento týden budu zkoušet i sama. Třeba se to jednou taky naučim!







Schválně, jakej z mých outfitů se vám líbil a jakej ne? Svůj odhad mám, tak jsem zvědavá, jestli se potvrdí.


Add your comment

  1. Perfektní outfity, ta sukně je úžasná :-) asi jsem se zamilovala, ještě na to mít postavu :D

    Jak jsem se dostala k šití

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já musím říci, že ty boty se mi nelíbí k ničemu :D. Jinak oversize sako a šaty fajn, k té sukni se mi nelíbí top (aspoň na fotkách je velmi nelichotivý, jinak barevně a sladěním s kamarádem to není špatné) a ty košilové šaty se sakem na mne působí divně, i když samotné šaty se mi spíš líbí.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  3. ty tvé 3 kamarádky jak modelky, a ty jsi tam jako pěst na oko .. vůbec se mi do téhle komunity nehodíš, ani tím jak vypadáš, ani výběrem outfitů, ani tím jaká jsi .. ale zase musim uznat odvahu .. takhle si stoupnout a pózovat vedle Alex, která pro to má vyloženě vlohy ...
    outfit mi nesedí ani jeden, spíš jednotlivé kousky jsou fajn .. boty oboje, sukně je krásná a šaty z posledního outfitu, ale nakombinovala bych je jinak ...
    a to sladění nevím co je tím přesně myšleno, jestli barva tvé sukně a roláku doprovodu ?? jinak mi to moc sladěné nepřijde .. kdybys měla třeba džínovou bundu, když má džíny, nebo kdyby byl tvůj top v barvě jeho kabátu .. takto mi to nepřijde úplně ani jako cílené ladění, spíš náhodný výběr stejné barvy u jednoho kousku .. tak třeba s budoucím partnerem to bude doladěné víc :) .. Misha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemám modelkovskou postavu ani modelkovský rysy, což je prostě fakt, ale neznamená to, že se nemůžu fotit se svejma kamarádkama nebo s nima chodit na akce. Tenhle shaming je popravdě dost odpornej a jen to, že to seš schopná (i když samozřejmě anonymně) napsat, dost napovídá o tvojí povaze.

      Ale zabolelo to, takže gratuluju, povedlo se.

      Sladění je myšleno barevné i stylové. Mám ošoupanou koženou bundu a doprovod potrhaný džíny. Nejdeme do divadla, jdeme na fashion week.

      Vymazat
    2. toto ale absolutně neměl být shaming, pouze názor na to, že ti tato pozice jednoduše nesedí .. a ne jen vzhledově, ale jak jsem napsala, také lidsky .. a je to jen subjektivní pocit, nepsala jsem nic o tom, že bys na takové akce neměla chodit .. předpokládám, že pokud se prezentuješ na internetu, tak počítáš s feedbackem .. přijala si to moc osobně .. napsala jsem navíc, že to chce odvahu se takto prezentovat .. a ta ti očividně nechybí ...
      a co se týče sladění, taky jsem nepsala nic o tom, že jste měli být jako ze škatulky .. jen že bych více chápala sladění stylů, kdyby to byla kožená bunda + kožené kalhoty nebo džíny a džínová bunda .. to jestli jsou kousky potrhané není vidět .. opět jen subjektivní pocit .. nebo tu máš prostor jen na hezké komentáře ??
      co by to mělo vypovídat o mně ?? že mám názor ?? ano ! to souhlasí ... Misha

      Vymazat
    3. Samozřejmě, že jsem to vzala osobně, jak jinak se to asi dalo vzít? Ale jak vidíš, prostor je tady pro všechny komentáře, nemažu ani ty, co mi ubližujou a vůbec bych je sem dávat nemusela. Představ si, jak by se tobě četlo takovýhle hodnocení u fotky s tvýma kamarádkama. Myslím, že to dál není potřeba rozvádět.

      Vymazat
    4. pokud by si ty na mém názoru neshledávala ani trochu pravdy, nejspíš bys takto přehnaně nereagovala .. dám ti jiný příklad a uvedu ho na sobě .. kdybych neuměla zpívat, ale mermomocí bych ráda vystoupila na pódiu před tisícem lidí, taky bych byla ráda, aby mi mé okolí dokázalo říct, kdy na to mám a kdy ne .. když sama takové sebereflexe nejsem schopná ...
      je vidět, že k lidem ve svém okolí vzhlížíš a chceš být jako oni .. ale tohle není vždycky nutné, protože nejsme všichni stejní .. každému z nás sedí trochu něco jiného a seberexlefe je velká součást práce na nás sobě samých ...
      a určitě je potřeba rozlišit fotky s kamarádkami u kafe a strojené fotky outfitů z fashion weeku .. to je trochu úplně něco jiného .. a myslím že přesně tyhle vyumělkované stylizované záležitosti (které k modelingu patří) ti jednoduše nesedí (znovu podotýkám vzhledově i osobnostně tím jak působíš a prezentuješ se) ...

      Vymazat
  4. První outfit s rovnýma vlasama vypadá super, za mě vítěz, přestože jsem fanoušek č. 1 tvojí kožený bundy - myslím tu krátkou co máš k bílé sukni, tentokrát bere stříbro. Nejdůležitější je, že ses cítila dobře a užila si to. LUCA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, někdy pořádně nafotím i ten první, bavil mě. :)

      Vymazat
  5. Za mě rozhodně ta vypůjčená sukně s celým outfitem. Úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj. Libi se mi odvaha a marmontka a ta sukne. Ale ty silene "kratke gumaky" nechapu. Domi hrozne moc kazi postavu. Nechapu, ze vam to kamosky nerekly. Sami vypadaji lip a tak mozna chtely abyste mela nohy jako sloupy. Nevim. nejsem modni navrhar ani stylista ale ty boty vas zbytecne osklivy. Ad sladeni s partnerem taky nechapu to "ladeni" a nechapu ani rolak pod kabat u chlapa. Me to prijde osklive a rolak na chlapovi navic v teto barve... asi mit vkus je dnes spatne a na fashion weeku musi byt vsichni tak trochu za "zrudicky" jinak to neni moda a odvaz. Ok. kazdemu co jeho jest. Me se to prudce nelibi a co vic - ta pujcena chanelka mohla byt z vasi strany oznacena jako spoluprace. Stejne jako mela Saša pujcenou bvlgari a nikde to nenapsala. Ok, vydelavate ale na Chanel ani bvlgari to zatim neni. (*vase platy zverejnil vcera jeden blog;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je vážně směšný, nebudu se k tomu vůbec vyjadřovat.

      Až na tu poslední větu. Já mám kabelku půjčenou od kamarádky, nevím, proč bych to měla někde psát nebo to značit jako spolupráci a o tom, kolik vyděláváme, nemáš ponětí ty ani nikdo jinej, mě rozhodně neživí jen blog a to co je vidět online a už vůbec nechápu, že se někdo tváří tak, že to ví a že to ještě zveřejní dál. Tenhle online svět začíná být čím dál bizarnější.

      Vymazat
    2. Jak může bejt někdo takhle jedovatej, nepochopim. Z tohohle komentáře jde vidět jen zlost, nepřejícnost a snaha ranit. To se sbíraj bludišťáci za to, kdo napíše víc kritickej komentář?

      Vymazat
  7. Domi, ty i Tvé kamarádky vypadáte VŠECHNY skvěle! :) Myslím si, že každá jste vzhledově jiná, ale přesně o tom by to mělo být, protože co člověk/tělo, to unikát. A móda by měla být hlavně o tom, abychom se cítili dobře. Za mě jsou outfity fakt boží, nejlépší je ta sukně 🤩

    OdpovědětVymazat
  8. Domi, za mě úžasný! Jde vidět jak si nad tím přemýšlela aby to ladilo a navíc ti i všecko moc sluší! Za mě favorit poslední, miluju tenhle tvůj styl :-) důležité je cítit se dobre! P.S. Jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  9. Průser průser průser. Aneb nezkoušejte ze sebe dělat ne o co nejste q buďte sami sebou. Chápu, kdybys nebyla na fashion weeku jako bys neexistovala

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Domi, já teda napíšu (anonymně) něco, co si už dlouhou dobu myslím a i když ti to může být srdečně u prdele, možná by jsi si z toho mohla něco vzít. Postavu máš dobrou, rozhodně se nemáš za co stydět, holt nemáš modelkovský nohy, ale kdo je má, že? Já taky ne. Znát svý nedostatky a vědět, co ti sluší je podle mě pravidlo číslo jedna. Nevim, jestli vážně nevidíš, jak jsou ty boty pro tvý nohy nelichotivý (mám stejnej problém) ale v kombinaci s těma šatama a sakem je to jednoduše katastrofa, o dost větší, když ti to ještě skládala stylistka (wtf?), to mě fakt fascinuje, asi vybírala podle sebe a ne podle toho, co by mělo slušet hlavně TOBĚ. Nesluší ti, ale nemusíš hned brečet na instáči (a ještě se u toho pro jistotu vyfotit, abys pak mohla sbírat utěšování od lidí, co neznáš). Jsi blogerka, dáváš sem příspěvky nabídnutý ke komentování, články, fotky a když ti někdo napíše negativní koment, hned se utíkáš vyfotit ubrečená a sdílíš to? To nemáš absolutně zapotřebí. Chtěla jsi názory na outfity-máš je tu. Lidi jsou sice kreténi a svý hnusný názory by si taky mohli ušetřit, ale pořád nechápu, co teda čekáš? Že ti to všichni budou vždycky chválit? Přišla jsi mi vždycky při smyslech, inteligentní, ale tím, jak na tohle reaguješ a odpovídáš mi spíš přijde, že utrpěla tvá ješitnost a ego a ty se nemůžeš smířit s tím, že ti někdo něco ošklivýho napíše a hned začneš fňukat. Chápu, někdy se všechno sejde, na hovno období, nemáš náladu, jsi vyřízená psychicky, fyzicky, nemáš sílu. A pak někdo rejpne a zabolí to. To se stává ale tohle tě přece nevyřídí ne? Buď díky tomu silnější, jistější, zkus si to vzít taky z druhýho pohledu a třeba zjistíš, že v něčem mají pravdu (a v něčem zas ne).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, jak to myslíš.

      Vysvětlila bych jen to, co se stories týká - samozřejmě to nebylo foceno s úmyslem "hele, brečim, litujte mě". Naopak, zachytila jsem svoje rozpoložení s tím, že až se uklidním, zveřejním to s tím, že každej den není sluníčkovej. Fotky byly ze čtvrtka, stories v neděli. Nemám problém ukázat i svoje pády, vždycky jsem v tomhle byla velmi otevřená a samozřejmě jsem si vědoma, že za to schytám i nějakou kritiku. Mnohem víc lidem tím ale můžu pomoct a připadám si pak víc fér a autentická, než kdybych si tyhle dna nechávala pro sebe a tvářila se, že to neřeším a že jsem nad věcí.

      Zpětnou vazbu vyžaduju, oceňuju ale tu konstruktivní, která je třeba právě to, že mi ty boty opravdu nelichotěj. Nebo že mi nesedí líčení, že mě dělá starší, že se to ke mě nehodí, cokoliv v tomhle stylu. V momentě, kdy mě někdo srovnává s mýma hubenýma kamarádkama to dostává uplně jinou rovinu a když se to trefí do špatnýho psychickýho rozpoložení, tak mě to opravdu vyřídí. Tolik k tomu ode mě.

      Vymazat
    2. To srovnání bylo hnusný a nefér, každá žena je krásná v něčem jiném, nemělo by se srovnávat co má jedna navíc a druhá ne. Chápu tvoje požadavky na zpětnou vazbu, ale upřímně se mi nelíbí tvoje trochu arogantní odpovědi, příště je nech být. Jak říkám, naprosto tě chápu, že to bolí. Ale ty se rozhodni vzít si z toho to dobrý (takže podobný boty už ee a výrazný líčení třeba v jiným stylu) a to hnusný a hlavně irelevantní nepřijmi;)

      Vymazat
  11. Tak pro mě by Fashion Week opravdu nebyl a přesvědčuju se o tom každý rok, když vidím fotky. :D Já jsem nejradši neviditelná a když si na sebe mám vzít něco extravagantnějšího, tak už jsem šíleně nervózní. :D Ale vaše outfity, to je přesně to, co na Fashion Week patří! Za mě určitě vede outfit se sukní od HKP, ta je úplně boží a s kamarádem vám to fakt seklo. A hned za ním se drží Tvůj první outfit! Mimochodem ty rovný vlasy Ti fakt sakra sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Domi, moc ti to sluší. Jsi krásná a sympatická holka. Moc ti fandím!:) s některými musím bohužel souhlasit, černé "gumaky" prostě ne. Zbytečně ti nelichotí. Bez nich, 🔝 :) ❤️

    OdpovědětVymazat
  13. Domi, pro mě jsi už dlouhé roky top baba a vůbec by mi nevadilo vypadat jako ty:)
    Tentokrát ale musím souhlasit, že outfity i líčení trochu přešlap a zbytečně ti celý styling ubral na půvabu. Myslím si, že ti obecně oversize věci sluší míň, nejkrásnější jsi, když ukážeš postavu. Třeba ta kožená oversized bunda je v kombinaci se zbytkem úplné zlo. Umíš to líp <3
    Jinak ta druhá fotka s rovnýma vlasama je boží, strašně ti to tam sluší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujiii, přesně takhle si představuju konstruktivní kritiku.

      Vymazat
  14. Vůbec nechápu, že má někdo potřebu psát tak hnusný věci, který evidentně cílej jen na to někomu ublížit. Neřeknu konstruktivní kritika outfitů, když se Dominika ptá, ale i to se dá napsat slušně. Lidi na internetu si podle mě často neuvědomujou, že ty svý komentář píšou reálnýmu člověku, kterýho se reálně dotknou. A ještě se pak oháněj "právem na názor", přitom jim už nedochází, že každá jedovatá slina, co na internetu vypustěj, ukazuje akorát to, že jim chybí elementární množství empatie a slušnosti. Dominiko, na tohle se vykašlete, stejně to tyhle osoby píšou jen aby ublížily a jejich komentáře vypovídaj spíš o nich. Možná vám i závidí, že sami žádné přátelé díky své povaze nemají, a jestli mají, tak budou asi podobně "super". Sluší vám to a nejdůležitější je, že jste si ten týden společně užily. A v těch rovnejch vlasech bych si vás ráda prohlídla i na dalších fotkách, wow!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za milej komentář, se kterým naprosto souhlasím. A za pochvalu taky děkuju, rovný vlasy budu nosit častěji. :))

      Vymazat
    2. ... a ještě bych jen v reakci na komentář níže chtěla napsat, že mně se ty boty teda taky dost líběj. :D <3

      Vymazat
  15. Moc se mi outfity líbí a líbí se mi i ty boty. Tenhle shaming, který někdo výše praktikuje je trapnej, a osoba (osoby) dost pravděpodobně nemá všech 5 pohromadě, jinak by si takové komentáře odpustila. Pokud se někomu nelíbí tvá postava nebo outfit, ve kterém jdeš ven, je to jeho názor. Osobně se na internetu držím pravidla, že pokud nemám co hezkého říct nebo pokud nevyjadřuji konstruktivní kritiku (pokud se na ni někdo ptá), mlčím. Není třeba lidi urážet a kydat veřejně nějaký hnůj. Zůstaň svá ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, no konečně někdo, kdo není proti botám. :D Děkuju! Co s týká tvého pravidla, držím se ho taky, nejen online, ale i offline, doma mě to takhle učili a je škoda, že se to neučí v každý rodině.

      Moc děkuju za milej komentář. ❤

      Vymazat
  16. Ahoj Domčo, za mě ty boty taky ne, nedělají tvé postavě dobrou službu. Nelíbí se mi ani to výrazné líčení, je takové tmavé a lesklé, úplně jsem se na instagramu lekla - to nejsi ty.
    Možná tady na blogu máš jiné publikum, kterému se oblečení na FW nelíbí, zatímco lidé kolem FW tohleto skousnou líp?
    Přijde mi, že občas tě nadchnou nějaké věci/líčení/outfity/spolupráce a ty jsi z nich úplně odvařená, zaslepená, ale někdo trochu s odstupem, se střízlivějším pohledem vidí, že to není to pravé ořechové. A pak to takhle schytáš v komentářích (čekáš, že ostatní budou podobně nadšeni, a ono ne, realita je jiná).
    Když přimotám ještě další věci - někdo se tě na IG ptal, jestli jsi byla v kontaktu s Petrem Ludwigem, který má koronavirus. Často jsi s ním měla fotky. A teď jsi najednou smazala tuhle otázku. Proč? Odpověď, jestli jste se viděli a mělas karanténu by mě též zajimala. Teď je to takové populární téma :-)

    A poslední - grilovací soutěž se Strongbow jsi už vyhlásila? :-) Píšeš v neděli, ale jaksi ne kterou :-D Díky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, první část komentáře - ok, beru, má to hlavu a patu a je to možný. Pořád si ale myslím, že kritika se dá podat i slušně a tak, aby příjemce nezabolela.

      Druhá věc je přesně to, co mě trošku zvedá ze židle. Nechápu, proč si kdokoliv z vás myslí, že mám povinnost vám podávat všechny informace, o který se zajímáte. Například můj zdravotní stav. Pokud bych s Petrem v kontaktu byla, byla bych v karanténě, šla na test a chovala se podle toho. Pokud bych se s ním neviděla, fungovala bych normálně. Nemám potřebu tyhle informace sdílet veřejně, proto jsem to smazala, protože to nechci vůbec rozebírat.

      Strongbow jsem vyhlásila, výherní komentář je připnutej u příspěvku. Máš pravdu, že jsem nekonkretizovala jakou neděli, ale post jsem dávala v sobotu, takže další den vyhlášení nedávalo smysl a za víc než týden taky ne, když už pak bude chladno.

      Vymazat
  17. a jako chtit po lidech, aby se nevyjadrovali a jeste je oslovovat "kretenama" ma byt reseni??
    premyslis nekdy co zpusobujes ty lidem, tim jak se prezentujes a projevujes?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Napsala jsem, ať lidi nejsou kreténi a když nemaj co hezkýho říct,tak maj zvážit, jestli radši nemlčet. Nikomu jsem neřekla, že je kretén (i když by si to mnozí zasloužili) ani jsem po nikom nechtěla, ať se nevyjadřuje. Na zpětnou vazbu se ptám, konstruktivní kritiku beru. Tu zbytečně zlou a ubližující ale ne.

      Tenhle tvůj komentář je překroucenej a uplně mimo.

      Vymazat
  18. Ahoj Domi, jde z Tebe velmi krásná a upřímná energie, komentáře, že se nehodíš ke svým kamarádkám apod., hodnotím pro Tebe kladně. Máš fluidum, jsi originální, sympatická, a že se nestydíš vyjít s kůží na trh, i když máš nedostatky (jako máme každá), je obdivuhodné. Jsi určitě milý člověk a Tvůj blog má váhu, čte ho spousta žen, jsi inspirací. To, že Tě výše kritizují, no a co, je vidět, že je o Tebe zájem. Přeji Ti, aby jsi stále byla svá, bylo Ti na duši dobře a život se Ti vyvíjel pro Tebe co nejlépe. Hodně síly a krásný podzim. Bára z Hradce :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahojky Domi,a já tě naopak sleduji přesně pro tenhle tvůj styl a osobitost.Mám(z mého pohledu,možná si zbytečně lichotím:))podobný typ postavy a proto se ráda podívám jak na tobě vypadají aktuální must have kousky..protože na holkách 175/50 si bohužel představu neudělám.Tu bílou prodlouženou košili teď také řeším s čím nosit možná kdyby k ní byli kecky na platformě opticky to prodlouží..Jinak vlasy top líčení hodně tmavé k už tak tmavému looku:)Díky za post a těším se na další inspo.L

    OdpovědětVymazat
  20. Domi, sleduju už tě dlouho a tvoje tvorba se mi líbí, i když tohle je snad můj první komentář. Jasně občas se mi nějakej tvůj outfit líbí víc, nějakej míň. Ale teď jsem si pročítala komentáře a nechápu, že si někdo dá takovou práci napsat tak hnusný komentáře a proč to ty lidi dělají hlavně. Jako zablokuj si tyhle 💩 to opravdu nemáš za potřebí. Měj se hezky a hlavně si z toho nic nedělej!
    Lucka :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤